Įkraunama...
Įkraunama...

Algirdas Karalius

Buvau ir as Algirdo Karaliaus paskaitoje. Ka, galiu pasakyti, kalbos dovana zmogus turi neeiline! cool.gif Bet kad pasakytu kazka, kas sukrestu, pakeistu gyvenima ir pan. tai tikrai nebuvo biggrin.gif viskas, ka jis pasakojo, tai savaime suprantami dalykai, tik labai graziai ir iskalbingai pateikiami smile.gif
Atsakyti
Ocho kokia reklama p. Karaliui ir Bodui Schaferiui. As irgi buvau, siu zmoniu rengiamuose seminaruose, bet deja neduosiu jokiu kontaktiniu numeriu ar bilitu papigiai. Taip pat esu zmogus is pasalies. Drasiai galiu teigti, kad antra siki neiciau nei i vieno veikejo siulomus seminarus, nes viska suzinojau pirmame. Bet jai esi pradedantysis butinai sudalyvaukit, vetra. Dideli vaidmeni vaidina tai, kad girdi gyvai (cia lyginu su skaitymu) tariamus zodzius, taip pat simta kartu girdetas tiesas, kurios paprastai nuskamba banaliai, o va si siki jos sudeliotos su atitinkama seka ir istartos su intonacija jos tau atveria akis, gal net ir siela! Taciau desimt kart daugiau tikrai nemokeciau! Manau uz diena 1200 lt yra labai daug, nes tai yra ne mokomasis seminaras! Taip pat bet ka darant nepamirskit kad i viena tokio pobudzio seminara neuztenka nueiti. Jai norit neprarast vidines ugnies kazka darant, turit lankytis reguliariai i motyvacijos seminarus.
Sekmes apsisprendziant smile.gif
Atsakyti
Dalyvavau 2 dienų mokymuose, kuriuos vedė Algirdas Karalius. Tema - sudėtingų pardavimų valdymas. Buvo naudinga. A.Karalius pateikia nemažai praktinių pastebėjimų, patobulinimų, ko klasikinėse vadybos studijose, literatūroje tikrai nėra. Jo pateikti pavyzdžiai iš realių situacijų, kai kur - laužantys tradicines tiesas.
Na, neklystančių nėra... nepatiko jo vulgarokas (tipo "arčiau pašnekovo") žodynas, kalba, juokeliai. Bet toks jo stilius, kaip razinka dideliam pyrage, kurį reik suvalgyt mirksiukas.gif
Netiesa, kad knygučių pasiskaitymas yra naudingesnis, priešingai - pirma reik daug knygučių paskaityt (teorinis pagrindas), o vėliau galima ir į seminarus/mokymus pavaikščiot (teorijos apauginimas "mėsa"). Tai nelyginami ir vienas kito nekompensuojantys dalykai.
Atsakyti

Buvau A.Karaliaus vedamame seminare,jei reiktu uz savo pinigus eiti neiciau,bet kai firma organizavo galima ir pasiklausyti.Tik kadangi as saves nepriskyriau prie tu 3%, kuriuos isskyre lektorius,kurie gali tapti milijonieriais,tai ir paskaita paklausiau kaip kino filma. ax.gif

kalbos dovana zmogus turi. smile.gif
Atsakyti
Na, as aciu dievui ne uz savo pinigus ten ejau smile.gif tai kelias valandas siaip ne taip isveriau. Gal del to, kad motyvacijos nebuvo... Bet ir siaip absurdas ten... Sou - ir tai prastas schmoll.gif Jau geriau optimizma kelti namie ledus uz tuos pinigelius valgant. Tikrai stipriai nerekomenduoju ten eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patiko, nes buvau ''pasikrovus'' kokiam mėnesiui, o paskui viskas išblėsta, turbūt reikia daryt kartojimą biggrin.gif Buvau viską susikonspektavus, bet skaitymas jau ne tai...
Atsakyti
Gal yra dalyvaujanciu Karaliaus 120 dienu antikrizineje programoje? Man 1000 Lt pagailo, nes teko dalyvauti jo seminare uz kuri ankstesne darboviete apmokejo, nebuvo nieko ypatingo smile.gif dabar mastau, gal reikejo g.gif
Atkaklumo galia

man dar ne krize, bet niekaip nesumasciau, ka pasakys, ko jau nezinau blush2.gif
Atsakyti
Buvau viename A. Karaliaus seminare, tai nieko labai jau ypatingo ax.gif Organizavo darboviete, tai smagu buvo paklausyti, bet pati uz savo pinigus neiciau.
Atsakyti
QUOTE(cocorosie @ 2008 07 01, 16:01)
Buvau ir as Algirdo Karaliaus paskaitoje. Ka, galiu pasakyti, kalbos dovana zmogus turi neeiline! cool.gif  Bet kad pasakytu kazka, kas sukrestu, pakeistu gyvenima ir pan. tai tikrai nebuvo  biggrin.gif  viskas, ka jis pasakojo, tai savaime suprantami dalykai,  tik labai graziai ir iskalbingai pateikiami smile.gif

Pritariu milijonu procentu, retorikos mena zmogus ivaldes tobulai ir manau tikra verta nueiti jeigu visiskai nera zalio supratimo ka nori veikti gyvenime, ko siekti, kaip tai daryti ir pan. Buvau keliuose seminaruose, tikrai ikvepia, bet tai velgi turbut del to iskalbingumo, nes bent jau man didzioji dalis jo sakomos informacijos yra zinoma. Taip kad, turesit galimybe - nueikit, nieko neprarasit, o jeigu skaitote Bodo, Kiyosaki, Tracy, Robbins - nieko naujo nesuzinosite, tik isgirsite itikimiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyjula @ 2009 01 18, 12:30)
buvau ''pasikrovus'' kokiam mėnesiui, o paskui viskas išblėsta..

Kiekvienas zmogus priima individualiai, kazkaip manau kad tiems, kuriems "isblesta" - tiesiog trukstra vidines motyvacijos keisti savo gyvenima, o galbut dar prisideda pokyciu baime ir pasitenkinimas turimu gyvenimu savo ribotoje komforto zonoje.
Neisizeiskit.
Atsakyti
o gal kas žino ar girdėjo - kuom jis užsiėminėjo iki to savo "prašvietimo" ir tapimo "guru" ? smile.gif
Papildyta:
ir dar
"Algirdo tikslas - kuo didesniam skaičiui žmonių padėti įgyvendinti jų svajones"
tai logiškai iškyla klausimas - o ko jis nemokamų seminarų neorganizuoja tuomet? smile.gif)) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2009 06 20, 23:36)
Pritariu milijonu procentu, retorikos mena zmogus ivaldes tobulai ir manau tikra verta nueiti jeigu visiskai nera zalio supratimo ka nori veikti gyvenime, ko siekti, kaip tai daryti ir pan. Buvau keliuose seminaruose, tikrai ikvepia, bet tai velgi turbut del to iskalbingumo, nes bent jau man didzioji dalis jo sakomos informacijos yra zinoma. Taip kad, turesit galimybe - nueikit, nieko neprarasit, o  jeigu skaitote Bodo, Kiyosaki, Tracy, Robbins - nieko naujo nesuzinosite, tik isgirsite itikimiau smile.gif
Papildyta:

Kiekvienas zmogus priima individualiai, kazkaip manau kad tiems, kuriems "isblesta" - tiesiog trukstra vidines motyvacijos keisti savo gyvenima, o galbut dar prisideda pokyciu baime ir pasitenkinimas turimu gyvenimu savo ribotoje komforto zonoje.
Neisizeiskit.
tokiu tarp seminaru lankytoju 99 proc., nes joks seminaras neikveps, jei nera tvirtos vidines motyvacijos ir panasiai mastanciu zmoniu rato aplinkoje smile.gif
QUOTE(Dwiola @ 2009 06 28, 00:09)
o gal kas žino ar girdėjo - kuom jis užsiėminėjo iki to savo "prašvietimo" ir tapimo "guru" ? smile.gif
Papildyta:
ir dar
"Algirdo tikslas - kuo didesniam skaičiui žmonių padėti įgyvendinti jų svajones"
tai logiškai iškyla klausimas - o ko jis nemokamų seminarų neorganizuoja tuomet? smile.gif)) lotuliukas.gif
jam irgi reikia savo svajones igyvendinti ir jos matyt brangiai kainuojancios biggrin.gif
o va kuo uzsieme idomu ir man pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 06 27, 23:09)
Papildyta:
ir dar

1. Jis baiges KMU todel itariu kad po baigimo dirbo kazka su medicina susijusio. Jei nebedirba daktarais nemazai tokiu zmoniu pereina i farmacija, tampa vaistu pardavejais. Kazkur esu girdejusi kad jis kazkiek laiko farmacijoj dirbo, taciau nesu 100% tikra.

2. Kas jums sake, kad neorganizuoja nemokamu? Jeigu pati nebuvote, toli grazu nereiskia, kad to nera. Buvau 2 nemokamuose. Ir? Baigesi pasipiktinimas? biggrin.gif
Atsakyti