QUOTE(cocorosie @ 2008 07 01, 16:01)
Buvau ir as Algirdo Karaliaus paskaitoje. Ka, galiu pasakyti, kalbos dovana zmogus turi neeiline!

Bet kad pasakytu kazka, kas sukrestu, pakeistu gyvenima ir pan. tai tikrai nebuvo

viskas, ka jis pasakojo, tai savaime suprantami dalykai, tik labai graziai ir iskalbingai pateikiami
Pritariu milijonu procentu, retorikos mena zmogus ivaldes tobulai ir manau tikra verta nueiti jeigu visiskai nera zalio supratimo ka nori veikti gyvenime, ko siekti, kaip tai daryti ir pan. Buvau keliuose seminaruose, tikrai ikvepia, bet tai velgi turbut del to iskalbingumo, nes bent jau man didzioji dalis jo sakomos informacijos yra zinoma. Taip kad, turesit galimybe - nueikit, nieko neprarasit, o jeigu skaitote Bodo, Kiyosaki, Tracy, Robbins - nieko naujo nesuzinosite, tik isgirsite itikimiau
Papildyta:
QUOTE(Gyjula @ 2009 01 18, 12:30)
buvau ''pasikrovus'' kokiam mėnesiui, o paskui viskas išblėsta..
Kiekvienas zmogus priima individualiai, kazkaip manau kad tiems, kuriems "isblesta" - tiesiog trukstra vidines motyvacijos keisti savo gyvenima, o galbut dar prisideda pokyciu baime ir pasitenkinimas turimu gyvenimu savo ribotoje komforto zonoje.
Neisizeiskit.
Sekme musu rankose todel negalima ju nuleisti