Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos gyvendamos užsienyje...

QUOTE(tavolaime @ 2009 08 29, 16:00)
O kodel netraukia i Lietuva?Del kokiu priezasciu? g.gif  ax.gif

Manes netraukia LT irgi del tu priezasciu, kurias aprase agmor. Pati gyvenu No, cia istekejau, turiu nuostabu vyra. Dukros su seimom gyvena irgi NO. Daug metu nebuvau LT ir manes netraukia. Gyvenu nepaprasto grozio saly, tarp geru zmoniu, be stresu, ismokau niekur neskubeti ir visur suspeti. thumbup.gif Dirbu megiama darba, finansiskai gerai apsirupinus, ko neturejau LT. Turiu daug visuomeninio darbo kuriuo labai patenkinta. Kitaip sakant realizavau save, todel galiu drasiai sakyti, kad cia mano namai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2009 08 29, 15:27)
Manes netraukia LT irgi del tu priezasciu, kurias aprase agmor. Pati gyvenu No, cia istekejau, turiu nuostabu vyra. Dukros su seimom gyvena irgi NO. Daug metu nebuvau LT ir manes netraukia. Gyvenu nepaprasto grozio saly, tarp geru zmoniu, be stresu, ismokau niekur neskubeti ir visur suspeti.  thumbup.gif Dirbu megiama darba, finansiskai gerai apsirupinus, ko neturejau LT. Turiu daug visuomeninio darbo kuriuo labai patenkinta. Kitaip sakant realizavau save, todel galiu drasiai sakyti, kad cia mano namai.  thumbup.gif

Dziaugiuosi uz jus 4u.gif
Tikiuosi,kad mums pavyks susirasti darbus svecioj saly-laaaabai neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 29, 17:41)
Dziaugiuosi uz jus  4u.gif
Tikiuosi,kad mums pavyks susirasti darbus svecioj saly-laaaabai neramu  unsure.gif

Aciu! 4u.gif Tikrai pavyks, jei bandysit. Nera neimanomu dalyku, tik reikia noro ir optimizmo! Ko ir linkiu jums! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 29, 14:41)

Tikiuosi,kad mums pavyks susirasti darbus svecioj saly-laaaabai neramu  unsure.gif

tikrai pavyks, ko jums is visos sirdies ir linkiu 4u.gif jeigu tik nebijosite darbo, nenukabinsite noses po nesekmiu, tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2009 08 28, 19:15)
as tai kai bunu anglijoj, tai pasiilgstu lietuvos.. o kai bunu Lt, noriu atgal i anglija smile.gif

mes jau airijoje gyvenam 6 metai , nebuvo metu , kad nenoreciau i LT, bet i LT vaziuoti su visam nedristu vis laukiam geresniu laiku, nesiskundziu gyvenimu airijoje, viskas cia gerai ir zmones geri, linksmi, gyvenantys atsipalaidave,bet mano sirdis nori vistiek i LT g.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif rinkausi temą labiausiai tinkančią ir nusprendžiau užsukti čia g.gif
Labai prašau padėti t.y. labai norėčiau,kad kažkas man padėtų,užvestų ant kelio.kaip pasielgti.Jau gerą mėnesiuką negaliu ramiai miegoti ir tas apsisprendimui skirtas laikas tuoj baigsis.O situacija tokia:
Mum su vyru jau po 30 metų.Turim tris dukras,mažiausia dviejų metukų.Aš kolkas vaiko priežiūros atostogose,pavasarį turėčiau grįžt į darbą,bet neaišku ar bus vieta,vyras ir kolkas dirba fabrike,niekas nežino kiek ilgai jis gyvuos,gyvenam pas tevus savo busto neturim,esam pradeje tvarkytisdokumentus del namuko staybos ten pat kur ir gyvenam,bet prasidėjus krizei viskas sustojo,nes vyro alaga sumažejo tris kart.Brolis gyvena Londone ir bet kada galetume pas jį važiuot,vyrui darbą surastų pagyvent leistų,kol susitvarkytume.Bet ar ne per seni mes ir ar ne per daug vaiku ryžtis tokiam žingsniui?Labai prašau padėkit blush2.gif Mestelkit savo nuomonių gal mums bus lengviau apsisprest važiuot ar ne.Dėkui iš anksto.
Atsakyti
Labas!pagal amziu tikrai dar nesate senukai ir dar galite pradeti nauja gyvenima:-)manau,pasaliniam zmogui labai sunku imti ir patarti kazka jums.tik jus patys galite tai padaryti.nes nuomoniu bus ivairiu:vieni jus palaikys,kiti iskvailins.mums irgi panasi situacija-tik mes turim dar busto paskola.ir ka-vyras jau isejo is darbo,neuzilgo mes isvaziuojam.jums kiek geriau,nes vyrui yra garantuotas darbas.o mums ne-tik laikinas prieglobstis...sekmes!
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 09 19, 01:13)
Labas!pagal amziu tikrai dar nesate senukai ir dar galite pradeti nauja gyvenima:-)manau,pasaliniam zmogui labai sunku imti ir patarti kazka jums.tik jus patys galite tai padaryti.nes nuomoniu bus ivairiu:vieni jus palaikys,kiti iskvailins.mums irgi panasi situacija-tik mes turim dar busto paskola.ir ka-vyras jau isejo is darbo,neuzilgo mes isvaziuojam.jums kiek geriau,nes vyrui yra garantuotas darbas.o mums ne-tik laikinas prieglobstis...sekmes!

Dėkui už išsakytas mintis smile.gif Nu žiūriu situacija tokia,kad vis daugiau šeimymų emigruoja g.gif Prieš gerus pusantrų metų,net minties nebuvo,kad reiks rinktis gyvent čia ar emigruot 4u.gif
Papildyta:
Nu aš tikiuosi,gal atsiras merginų kurios buvę kaip aš,tokioje situacijoje,nu turiu omeny nu nevisai jaunuciai ir su daugiau vaikučių yra išvykę.Pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Na mano situacija beveik identiška. Taip pat turim tris mergaites ir, matau, panašaus amžiaus. Tik mano vyras jau dirba Londone. Šiuo metu jis intensyviai ieško būsto mūsų šeimai ir kai tik suras, mes skrisime pas jį. Mane taip pat šiek tiek kankina nežinia, bet aš nusiteikusi optimistiškai. Juk esame sveiki ir tikrai ne senukai, kad pabandyti kažką naujo gyvenime smile.gif
Atsakyti
siuo metu esu nepatenkinta LT doh.gif su mielu noru lekciau i Espana wub.gif gaila neturim jokiu pazinciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliope76 @ 2009 09 18, 22:39)
Labuka smile.gif rinkausi temą labiausiai tinkančią ir nusprendžiau užsukti čia g.gif
Labai prašau padėti t.y. labai norėčiau,kad kažkas man padėtų,užvestų ant kelio.kaip pasielgti.Jau gerą mėnesiuką negaliu ramiai miegoti ir tas apsisprendimui skirtas laikas tuoj baigsis.O situacija tokia:
Mum su vyru jau po 30 metų.Turim tris dukras,mažiausia dviejų metukų.Aš kolkas vaiko priežiūros atostogose,pavasarį turėčiau grįžt į darbą,bet neaišku ar bus vieta,vyras ir kolkas dirba fabrike,niekas nežino kiek ilgai jis gyvuos,gyvenam pas tevus savo busto neturim,esam pradeje tvarkytisdokumentus del namuko staybos ten pat kur ir gyvenam,bet prasidėjus krizei viskas sustojo,nes vyro alaga sumažejo tris kart.Brolis gyvena Londone ir bet kada galetume pas jį važiuot,vyrui darbą surastų pagyvent leistų,kol susitvarkytume.Bet ar ne per seni mes ir ar ne per daug vaiku ryžtis tokiam žingsniui?Labai prašau padėkit blush2.gif Mestelkit savo nuomonių gal mums bus lengviau apsisprest važiuot ar ne.Dėkui iš anksto.

Sveikute!
Dauguma zmoniu tik tokiame amziuje pradeda suprast aplamai ko nori is gyvenimo,o gal kiti tai anksciau suprato,bet tiesiog neturejo tam galimybes...As siulyciau Jums visgi pabandyti,tuolab kai yra salia zmones,kurie gali padeti...Zinoma pradzia gali pasirodyti ne tokia ir rozine,kol viskas susistatytu i savo vietas,bet manau pabandyti verta mirksiukas.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Kaliope76 @ 2009 09 19, 10:15)
Dėkui už išsakytas mintis smile.gif Nu žiūriu situacija tokia,kad vis daugiau šeimymų emigruoja g.gif Prieš gerus pusantrų metų,net minties nebuvo,kad reiks rinktis gyvent čia ar emigruot 4u.gif
Papildyta:
Nu aš tikiuosi,gal atsiras merginų kurios buvę kaip aš,tokioje situacijoje,nu turiu omeny nu nevisai jaunuciai ir su daugiau vaikučių yra išvykę.Pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif

sveika 4u.gif
na man virs 30, vienisa mama, tiesa dukra tik viena turiu. kai anais metais grizinejau i jav, neturejau nei gyvenamosios vietos, nei vieno draugo, tik pora pazistamu. gyvenom savaite viesbutyje, po to issinuomojom. masinas nuomojausi koki menesi, kol nusipirkau. darba susiradau po 2 menesiu. buciau ir anksciau susiradus, bet nenorejau dirbt beveik uz dyka. na visi sako, kad as labai drasi, bet zinojau ko noriu ir to siekiau.
jei turit giminiu, kurie ir del gyv.vietos ir del darbo pades, tai yra didziulis pliusas.
as nesigailiu gyvendama uzsienyje smile.gif
Atsakyti