Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai apie žindymą

Elgiatės teisingai.Manau kad baigus žindymą krūtys turėtų suvienodėti.
Atsakyti
Nustojau maitinti savo vaikelį. Per kiek laiko turėtų nustoti gamintis krūtyse pienas, jei medikamentų šiam tikslui nenaudoju. Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Priklauso nuo to, kiek laiko maitinote kūdikį, kaip dažnai duodavote krūtį.Jei kūdikį atjunkėte natūraliai, palaipsniui mažindama maitinimų kiekį, pienukas dar gali gamintis 3-4 paras.
Atsakyti
Laba diena,
Planuojame kudikeli, su vyru abu vegetarai.
Noreciau is anksto suzinoti, koks turetu buti racionas besilaukiant, maitinant.
Ar reikia atlikti papildomus tyrimus iki pastojant; vartoti vitaminus, papildus. Profilaktiskai laikas nuo laiko geriu dvivalente gelezi (taip patare terapeute) idant neuzpultu mazakraujyste.
Nesinori pakenkti busimam 2.gif

Dekoju.
Atsakyti
Subalansuotas visavertis augalinis maistas gali pilnai patenkinti visus nėščios moters poreikius.Geležies preparatus reikia gerti jei ištiesų yra mažakraujystė,o ne profilaktiškai.Todėl siūlyčiau Jums atlikti kraujo tyrimą.
Jums, kaip ir visoms, planuojančioms pastoti, rekomenduojama prieš du mėnesius pradėti geri folio rūgšties tabletes.
Atsakyti
Sveiki,

Mano sūneliui 3 savaitės. Maitinu pati. Pienelio lyg ir sočiai užtenka. Tik va viena bėda, prasidėjusi prieš 3-4 dienas. Vėlai vakare pradėjo kresti šaltis, lovoje net dantimis kalenau, taip ir užmigau nesušilusi kojų, po poros valandu pabudau visa suprakaitavusi. Įtariu, kad buvo temp., tik nesikėliau pasimatuot kiek. Tą vakarą krūtinės buvo apykietės, mažiukas nespėjo išvalgyt tiek kiek prisigamino, jaučiau nesitiprų skausmą iš pažasties pusės. Kitą dieną pamažinau skysčių, krūtys suminkštėjo, tačiau pajutau kitą dalyką - kai būna susikaupia pienukas ir ima pats tekėti, suima toks spaudimas tarsi su replėm - net skaudu. nesuprantu, ar cia koks uždegimas ar kas. Paprastai, krūtys neskaudžios, tik va kai tas pienukas nori pats bėgti, tuo metu. Dabar kietumų nebūna, tik va kartais tas skausmas... Gal galit patarti ką tokiu atveju daryt??

Iš ankssto dėkinga
Atsakyti
Ne,tai ne uždegimas.Tiesiog skausmingai susitraukia latakėlių raumenukai, išstumdami pienelį.Ir nelabai čia ką padarysi.Ilgainiui,kai susireguliuos maitinimų dažnis, pieno gamyba, šie skausmai aprims.
Atsakyti
Laba diena.

Kairiosios krūties spenelis "sulindes" i vidu. Na jis "sulenda" tik kai susitraukia. Klausimas gal kvailas, juokingas, bet taip yra jau senokai, taigi pradejau nerimauti. Kruti jau apziurejau jokiu guziuku nera, isskyru taip pat. Jos neskauda, tik kartais joje toks labai keistas pojutis buna, na lyg kas kutentu ar pan. is vidaus. Bet jis nemalonus. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Tokia spenelio forma dažniausiai būna įgimta, ir nieko čia nepakeisi.Jei nerandate jokių kitų pakitimų, nesijaudinkite.
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau Jusu pasiteirauti del skausmo krutyje ir minkstu guzeliu, kuriuos uzciuopiau. Savo kudiki maitinau visus metus, beveik reguliariai nuo 5 iki 10 kartu per para. Aisku, vaikui paaugus ir pradejus primaitinti, maitinimu skaicius truputeli suretejo. Gale metu maitinau tik ryte ir vakare, veliau perejau tik prie vakarinio ir naktinio maitinimo. Isejau i darba ir maitinima nutraukiau... Nemaitinu jau kokias dvi savaites. Menesines dar neatsinaujino. Labai prasau Jusu patarimo. Ar man butina skubiai kreiptis i gydytoja? Ar tai yra naturalus procesas, pvz. guzeliai ir skausmas atsirado del to, jog dar yra pieno likuciu (tam tikra pieno staze) ir jis dar nesirezorbavo...
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Iš tiesų viskas gali būti taip, kaip Jūs rašote.Jei nekarščiuojate, situacija neblogėja, galite laukti apie porą savaičių.
Atsakyti
Sveiki,
Mano ciklas 26d.Apie 11 c.d (maždaug prieš ovuliaciją)mano krūtinė labai padidėja,pasunkėja ir skauda palietus(vakarais visada labiau nei ryte) ir taip tęsiasi iki pat mėnesinių.Prasidėjus mmm,praeina,tačiau kito mėn.11d.vėl tas pats. Ir taip jau keturis mėnesius iš eilės.Kas kart galvoju,kad pastojau,bet deja sad.gif Buvau pas daktarę,liepė gert Mastodynon lašiukus,tačiau jau atras mėnuo kaip geriu ir nepadeda.Kas tai galėtų būti?Gal kas su hormonais?
Ačių. 4u.gif
Atsakyti