Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

QUOTE(bambinute @ 2008 02 15, 18:21)
Merginos, o kaip sudygsniuoti reikėtų per visą ilgį didelę lovatiesę, na pvz. kokią 200x220? Juk ji tokia nekūda gaunasi, tai kaip prakišti pro mašiną  g.gif ? Čia man jau reikia patarimo kaip pradedančiai  biggrin.gif

nemanau kad imanoma, as savo 150 vos vos prakisau po masina ir ta anklode nabuvo labai stora, man atrodo su tuo plonu sindeponu siuta, manau kad teks rankomis pasidarbuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 15, 19:39)
nemanau kad imanoma, as savo 150 vos vos prakisau po masina ir ta anklode nabuvo labai stora, man atrodo su tuo plonu sindeponu siuta, manau kad teks rankomis pasidarbuoti  mirksiukas.gif

o tai tos pirktinės tai tikriausiai būna su kokiom spec.pramoninėm persiūtos, ane g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2008 02 15, 19:08)
o tai tos pirktinės tai tikriausiai būna su kokiom spec.pramoninėm persiūtos, ane  g.gif ?

nebutinai pramonine, va cia parodyta kaip paprasta masina galima pritaikyti mirksiukas.gif bet daug vietos reikia tureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 15, 20:26)
nebutinai pramonine, va cia parodyta kaip paprasta masina galima pritaikyti  mirksiukas.gif bet daug vietos reikia tureti  smile.gif

as prakisu 2x2
aisku vargelio tai nemazai
bet pries tai viska susidaigstau adatelem kad sluoksniaia nepersislinktu ir tada siunusuvynioju kaip koki vyniotini ir prasiunu laisva krasta tada po biski atvynioju ir siunu toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 15, 20:49)
as prakisu 2x2
bet pries tai viska susidaigstau adatelem kad sluoksniaia nepersislinktu ir tada siunusuvynioju kaip koki vyniotini ir prasiunu laisva krasta tada po biski atvynioju ir siunu toliau  rolleyes.gif

o kokio storio tu sindepona naudoji, as tai ta paskutini kury anitai siuvau, tai dar prasiuvau, bet ten pati ploniausia vidui buvau idejus, o dukrai norejau siltesne pasiuti, tai sudejau du storus doh.gif , tai taip ir liko nepersiuta, dabar kai reikia skalbti, tai visa sudaigstau ir skalbiu, bet ji tokia stora, kad net i mano 5kg talpos skalbimo masina netelpa, tenka nesti i tas savitarnos skalbyklas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 15, 20:26)
nebutinai pramonine, va cia parodyta kaip paprasta masina galima pritaikyti  mirksiukas.gif bet daug vietos reikia tureti  smile.gif

čia jau savotiškos staklės gaunasi smile.gif ..

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 15, 21:49)
as prakisu 2x2
bet pries tai viska susidaigstau adatelem kad sluoksniaia nepersislinktu ir tada siunusuvynioju kaip koki vyniotini ir prasiunu laisva krasta tada po biski atvynioju ir siunu toliau  rolleyes.gif

man net mažą siuvant baisu buvo dėl sluoksnių persislinkimo, vis kilnojau apačią ir žiūrėjau doh.gif .., o tai jaučiu su kokiais slidžiais užuolaidiniais audiniais, tai išvis prapultis cool.gif .
o jeigu dygsniuoti rankomis, tai ar yra koks spec.dygsnis, ar paprastas toks kaip strigavimo eina?
Atsakyti
Labą dieną hi.gif

susiradau jūsų temukę. mat labai susidomėjau ir labai noriu išmokti skiautinius gaminti.
jau kažkiek informacijos internete susieškojau, dar čia visas tris temas perskaitysiu, turėsiu daug klausimų ir patarimų prašysiu. tikiuosi, pagelbėsit aciuks.gif

tiesa, kiek jau spėjau pamatyt, nuostabūs jūsų darbeliai smile.gif
Atsakyti
Merginos, visgi gražiausiai atrodys dygsniavimas rankomis. Tada didelis skiautinys nesiskersuos ir nepakeis formos, o pats darbas įgaus kitą vertę . Tankus perdygsniavimas ir suteikia pusę to grožio. tai gal ir nebūtina skubėti kuo greičiau užbaigti.Jis galės tarnauti metų metus ir bus stiprus .
Va čia straipsniukas apie dygsniavimą rusų k.
anglų k.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 15, 22:04)
o kokio storio tu sindepona naudoji, as tai ta paskutini kury anitai siuvau, tai dar prasiuvau, bet ten pati ploniausia vidui buvau idejus, o dukrai norejau siltesne pasiuti, tai sudejau du storus  doh.gif , tai taip ir liko nepersiuta, dabar kai reikia skalbti, tai visa sudaigstau ir skalbiu, bet ji tokia stora, kad net i mano 5kg talpos skalbimo masina netelpa, tenka nesti i tas savitarnos skalbyklas  blink.gif

sintepona naudoju ne tapati storiausia
na sakyciau vidutinio storumo
a del skalbimo tai ir nezinau
susuku susuku standziai ir iskisu
i vsio
nu nezinau
dar dideles tokios 2x2 neskalbiau
bet kai sulankstau tai neatrodo kad koks kalnas butu

a kaip Sedona sake - geriausiai tai rankomis dygsniuot, geri straipsniukai bigsmile.gif
bet as tai biski pritingiu, pas man yra dygsnis 6 mm ilgio tai visai liuks tinka

Atsakyti
O mašina išdygsniuoti skiautiniai neatrodo kietesni nei rankom?
Atsakyti
QUOTE(Lijundra @ 2008 02 18, 20:07)
O mašina išdygsniuoti skiautiniai neatrodo kietesni nei rankom?

Manau skiautinio kietumas priklauso nuo to kaip tankiai sudygsniuotas, o ne su kuo, nes man atrodo jai tankiai sudygsniuosi tai ir skiautinys bus tvirtesnis ir kietesnis, nu bet cia tik mano nuomone, nesu didele dyksniavimo zinove blush2.gif
Atsakyti
Net ir labai tankiai rankomis sudygsniuotas darbas bus žymiai minkštesnis už bet kokį mašininį dygsniavimą rolleyes.gif
Atsakyti