Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 11, 00:12)
laugh.gif
Jau matau vaizdelį... ant slenksčio stovi DG su tautiniais drabužiais, duona ir druska, fone skamba kanklių muzika kartais susiliejanti su pro šalį praūžiančių golfų garsiais laugh.gif Pasijusčiau kaip kokia prezidentienė biggrin.gif
Aš kartais taip nusišneku, kad baisu fool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif DG su tautiniais rūbais thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu šiandieninius nuotykius su senuku. Turėjom eiti į teatrą.. Išsipusčiau ir laukiu. Spektaklis 18 val. Po šešių truputis MB senio nėra pas mane. Skambinu aš jam paklaust kur esąs. Pasirodo užstrigo plovykloj Statoile. Įvažiavo plautis ir pamiršo galinį langiuką iki galo užsisukt laugh.gif Man vaizduotė visą vakarą piešė vaizdus.. mačiau senuką skestantį mašinoje tarp putų. Nieko daug jam ten neužpylė- išdžius. Atvarėm į teatrą pavėlavę 45 min. Taip ir nenuėjom į salę- varėm į Pilies gatvę vyno. Pasėdėjom vanlandikę, nesusiginčyjom. Labai gražiai jis atrodo su kostiumu (suvalgyt vietoj galima wub.gif).. nutarėm, kad taip atrodydami galim rytoj iš ryto ir į zagsą palėkt laugh.gif Bet dieta kartais sveika ir naudinga. Be to man labai patinka groti vyrų nervais. Tiesiog Mamontovo sugebėjimus muzikinius turiu. Tik jis kuria muziką, o aš nervinį popsą laugh.gif
Bet žiūriu dieta nelabai jam patinka- nes atakuoja skambučiais, visaip kerta per jautriausias mano vietas.. bet nėr čia ko. Padovanojo labai gražią apyrankę ir didelę rožę. Tai va tokius nuotykius apturėjau.
Atsakyti
GV, thumbup.gif
Vyriskis del taves issipuste, dovanom apipyle, o tu ji ant dietos sodini biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip as nekenčiu visokių principų, užsispyrimų ir panašiai aggressive.gif jungiu viską lauk, einu filmo žiūrėti.

GV, aš tokį mielą vakarą įsivaizduoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 11, 00:15)
kaip tik omnitel reklamas panasias per telika rodo  laugh.gif

Mačiau vieną: Vaikinas šneka kažką apie savaitgalio praleidimą, pabėgimą.. o mergina kažką apie batų išpardavimą susako laugh.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 11 11, 00:23)
Reikėjo dabar mane pamatyti kaip aš keturiom per visą kambarį kontraceptikų tabletytės ieškojau  lotuliukas.gif
Užmečiau akį į skype, pamačiau, kad tas ex sėdi, žiūrėjau ir uždariau. Vat dabar nerašysiu...  schmoll.gif  per daug aš čia apie jį  doh.gif

Baikit Jūs man žadinti vaizduotę.. laugh.gif Sprogsiu biggrin.gif
Ne per daug. Aš mėgstu skaityti istorijas apie bernus myli- nemyli temomis. Tik daugtaškių nedėkit, nutylėjimų nedarykit.. Aš juk paprasta liaudis. Man konkretumo reikia. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 11, 00:40)
Kaip as nekenčiu visokių principų, užsispyrimų ir panašiai  aggressive.gif  jungiu viską lauk, einu filmo žiūrėti.

haneriete, apie ką tu? ex principus rodo?

kaunietės, pažvelkit pro langą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 11, 00:40)
GV,  thumbup.gif
Vyriskis del taves issipuste, dovanom apipyle, o tu ji ant dietos sodini biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif
Kostiumą apsirengti nieko nereiškia.. Va aš visą pavakarę lindau į sijoną. Vargais negalais įsikaliau- jau galvojau reiks nuo stalo šokt į sijoną kad įlysčiau.. bet paskui žiūriu, kad užtrauktukas iki galo neatsegtas laugh.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 11 11, 00:40)
Kaip as nekenčiu visokių principų, užsispyrimų ir panašiai  aggressive.gif  jungiu viską lauk, einu filmo žiūrėti.

GV, aš tokį mielą vakarą įsivaizduoju  bigsmile.gif

Neaaaaaaaaaaik bus tų valdovų, žiedų ir auskarų smile.gif
Bendraukim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 00:46)
kaunietės, pažvelkit pro langą  smile.gif

Ir ką matot?
Vilnietėm smalsu laugh.gif

Kur DG dingo? Nejau duonos išskubėjo kepti sutiktuvėm biggrin.gif Bet naivu tikėtis, tikriausiai su MB pliurpia.
Atsakyti
Katik baigiau pliurpt telefonu,su drauge
GV, gerai atrodyt tureciau su tautiniais rubais ir dar rutu vainikeliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tas tavo senis, visai fainas, kaip jis stengiasi del taves, o tau tai tas tai anas...

Haneriete, as esu ieskojusi taip linzes, kaip tu kontraceptines lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Kaune sninga bigsmile.gif Taip pošlapiai, bet užtat balta patapo, o su šviesa ir nuotaikos paprastai pagerėja.
Atsakyti
Mano MB eina is proto del manes, nejaugi jam taip susisuko smegenytes>?kitas raso, kad mane myli, nu tyliu kazkoks vyriskiu antpludis...ir cia manau teigiamai veikia mano sugije spuogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sninga???? Kaip as laukiu sniego! (kurio cia nebus) cray.gif

Va taip yra, mes su juo padraugavom kokius du menesiukus, beveik pries 2 metus. Po to puse metu nebendravom, o po tu puses metu per skype kiekviena diena be isimties. Ir taip visada brangusis, brangioji ir siaip visaip labai siltai smile.gif bet be jokiu ten minciu apie buvima kartu vel. Ir dabar kai buvau LIetuvoj, susitikau su juo viena karta, tai po to vis lekiojau is pajurio i Vilniu su juo susitikti (is dveju savaiciu Lietuvoj savaite praleidau Vilniuj). Bet nieko nebuvo, tik labai daug snekedavom, labai daug vaiksciojom po Vilniu. Siaip cia jau vien jo kalte, kad as isimylejau Vilniu, jis parode man viska, ko neimanoma ten nemyleti. Nu ir va po to man isvis toks noras su juo bendrauti dar dar dar, bet nenoreciau su juo vel buti biggrin.gif (jei ka, sakiau, as Airijoj su vaikinu gyvenu blush2.gif ) ir pries kelias dienas jis (tas ex) pasake man, kad jis ne siaip mane myli, o is tikro mane myli. Ir dar ten daug visko. As pasakiau "aisku" lotuliukas.gif tai dabar labai isizeides yra, beveik nebendrauja su manim, o man taip truksta to bendravimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 00:58)
Kaune sninga  bigsmile.gif Taip pošlapiai, bet užtat balta patapo, o su šviesa ir nuotaikos paprastai pagerėja.

Iki mano kaimo ir sniegas nedaeina lotuliukas.gif
Atsakyti