QUOTE(Kaliope76 @ 2009 09 19, 10:15)
Dėkui už išsakytas mintis
Nu žiūriu situacija tokia,kad vis daugiau šeimymų emigruoja
Prieš gerus pusantrų metų,net minties nebuvo,kad reiks rinktis gyvent čia ar emigruot 
Papildyta:
Nu aš tikiuosi,gal atsiras merginų kurios buvę kaip aš,tokioje situacijoje,nu turiu omeny nu nevisai jaunuciai ir su daugiau vaikučių yra išvykę.Pasidalinkite savo patirtimi

Papildyta:
Nu aš tikiuosi,gal atsiras merginų kurios buvę kaip aš,tokioje situacijoje,nu turiu omeny nu nevisai jaunuciai ir su daugiau vaikučių yra išvykę.Pasidalinkite savo patirtimi

Kaliope, jei dar skaitai temuke noriu pasidalinti savo planais. Man 43 metai, vyresnysis sunus suauges (baigs mokslus cia neuzilgo ir planuoja testi studijas Londone), mazieji mano vaikuciai - 3 ir 1.4 metuku. Vyrui 45. Artimiausiu metu ruosiames visam laikui emigruoti i Londona. Is pradziu irgi gasdino mintis kaip pradeti vel gyvenima nuo nulio, bet gerai pagalvojus mums cia jau seniai nulis. Pavargom nuo Lietuvos, "bijom" jos, provincialumas ir kulturinis lygis jau seniai varo i nevilti. Taigi bandysim laime kitur ir esu na beveik isitikinus, kad mums pasiseks.
Beje, padeti Londone nelabai yra kam, bet manau kad amzius turi ir nemazu privalumu - pakankamai isminties ir ryzto pasiekti savo. Beje, galvoju net apie naujas studijas Londone - kodel gi ne...cia tik Lietuvoj 40 metu jau senatve.