Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos gyvendamos užsienyje...

Man ir sunku buvo pirmus keturis metus, kazkaip ilgokai adaptacija uztruko blink.gif O dabar man cia labai gerai, aisku tu momentu visokiu uzeina. Atstumai kai pripranti, tai irgi nieko baisaus. Bet masina, tai cia tikrai gyvybiskai reikalinga. Kai isikursit namuciuose, susirasi uzsiemimu, tai ir nuotaikos pageres. Siuo metu, tai tau tikra kancia blink.gif Gal veliau kitur persikelsite? Gal vyras iseis is military ir tada jau patys rinksites kur gyventi? O kol kas tai linkiu tau kantrybes, nes jos tikrai prireiks. Gaila, kad tolokai gyveni. g.gif neleistume liudeti biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma ax.gif ir paguodima mirksiukas.gif Niekada nemegau, kai zmones manes gailejo arba mane uzjaute, na, bet siuo metu man to labai reikia blush2.gif Na, o po pasauli blaskysimes dar 10 metu, nes dar tiek vyrui reikes tarnauti, kad galetu iseiti i pensija rolleyes.gif Vat tada tai jau ziuresim kokia gera vieta, kad isikurti. Tiesiog negaliu to sulaukti thumbup.gif
Atsakyti
Na , aš Švedijoj dar tik pusmetį gyvenu, tai nespėjau labai įsivažiuoti. Bet didžiausia problema yra kalba doh.gif Patariu jei jau susiruošėt ieškot laimės užsienį važiuokite į tokią šalį, kurios kalbą mokate. Nes man pačiai švedų kalba sunkiai įveikiama doh.gif O tai labai apsunkina, tiek darbo susiradimą, tiek bendravimą su žmonėmis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Novembermama @ 2007 03 05, 20:47)
Aciu uz palaikyma ax.gif ir paguodima mirksiukas.gif Niekada nemegau, kai zmones manes gailejo arba mane uzjaute, na, bet siuo metu man to labai reikia  blush2.gif Na, o po pasauli blaskysimes dar 10 metu, nes dar tiek vyrui reikes tarnauti, kad galetu iseiti i pensija rolleyes.gif Vat tada tai jau ziuresim kokia gera vieta, kad isikurti. Tiesiog negaliu to sulaukti thumbup.gif

Pasiskaiciau tavo pasisakymus, tai tikrai graudi situacija.. Toli nuo namu, ir dar salis svetima.. Na, adaptacinis periodas ne pats lengviausias, bet kita vertus, kai gyvenimas palengves (savi namai juk suteikia saugumo jausma smile.gif ) ivertinsi ka tada turesi smile.gif
Linkiu sekmes ir optimizmo. Viskas bus gerai, tik siek tiek kantrybes smile.gif
Atsakyti
Kaip bebūtų taip,bet gyvenimo kokybė geresnė nei LT bigsmile.gif
Atsakyti
pritariu skruzdei. Nezinau, kaip reiketu man gyventi Lt, o ypac su seima. na, aisku, zmones gyvena ir susilaukia vaiku ir viskas jiems ten gerai. reiktu, ir ten priprasciau, kur daugiau dingsi.bet pagyvenus uzsienyje, Lietuvoje atrodo viskas labai sudetinga. Praeita vasara reikejo man pasikeisti pasa del pavardes pakeitimo, tai "uztase" tetules po istaigas schmoll.gif , atrodo, toks paprastas dalykas, o nervu daug kainavo, nes darbuotojai ziauriai nekompetetingi ir, neduok Dieve, pasakysi joms ka nors, tai is viso grasina, kad popieriu nepriims unsure.gif Per tuos rupescius, padarytus is nieko, Lietuvoje visi dar nuo nestumo like papildomi kilai nutirpo thumbup.gif , kas, aisku, gerai, bet ir nervu kainavo blink.gif o dar del mergaites pilietybes reikes kazkada sutvarkyti dokumentus blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mama Lin,. man irgi kaskas panasaus,gerai ten kur musu nera.dabar sprendziu dilema gryst i LT ar ne? ir noriu ir bijau ir pati nezinau?
Atsakyti
Idomu suzinoti kaip sekasi Novembermamai smile.gif
gal po puses metu jau geriau amerikoj?
nu nera ten tik gerai, yra minusu, bet kad taip blogai, irgi nepritariu. Del masinos tai tikrai, be masinos, kaip be koju - pas mus net saligatviu nera biggrin.gif
Atsakyti
Novembermama, kaip gaila, kad prasilenkeme. S. Carolina man buvo, yra ir isliks svajoniu valstija JAV. Viena is geriausiu vietu pasaulyje auginti vaikus! Valstija geografiskai siulo nepakartojama ivairove: kalnus ir vandenyna.
Jei nori bendrauti su vokieciais ir kt. europieciais, ju rasi Ridgeway, SC, apie 30myliu nuo Columbia, SC. Ten taip pat yra internationalinis Montessori darzelis, nemazai vokisku ir austrisku imoniu.
Lexingtone, kuris ribojasi su Columbia, yra ivairiu kainu zirgynu, kur taip pat zirgus vaiko nemazai vokieciu, pranzusu ir ju vaikai. I Lexingtona, per
W.-Columbia, vaziuoja public autobusas, kuris stoja per visa Assembly St.
Toje pacioje gatveje yra Public Library, uz Vachovia bank pastat yra mielas Columbia Museum of Art.
Ach, myliu as Columbia, SC! wub.gif Mielai ten sugriztu, kai tik yra reikalu ir galimybiu. Mano sesute ten dabar gyvena ir taip pat labai megaujasi Southern Hospitality. Apie Charleston, SC - atskiri padusavimai, atskira meile. Man sis miestas, nors ir visai kitokio kirpimo, primindavo savo zmoniu surmuliu ir kaviniu gausuma, Hiedelbergo/Vokietija, atmosfera.
Man belieka tau palinketi: Ya'll enjoy the Carolinas! mirksiukas.gif
Jei turesi klausimu del vietu apislankyti Columbijoje, Lexingtone ar Charleston, mielai gali kreiptis su uzklausimais. As ten savo gyvenimo sirdi radau, sukuriau seima, savo pragyvenimo saltini ir megavaus, megavaus nuostabia S. Carolinos atmosfera ir zmoniu gerasirdiskumu. Galeciau rasyti apie ta krasta be galo, be krasto, bet baigiu. Tikiuosi, viena diena ir tu pasijusi sava SC. wub.gif wub.gif
Atsakyti
labuks.as airijoj dar tik 10menesiu,bet man visai patinka.aisku,kad kartais apima ilgesys lietuvelei,bet toks jau gyvenimas.as ir lietuvoj turejau nebloga darbeli,bet cia igi dirbu,ir tikrai nera blogai,as asmeniskai patenkinta...mums cia gera bigsmile.gif
Atsakyti
is tiesu kogero daug kas priklauso nuo poziurio i viska savo gyvenime smile.gif
Atsakyti
sveikos..as gyvenu Ispanijoje jau 8 metai..ir esu laiminga...ir negalvoju apie joki Lietuvos grizima..nes ka turiu cia, Lietuvoje nei puse to netureciau.. thumbup.gif
Atsakyti