Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 01:29)
GV, kaip visada savam stiliui, neuzdus, jaunas vyras....juk ir paciai ne 16 smile.gif i ta savoka meile - daug kas ieina, taip kad gal su laiku...viskas ir tas jausmas...

Gausi iš tašės jei dar kartą mane sena pavadinsi laugh.gif Matai ne 16 smile.gif 24 su puse tongue.gif
Dolce, jamk Džipą- įkyrius diedus galėsi traiškyt.. laugh.gif Juodas jumoras.
Atsakyti
Labanakt Supermylymiausios...Graziu sapnu....Iki rytojaus....
Atsakyti
DG, sunki situacija. Bet tu teisi - laikas parodys 4u.gif
O turi kas padeda mašiniuką nusipirkt?

GV, 7,5 gal nėra daug g.gif ... (čia prirašiau pesimizmo, perskaičiau ir ištryniau tongue.gif tęsiam normaliai) ... Kitavertus, ne amžiuje esmė biggrin.gif Svarbu geeera , jei gera tai ir mėgautis reik, kaip tu ir darai thumbup.gif

O beje, mano parašas turėtų kažką protingo pasakyti. Užsidėjau kad pati pasiskaityčiau ir įgyvendinčiau.
Atsakyti
Tu man gera GV, busi kaime duok zinot susitiksim pusiaukelej...paklausysim rusisko muzono isgersim po buteli zebenksties ir varysim pas kaimiecius lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir mano juodas jumoras...
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 01:32)
As ji beprotiskai isimylejus buvau, isimylejau is pirmo zvligsnio....bet dar buvau labai jaunute...o jam jau buvo 20+...as is laimes sokinedavau kai jis paskambindavo, bet tuo metu as jam labai nerupejau...po to viskas vertesi...o dabar nzn tiesiog labai savas zmogus, zinomas nuo a iki z...

Sidriukas man irgi savo daro.... rolleyes.gif

Jau senokai pastebėjau kelis bruožus, kuris yra būdingas beveik visoms čia esančios. Bet parašysiu juos blaivia galva.

Mane nenaudėlis brendžiukas taip ant meilės patraukė.. Bet nelygis dabar Mbseniui skambint ax.gif

Kaži kas gautųsi sidrą su brandžiu smaišius? laugh.gif
Atsakyti
Be galo grazus vyras bigsmile.gif user posted image

ziuriu filma ir vis seiles tysta smile.gif rolleyes.gif

Labanaktis toms, kurios jau eina miegoti ir ryt geros dienos ax.gif
Atsakyti
[quote=Vakarė23,2007 11 11, 01:35]
DG, sunki situacija. Bet tu teisi - laikas parodys 4u.gif
O turi kas padeda mašiniuką nusipirkt?

Patikek sunki, o norinciu buti su manim vyru tikrai yra normaliu, tik as pati nzn ko noriu...Matysiu, kaip bus laikas viska parodys
Atsakyti
GV tu irgi mašinos ieškai? Pasirodo daug supermylimiausių po mašinų turgus blaškosi lotuliukas.gif Galėjom ir susitikti tongue.gif
Atsakyti
Ok.Tik nepamirsk GV to bruozo pasakyt...

Kaip MBsenio mamka????
einu parukyt...respect nerukancioms
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 01:35)
Tu man gera GV, busi kaime duok zinot susitiksim pusiaukelej...paklausysim rusisko muzono isgersim po buteli zebenksties ir varysim pas kaimiecius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir mano juodas jumoras...

Oi, Dolce... žvengiu balsu laugh.gif
Jau kaip pasakei lotuliukas.gif
Labanakt gerule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 01:39)
GV tu irgi mašinos ieškai? Pasirodo daug supermylimiausių po mašinų turgus blaškosi  lotuliukas.gif Galėjom ir susitikti tongue.gif

O tu irgi???kokios nori gal zinai?gal ir man ka patarsi?
Papildyta:
Tu man irgi gera, kai uzveli ka nors zvengiu ir as balsu....Gerai nebuk labai jau vilniete, mynk i kaima, padarysim strielke lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada i mano kaimo klubeli prasuksim rata, po to pas tave i kaima...Golfistu ieskot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dolce, nespjauk į golfą lotuliukas.gif Aš nesismulkinsiu apie mašiną, kad manęs neatpažintų niekas topsecret.gif Be to nelabai ką ir išmanau, tik tema domina rolleyes.gif

GV, o kaip aš čia buvau susidarius vaizdą, kad tu kaunietė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 11 lapkričio 2007 - 00:47