Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos gyvendamos užsienyje...

Dėkui visom už už padrąsinančius žodžius smile.gif Nu jau šioks toks postūmis yra blush2.gif
Atsakyti
to: kaliope76
jei butum klausus patarimo pries kokius metus ar pusantru.. tai buciau sakius lik lietuvoj ir gyvenk ten kur gimei, kur savas krastas, kur gimines ir kraujo rysiai, kur musu berzeliai, auksines kopos, zalieji miskai... verysad.gif
Bet dabar sakyciau kad bandyk laime svetur. nepabandes juk nesuzinosi. gal kaip tik ten kazkur uz juru yra tavo tikrasis likimas. emigracija iseina ir i nauda. pamatai pasaulio, kitokias kulturas, uzsidirbi daugiau ir gali padet cia lietuvoj likusiems artimiesiems. jei i kokia anglija planuoji, tai ne taip jau ir toli ji. tik 2 val kelio. lietuva visada gali aplankyt.
vienu zodziu pirmyn good.gif
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2009 09 21, 01:15)
to: kaliope76
jei butum klausus patarimo pries kokius metus ar pusantru.. tai buciau sakius lik lietuvoj ir gyvenk ten kur gimei, kur savas krastas, kur gimines ir kraujo rysiai, kur musu berzeliai, auksines kopos, zalieji miskai...  verysad.gif

drinks_cheers.gif as irgi dar pries pora metu rekiau, kad ir Lietuvoje galima gyventi, o dabar verysad.gif laukiu nesulaukiu, kada diploma gausiu ir varysiu is cia verysad.gif .

tik labai baisu, kad neturiu, nei kur gyvent, nei kurt dirbti, nei pazistamu, nei pinigu, nieko verysad.gif nors gerai, kad anglu klb. pas mane neisprastuju smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 rugsėjo 2009 - 12:31
As taip pat siulau lekti kartu su vyru uz mariu juru. Nes cia tikrai nieko gero. Jei man butu galimybe lekciau kuo toliau. Kad galeciau vaikus aprupinti wub.gif
pas mane vienas klausimas yra, tos kurios emigravot. Kaip su bustu, jei cia lietuvoj turejot savo busta, ar isnuomodavot, ar pardavet g.gif As vyrui vis siulau pagalvoti apie Anglija, o jis sako ka daryti su butu.
Atsakyti
QUOTE(deimantinė @ 2009 09 21, 15:13)
As taip pat siulau lekti kartu su vyru uz mariu juru. Nes cia tikrai nieko gero. Jei man butu galimybe lekciau kuo toliau. Kad galeciau vaikus aprupinti wub.gif
pas mane vienas klausimas yra, tos kurios emigravot. Kaip su bustu, jei cia lietuvoj turejot savo busta, ar isnuomodavot, ar pardavet g.gif  As vyrui vis siulau pagalvoti apie Anglija, o jis sako ka daryti su butu.

Visi sprendimai remiasi i finansus.Jei turite pakankamai santaupu,tai uzrakinote duris ir i kelione,kitas variantas,isnuomoti,arba ...parduoti (siuo metu neapsimoka).
Atsakyti
o aš išvažiuoju,nes su tokiu uždarbiu kaip čia Lietuvoje dabar nebegaliu pragyventi. Butą užrakinsiu,priduosim apsaugai ir baigta. Kas iš to,kad nuomininkai viską nuniokos.grįžus tektų viską iš naujo supirkti ir baldus,ir remontus darytis. Suprantu,kad ten kur važiuoju bus sunku dirbti,bet važiuoju legaliai,turiu imigracinę vizą,yra kas man ieško darbo ir viskas.Čiau,Lietuvėle bent kol kas. Nežinau kada tavęs pasiilgsiu. Atsibodo skaičiuoti kiekvieną centą. Žinau,kad bet kada galėsiu grįžti,gal todėl taip paprasta išvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2009 09 21, 16:26)
o aš išvažiuoju,nes su tokiu uždarbiu kaip čia Lietuvoje dabar nebegaliu pragyventi. Butą užrakinsiu,priduosim apsaugai ir baigta. Kas iš to,kad nuomininkai viską nuniokos.grįžus tektų viską iš naujo supirkti ir baldus,ir remontus darytis. Suprantu,kad ten kur važiuoju bus sunku dirbti,bet važiuoju legaliai,turiu imigracinę vizą,yra kas man ieško darbo ir viskas.Čiau,Lietuvėle bent kol kas. Nežinau kada tavęs pasiilgsiu. Atsibodo skaičiuoti kiekvieną centą. Žinau,kad bet kada galėsiu grįžti,gal todėl taip paprasta išvažiuoti.

Sveika, matau turi vaiku ar jie mokyklinukai, jei taip isvyksti kaip del mokyklu? Nes kiek zinau taip lengvai nepateksi i mokyklas na as apie Anglija.
Atsakyti
Ne,išvažiuoju į JAV.Mano vienas vaikas jau JAV,o kitas baiginėja mokyklą čia. Planuoja mokytis JAV. Kad kitaip nebeišeina,taip viską sureguliavo gyvenimas. Reikia baigti mokėti paskolą,o čia tiek nebegalim uždirbti.Taip po vieną ir išvažiuojam.
Atsakyti
Jau 6 metai kaip esu isvykusi. Is pradziu atvykau i Airija, paskui mokiausi Anglijoj, paskui sugrizau i Airija, dabar vel Anglijoj, si karta Londone. Pradzia buvo sunki, bet turbut per langa buciau greiciau issokusi, nei pasidavusi ir grizusi i LT. Esu tikrai patenkinta ir stengiuosi judeti i prieki, kol kas karjeros nepadariau, bet skustis negaliu, psichologiskai, tai cia (tiek Dubline, tiek Londone) jauciuosi kaip namuose, kaip sava, ne uz ka negrizciau i LT, na nebent tolimoj ateity. Dabar jauciu, kad cia mano visas gyvenimas, visa ateitis, visa laime. Beje, nebijokit tos sunkios pradzios, tiesiog as isvaziavau budama 18, tai tada daug ko nezinojau, nemokejau kalbos gerai ir siaip gyvenimo patirties neturejau, dabar butu 100 kart lengviau.

As asmeniskai esu uz naujus isbandymus, atkakluma, nora pazinti, patirti, tobuleti, o gyvenant svetur to yra per akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 09 21, 12:31)
drinks_cheers.gif as irgi dar pries pora metu rekiau, kad ir Lietuvoje galima gyventi, o dabar  verysad.gif laukiu nesulaukiu, kada diploma gausiu ir varysiu is cia  verysad.gif .

tik labai baisu, kad neturiu, nei kur gyvent, nei kurt dirbti, nei pazistamu, nei pinigu, nieko  verysad.gif nors gerai, kad anglu klb. pas mane neisprastuju  smile.gif .

o kur ruosies varyt,as tai labai nepastovus zmogus ir gyvenau uzsienyje
Papildyta:
QUOTE(Sniegelyte @ 2009 09 25, 23:28)
Jau 6 metai kaip esu isvykusi. Is pradziu atvykau i Airija, paskui mokiausi Anglijoj, paskui sugrizau i Airija, dabar vel Anglijoj, si karta Londone. Pradzia buvo sunki, bet turbut per langa buciau greiciau issokusi, nei pasidavusi ir grizusi i LT. Esu tikrai patenkinta ir stengiuosi judeti i prieki, kol kas karjeros nepadariau, bet skustis negaliu, psichologiskai, tai cia (tiek Dubline, tiek Londone) jauciuosi kaip namuose, kaip sava, ne uz ka negrizciau i LT, na nebent tolimoj ateity. Dabar jauciu, kad cia mano visas gyvenimas, visa ateitis, visa laime. Beje, nebijokit tos sunkios pradzios, tiesiog as isvaziavau budama 18, tai tada daug ko nezinojau, nemokejau kalbos gerai ir siaip gyvenimo patirties neturejau, dabar butu 100 kart lengviau.

As asmeniskai esu uz naujus isbandymus, atkakluma, nora pazinti, patirti, tobuleti, o gyvenant svetur to yra per akis smile.gif

as irgi uz tai.nieko nera baisiau kaip lietuviska provincialumas
Atsakyti
Jau mėnesis su puse, kai esu Olandijoje, mokausi.
Esu patenkinta (labai) studijomis, tikrai buvo verta.
Kol kas vis dar slegia atstumas, kažkaip sunku čia prie žmonių priprasti man. Na, bet man reikia laiko draugams, nesu iš tų, kurios tik susipažinę jau į draugų sąrašus žmones įtraukia. Taigi kartais tiesiog labai pritrūkstu tokių paprastų dalykų, kaip pokalbis su draugais, artimaisiais ir pan; nuėjimas į teatrą (čia tokie dalykai klaikiai brangūs, negaliu sau leist). Taip, naudojuos skype, bet tai ne tas pats, nesijaučiu lyg būdama kartu. Tad kartais užeina toks negeras jausmas, kad nors imk ir stauk iš vienatvės verysad.gif Bet ką padarysi, aš turbūt dar per trumpai esu, kad būtų kitaip.
Tačiau viską susumavus, pagrindinis tikslas buvo studijos, tad ne, nepaisant tokių sunkių momentų nesigailiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuliuke: 11 spalio 2009 - 14:34
QUOTE(Rutuliuke @ 2009 10 11, 14:34)
Jau mėnesis su puse, kai esu Olandijoje, mokausi.
Esu patenkinta (labai) studijomis, tikrai buvo verta.

ką mokais? bigsmile.gif
Atsakyti