Novembermama, kaip gaila, kad prasilenkeme. S. Carolina man buvo, yra ir isliks svajoniu valstija JAV. Viena is geriausiu vietu pasaulyje auginti vaikus! Valstija geografiskai siulo nepakartojama ivairove: kalnus ir vandenyna.
Jei nori bendrauti su vokieciais ir kt. europieciais, ju rasi Ridgeway, SC, apie 30myliu nuo Columbia, SC. Ten taip pat yra internationalinis Montessori darzelis, nemazai vokisku ir austrisku imoniu.
Lexingtone, kuris ribojasi su Columbia, yra ivairiu kainu zirgynu, kur taip pat zirgus vaiko nemazai vokieciu, pranzusu ir ju vaikai. I Lexingtona, per
W.-Columbia, vaziuoja public autobusas, kuris stoja per visa Assembly St.
Toje pacioje gatveje yra Public Library, uz Vachovia bank pastat yra mielas Columbia Museum of Art.
Ach, myliu as Columbia, SC!

Mielai ten sugriztu, kai tik yra reikalu ir galimybiu. Mano sesute ten dabar gyvena ir taip pat labai megaujasi Southern Hospitality. Apie Charleston, SC - atskiri padusavimai, atskira meile. Man sis miestas, nors ir visai kitokio kirpimo, primindavo savo zmoniu surmuliu ir kaviniu gausuma, Hiedelbergo/Vokietija, atmosfera.
Man belieka tau palinketi: Ya'll enjoy the Carolinas!
Jei turesi klausimu del vietu apislankyti Columbijoje, Lexingtone ar Charleston, mielai gali kreiptis su uzklausimais. As ten savo gyvenimo sirdi radau, sukuriau seima, savo pragyvenimo saltini ir megavaus, megavaus nuostabia S. Carolinos atmosfera ir zmoniu gerasirdiskumu. Galeciau rasyti apie ta krasta be galo, be krasto, bet baigiu. Tikiuosi, viena diena ir tu pasijusi sava SC.