Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos gyvendamos užsienyje...

As tikrai stebiuosi ir paslapcia zaviuosi tokiais ryztingais zmonemis kaip Daiva 4u.gif Pati nedrisciau taip.. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 11 27, 12:43)
Geriau pabandyt ir gailetis, nei gailetis, kad nebandei rolleyes.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=exDaiva,2009 11 27, 12:30]

P.S. Beje, dar neparasiau, kad elementariai norisi ISSUKIO smile.gif

Su panasiomis mintimis ir as isvaziavau sia vasara. esu nebejauna - man 37. Taip, kartele teko gerokai nuleisti... ir net kelias asaras nubraukti. ne is liudesio del mylimos tevynes, bet is pykscio.
norint dirbti, darbo visada rasi. amzius ne problema, svarbu, kad sveikatos ir noro netruktu,kad seima kartu butu ir vienas kita palaikytumete.
Daiva, net neabejoju, kad tau pasiseks. o jei bus blogai, bet kada gali grizti i Lietuva.
Visada vadovaujuos moto: nebandysi, taip ir numirsi nesuzinojes...
Laikau kumsti uz Jus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Raschida,2009 11 27, 21:40]
[quote=exDaiva,2009 11 27, 12:30]

P.S. Beje, dar neparasiau, kad elementariai norisi ISSUKIO smile.gif

Su panasiomis mintimis ir as isvaziavau sia vasara. esu nebejauna - man 37. Taip, kartele teko gerokai nuleisti... ir net kelias asaras nubraukti. ne is liudesio del mylimos tevynes, bet is pykscio.
norint dirbti, darbo visada rasi. amzius ne problema, svarbu, kad sveikatos ir noro netruktu,kad seima kartu butu ir vienas kita palaikytumete.
Daiva, net neabejoju, kad tau pasiseks. o jei bus blogai, bet kada gali grizti i Lietuva.
Visada vadovaujuos moto: nebandysi, taip ir numirsi nesuzinojes...
Laikau kumsti uz Jus 4u.gif
[/quote]

As isvaziavau galvodama kad tik pusei metu, amximum - metams, o esu cia jau antri metai ;] Man patinka cia, nors, kartais buna sunku, bet, cia geresnes galimybes realizuoti save ;]
Atsakyti
As atvaziavau dviem savaitem lankyti tevuku i UK,ir sausio men. jau bus trys metai,kai as gyvenu (laikinai) UK.Noreciau parvaziuti atgal i Lietuvele,bet dabar tai prilygtu savizudybei,tad laukiu gresniu laiku ir dumsiu i Tevyne. ax.gif
I temos klausima neatsakiau-nesu patenkinta gyvendama uzsienyje.Reikia man seimos,draugu,jie visi gyvena Lietuvoj,tai kai tik turiu galimybe tai ir vaziuoju ju lankyti,arba jie atvaziuoja musu lankyti.
Atsakyti
QUOTE(Salkauske @ 2009 11 28, 03:01)
As atvaziavau dviem savaitem lankyti tevuku i UK,ir sausio men. jau bus trys metai,kai as gyvenu (laikinai) UK.

Aš atvažiavau trim savaitėm pas vyro sesę, grįžau, bet pamiršt negaliu wub.gif Kaip pasakoj (Hastings ir aplink). Nebenoriu čia gyvent, na, jau kaip man patiko, tai apsakyt nemoku...

Aš daivą suprantu, nes su vyru truputį kitur norime vien dėl iššūkių ir dėl platesnio rato. O gal kažkur smagiau? Mums tikrai nėra blogai LT, bet daug kam nesiseka ir patikėsit, nepatikėsit, bet tai irgi gniuždo... Jei taip ir atsitiks, kad liksime, ten kur planuojam, tai grįšim per šventes į tą tėvynę, nubrauksiu ašarėlę, alia gyvenu šiandien, o rytoj ar gyvensiu nežinau rolleyes.gif
Tik situacija su santaupom pas mus prastesnė nei Daivos rolleyes.gif Bet vaikų mažiau, jei tai galima pavadint pliusu lotuliukas.gif nebent kuriam laikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 28 lapkričio 2009 - 15:43
Abo, tos mano "santaupos" didele dalim paremtos tuo, kad iki liepos dar tikiuosi gauti motinystes is moka uz dukryte (liepos menesi sueis du metukai). Bet va jei smarkiai sumazins ar is viso nustos moketi, is karto uz rankinuko ir i UK, gali mergos mane idiote isvadinti, bet esu sventai isitikinusi, kad uz 1000 svaru tikrai susirasiu darba per menesi.

Ir kaip be galo smagu, kad zmones supranta apie ka kalbu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2009 11 28, 18:17)
...Bet va jei smarkiai sumazins ar is viso nustos moketi, is karto uz rankinuko ir i UK, gali mergos mane idiote isvadinti, bet esu sventai isitikinusi, kad uz 1000 svaru tikrai susirasiu darba per menesi.

thumbup.gif ir as taip planuoju, tik esme ta, kad mano maziukui jau suejo 2 m ir i darba grizt galimybiu neliko, ir vyras Lietuvoj jau dirba nelegaliai doh.gif tai neber ka mums cia ir veikt... pakuosimes daigtus ir i UK, manau, kad blogiau jau nebebus. Palauksiu tik kol mokslo metai baigsis ir ate lietuvai mirksiukas.gif .
Atsakyti
laba diena ,vezame siuntynius is lietuvos i londona,is londono i lietuva,nuo duru iki duru,(uz londono truputi brangiau)tai pat pervezame zmones,ivairiausius daiktus bei perkraustom.kreiptis saulius 07809677477.aciu
Atsakyti
Esu visiskai patenkinta ir tikrai nesigailiu thumbup.gif Kazkaip ramesne cia jauciuos.Pasiilgstu Lietuveles, aisku, bet kai ten gryztu-visad gryztu su skaudancia galva biggrin.gif Depresuoti zmogiukai ten, bent jau mano aplinkoj unsure.gif
Atsakyti
Visais 99 % esu patenkinta thumbup.gif tas vienas procentas lieka tam, kai labai pasiilgstu seimos, tai tada pagalvoju, kad toli isvaziavau biggrin.gif
Atsakyti
mes taip pat patenkinti,nors vyras vienas dirba,bet cia mum daug geriau.lt buvo nekas. be to lab dziaugiuos del sunaus,norim kad uzaugtu airijoj,nes viskas skirias pradedant nuo mokyklu ir bendravimo tarpusavyje ten.lt nepasilgstu nieko iskyrus tevu,bet aciu siu dienu technologijom ,galim bendrauti kas diena.taip kad jauciames puikiai smile.gif
Atsakyti