Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

Frederica, labai originalus ie mileas darbelis. Labai grazios detales.
Atsakyti
Labai sauni temele! Auksiniu ranku darbstuolytes!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 02 11, 13:34)

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 11, 14:24)

QUOTE(Misty @ 2008 02 11, 16:05)

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 02 11, 17:29)

user posted imageačiū jums visoms už gražų žodį, net ašarą išspaudė wub.gif
Atsakyti
Įdedu ir aš savo darbelį jūsų teismui smile.gif , žinau, kad ne visai teisingai padarytas, ale gal neįžiūrėsit lotuliukas.gif

Pirmasis skiautinukas
Atsakyti
Nu tikrai fainutis apklotelis, labai graziai padarytas , tikrai nepasakyciau kad pirmas.
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2008 02 11, 21:33)
Įdedu ir aš savo darbelį jūsų teismui  smile.gif , žinau, kad ne visai teisingai padarytas, ale gal neįžiūrėsit  lotuliukas.gif

Pirmasis skiautinukas

koks grazutis fainutis
ir matosi kad minkstutis thumbup.gif
Atsakyti
frederica ax... kaip grazu ir miela... wub.gif
Atsakyti
frederica, labai jauki lovytė wub.gif Tokie jaukūs , švelnūs ir mieli darbeliai.

Bambinute, man gražus tavo skiautinys. Nors vienas dalykas "užkliuvo" - nukarpytos kiškių galvos. Man norėtųsi, kad tuose kvadratuose bent jau didžioji galvos dalis būtų. Nors žinau kaip sudėtinga taip iškarpyti, ypač jei medžiagos nedaug...
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2008 02 11, 22:40)
Nu tikrai fainutis apklotelis, labai graziai padarytas , tikrai nepasakyciau kad pirmas.

na esu pasiuvus dar puodkėlę, pagalvėlei užvalkaliuką.. bet tai buvo prieš kelis metus.. labai traukdavo pažiūrėti ką panos konstroja, tokią šiokią silpnybę jaučiau tokiam grožiui, o va atėjus progai ir griebiausi skudurėlių tongue.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 12, 00:34)
koks grazutis fainutis
ir matosi kad minkstutis  thumbup.gif

dėkui.. kur jau, mama_gulbe, kai pamačiau tavo darbelius, tai ir pagalvojau, na gal aš savo būsimam pipirui tokį menką menką, myzerną gabaliuką ir sukonstruosiu tongue.gif ..

QUOTE(Kerpena @ 2008 02 12, 09:25)
Bambinute, man gražus tavo skiautinys. Nors vienas dalykas "užkliuvo" - nukarpytos  kiškių galvos. Man norėtųsi, kad tuose kvadratuose bent jau didžioji galvos dalis būtų. Nors žinau kaip sudėtinga taip iškarpyti, ypač jei medžiagos nedaug...

Dėkui 4u.gif . Tos medžiagėlės tiek nedaug turėjau, kad gavosi tikras ale senovinis skiautinis, kai moteros tikriausiai iš biednumo tuos gabalėlius jungdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2008 02 12, 11:35)
Dėkui  4u.gif . Tos medžiagėlės tiek nedaug turėjau, kad gavosi tikras ale senovinis skiautinis, kai moteros tikriausiai iš biednumo tuos gabalėlius jungdavo  lotuliukas.gif

gal anksčiau tikrai iš biednumo, bet šiandien tikra iš meilės...
šaunus Tavo skiautinukas ir tikrai matosi, kad iš meilės..., kas dėl zuikių galvų- tai jie sliapiasi...atseit žaidžia slėpynių lotuliukas.gif

tokom, Kerpena aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 02 12, 12:37)
gal anksčiau tikrai iš biednumo, bet šiandien tikra iš meilės...
šaunus Tavo skiautinukas ir tikrai matosi, kad iš meilės..., kas dėl zuikių galvų- tai jie sliapiasi...atseit žaidžia slėpynių lotuliukas.gif

tokom, Kerpena  aciuks.gif

Dėkui, Frederica, va ir radai išeitį kaip išsisukti iš padėties thumbup.gif 4u.gif
Žinoma, kad visi darbeliai daromi iš meilės, kitaip gautųsi tik kojinių adymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip sudygsniuoti reikėtų per visą ilgį didelę lovatiesę, na pvz. kokią 200x220? Juk ji tokia nekūda gaunasi, tai kaip prakišti pro mašiną g.gif ? Čia man jau reikia patarimo kaip pradedančiai biggrin.gif
Atsakyti