Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos gyvendamos užsienyje...

Sveikutes mergaites smile.gif
i anglija isvykau rugsejo pabaigoje. turiu darbeli jau 2 menesiai. kol kas su vyru ir gyvenam is vienos algos. kadangi vyras atvyko neseniai, tai manau kad greitai irgi susiras koki darbeli. cia tikrai imanoma dirbti ir uzsidirbti. kai kurios agenturos netgi jaucia zmoniu trukuma. esu patenkinta gyvendama cia, nes viskas nauja, nepatirta, daugiau galimybiu. lietuvos nepasiilgau, tik noreciau dazniau matyti artimus zmones, bet cia ne problema smile.gif prie gero noro gali ir kas keleta menesiu parskristi smile.gif
Atsakyti
Dievuleliau, mergytes, paskaiciau cia Jusu postus ir supratau, kad tikrai laikas, ir kuo dreiciau tuo geriau....Trypiam vietoj jau metai laiko, neapsisprendziam, nes baime baime baime...butume tik dviese - jau ryt vaziuotume, o gal ir si vakar biggrin.gif . Bet dabar vaikai...visa atsakomybe del ju.
Esame nebe jaunikliai abiem virs 35, ir buten baisu del ateities - paskola bustui, vaikam reikia taupyt mokslam, o dar ir senatvei reikai susirinkt kelis litus, nes LT jau beveltiska del senatves pensijos....O galu gale as noriu gyvent pradet kai man bus 45, o ne egzistuot nuo atlyginimo iki atlyginimo...

p.s. aciu visoms uz Jusu nuosirdzias nuomones, savotiskus spyrius i uzpakali, kad jau laikas...tik kol kas neapsisprendziam ar tai bus Norvegija ar Kanada. Norvegija kaip ir arciau, esu ten buvusi ir pagal specalybe realiau darba susirast butu...bet daug giminiu Kanadoje ir vis snekina prisijungt prie ju...Na kol vyresneliui nesibaigs mokslo metai - as dar turiu laiko, o vyras manau turi nusprest greiciau - kur jis - ten ir mes..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besi L @ 2010 01 10, 21:08)
Dievuleliau, mergytes, paskaiciau cia Jusu postus ir supratau, kad tikrai laikas, ir kuo dreiciau tuo geriau....Trypiam vietoj jau metai laiko, neapsisprendziam, nes baime baime baime...butume tik dviese - jau ryt vaziuotume, o gal ir si vakar  biggrin.gif . Bet dabar vaikai...visa atsakomybe del ju.
Esame nebe jaunikliai abiem virs 35, ir buten baisu del ateities - paskola bustui, vaikam reikia taupyt mokslam, o dar ir senatvei reikai susirinkt kelis litus, nes LT jau beveltiska del senatves pensijos....O galu gale as noriu gyvent pradet kai man bus 45, o ne egzistuot nuo atlyginimo iki atlyginimo...

p.s. aciu visoms uz Jusu nuosirdzias nuomones, savotiskus spyrius i uzpakali, kad jau laikas...tik kol kas neapsisprendziam ar tai bus Norvegija ar Kanada. Norvegija kaip ir arciau, esu ten buvusi ir pagal specalybe realiau darba susirast butu...bet daug giminiu Kanadoje ir vis snekina prisijungt prie ju...Na kol vyresneliui nesibaigs mokslo metai - as dar turiu laiko, o vyras manau turi nusprest greiciau - kur jis - ten ir mes..... 4u.gif

Pritariu thumbup.gif , bandykit. Mes irgi jau su mintim tokiom vyras baigs anglu kalbos kursus. Gal iseis pasiimti atostogu ir isvykti apsidairyti o gal pasisiseks ir darba ras wub.gif
Atsakyti
Manau, kad šiais laikais gyventi kažkur Europoje yra tas pats, kas senais laikais išsikraustyt į kitą miestą. Susisiekimas puikus (man grįžti į Vilnių trunka mažiau nei iš Vilniaus į Klaipėdą nuvažiuot), mūsų kartos pasaulėžiūra internacionali, kalbų visi (bent jau turėtų) moka po dvi-tris ir daugiau. Kažkada tėvams vaikas iš gimto kaimo išvažiavęs atrodė toli toli, grįždavo į metus kartą ir viskas. Dabar gi lygiai taip pat, tik atstumai didesni, o psichologinė distancija ta pati. Manau, kad mažiau nostalgijos ir negatyvumo - visur galima ražiai įsikurti ir puikų gyvenimą gyventi. Su pozityviu požiūriu gerai visur.
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 01 14, 01:34)
Manau, kad šiais laikais gyventi kažkur Europoje yra tas pats, kas senais laikais išsikraustyt į kitą miestą. Susisiekimas puikus (man grįžti į Vilnių trunka mažiau nei iš Vilniaus į Klaipėdą nuvažiuot), mūsų kartos pasaulėžiūra internacionali, kalbų visi (bent jau turėtų) moka po dvi-tris ir daugiau. Kažkada tėvams vaikas iš gimto kaimo išvažiavęs atrodė toli toli, grįždavo į metus kartą ir viskas. Dabar gi lygiai taip pat, tik atstumai didesni, o psichologinė distancija ta pati. Manau, kad mažiau nostalgijos ir negatyvumo - visur galima ražiai įsikurti ir puikų gyvenimą gyventi. Su pozityviu požiūriu gerai visur.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilgele* @ 2010 01 07, 14:01)
Sveikutes mergaites smile.gif
i anglija isvykau rugsejo pabaigoje. turiu darbeli jau 2 menesiai. kol kas su vyru ir gyvenam is vienos algos. kadangi vyras atvyko neseniai, tai manau kad greitai irgi susiras koki darbeli. cia tikrai imanoma dirbti ir uzsidirbti. kai kurios agenturos netgi jaucia zmoniu trukuma. esu patenkinta gyvendama cia, nes viskas nauja, nepatirta, daugiau galimybiu. lietuvos nepasiilgau, tik noreciau dazniau matyti artimus zmones, bet cia ne problema smile.gif prie gero noro gali ir kas keleta menesiu parskristi smile.gif

o kur darbeli radai taip greit?
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 01 13, 23:34)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

siaip uzeni dabar lengviau moterims darba susirasti nei vyrams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 01 14, 01:34)

thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai teisingai ir protingai pasakyta biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gaukse @ 2010 01 28, 23:41)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Labai teisingai ir protingai pasakyta biggrin.gif  drinks_cheers.gif

sveikutes 4u.gif 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu.as esu labai patenkinta gyvendama uzsienyje,gal delto,kad mano vyras uzsenietis nezinau.jau nuo 1995metu nebegyvenu as LT,esu kaip varle keliauninke lotuliukas.gif su vyru gyvenome vokietijoje,poto isvaz.i graikija(jis graikas)ten pragyvenom 8metus nepatiko man ten visai ax.gif dabar jau 4-metai kaip gryzom i vokietija,bet nesigailiu isvis,pasiseke mums cia tfu tfu tfu,teises cia islaikiau nusipirkau sau masina,ir gavau labai gera darba,mano vyras ir turim sunu 6metu.nezinau as LT myliu mano gimtine ji,bet nepykit ten gyventi as jau nebenoreciau,bedarbas ir t.t.mokslus baige zmones turi gatves valyti,a dar pirma turi ta darba gauti doh.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau,kad ne į temą 4u.gif
Labuti brangiosios mamytės smile.gif
Iškilo tokia problemėlė g.gif
Musų šeima,ieško kitos šeimos,kuri galetų,kartu nuomotis namą rytų Londone,nuo balandžio vidurio.Aišku tai ne pats geriausias variantas,bet atsižvelgiant į tai kad vienai šeimai sunku išlaikyt namą,o su vaikais nieks nenori priimti,tai dedu vilčių,kad atsiras tokia šeima,kuri norėtu gyvent kartu aciuks.gif Labai lauksiu pasiulymų smile.gif į AZ
Atsakyti
QUOTE(Gerdussska @ 2010 03 05, 16:05)
Labai atsiprašau,kad ne į temą 4u.gif
Labuti brangiosios mamytės smile.gif
Iškilo tokia problemėlė g.gif
Musų šeima,ieško kitos šeimos,kuri galetų,kartu nuomotis namą rytų Londone,nuo balandžio vidurio.Aišku tai ne pats geriausias variantas,bet atsižvelgiant į tai kad vienai šeimai sunku išlaikyt namą,o su vaikais nieks nenori priimti,tai dedu vilčių,kad atsiras tokia šeima,kuri norėtu gyvent kartu aciuks.gif Labai lauksiu pasiulymų smile.gif į AZ

Gerdussska,lysk tu prie angliu mamu,gal jos tau pades,mano puske ir anglijoje gyvena,tiksliau londone,ir jie su kita seima nomuojasi buta,nes sake labai brangu ten.bet jie su draugais nomuoja kartu,kaip tu eisi su nepazystama seima ir dar su vaikais ar nebijai?sekmes pajieskose ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, vis ieskau ieskau temos, bet tokios nerandu ir sita siek tiek ne tokia
Norejau paklaust, nuo ko pradet norint isvaziuot i uzsieni?
Kur ieskotis darbo?

Planuojam varyt i Londona ir viskas. toliau siena.
Atsakyti