Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

ziuriu vaizdeliu truksta

blush2.gif
"Miau miau miau" katininis pledas

user posted image
Atsakyti
Na ir grazumus tu cia MAMA_GULBE darai! 4u.gif Na ir dirbi sparciai! Net baltas pavydas sueme! blush2.gif
Atsakyti
Mama_gulbe - gražu wub.gif , ale prieš tai buvęs man labiau prie širdies, mielesnis skiaučių, spalvų išdėstymas buvo wub.gif . Ale tu ir šaunuolė, toks vaizdas, kad nuo ryto iki vakarėlio prie mašinos sėdi..
Atsakyti
Mama_gulbe blink.gif lotuliukas.gif , na ir pasiutimo siūti turi 4u.gif Šaunuolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2008 02 24, 12:13)
Mama_gulbe - gražu  wub.gif , ale prieš tai buvęs man labiau prie širdies, mielesnis skiaučių, spalvų išdėstymas buvo  wub.gif . Ale tu ir šaunuolė, toks vaizdas, kad nuo ryto iki vakarėlio prie mašinos sėdi..

bigsmile.gif
nesedziu nuo ryto iki vakaro
dar i darbuka tenka eiti lotuliukas.gif
po truputi gaminu a paskui puolu ir sujungiu viska

a man anas gal ir labiau..bet norejau itoki padaryti, tai ir gavosi kitoks lotuliukas.gif

dabar darau viena jau grynai koki as noriu (nes sitas uzsakymas buvo) taip sakant pagal save ir spalvas renku pagal save
tai kai baigsiu atleksiu pasidordyt

aciu visom uz pagyrimus wub.gif
Atsakyti
siutos is skiautiniu rankines
user posted image
rankines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaukse: 07 kovo 2008 - 11:53
Šiandien buvau Kauno Kaziuko mugėje ir labai nustebau, kad niekur nebuvo skiautinių unsure.gif .. o jau taip norėjosi iščiupinėti profesionalių darbą blush2.gif
Atsakyti
kaip as noriu pasidaryt kokia rankine is skiautiniu... tik deja jau antri metai ir vis dar noriu... zinau kad daug darbo bus ir nekyla rankos daryt nors tu ka...
Atsakyti
Sveikos,labai sauni temele thumbup.gif .Ir as noriu ka nors artimo pasisiuti skiautiniams biggrin.gif .Turiu keleta klausimu... Mano siuvimo masina sena, taigi manau kad ji siuva paprasta siule.Kaip reikia susiuti tas skiauteles? g.gif Ir vienas neitema:kas yra ažūras? blush2.gif ax.gif
Tikiuos greitu jusu atsakymu.Isanksto dekoju. smile.gif
Atsakyti
dragon.fly - pakas tau turimos siuvimo masinos, apie skiauteliu siuvima pasiskaityk, buvo daug pasakota, bet siaip dedi viena ant kitos ir siuni, siule nulygini ir t.t. smile.gif

cia mano ilgai siutas ir pagaliau pasiutas
net rankom daigsciau doh.gif wub.gif

"Saulegrazu vasara"

didziulis 196x216, darbelio buvo..
bet rezultatu esu nerealiai patenkinta bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 11, 13:48)
cia mano ilgai siutas ir pagaliau pasiutas
net rankom daigsciau doh.gif  wub.gif
didziulis 196x216, darbelio buvo..
bet rezultatu esu nerealiai patenkinta bigsmile.gif

vaje kaip grazu thumbup.gif , tai stai kur buvai dingusi mirksiukas.gif , dideli projekta uzsimojus siuvai, saunuole, tikrai labai grazu
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 03 11, 15:09)
vaje kaip grazu  thumbup.gif , tai stai kur buvai dingusi mirksiukas.gif , dideli projekta uzsimojus siuvai, saunuole, tikrai labai grazu

aga
tyliai tupejau kol pabaigiau ir atbegau iskart pasirodyti wub.gif
Atsakyti