QUOTE(TauRe @ 2006 03 04, 18:28)
Svarbu jums gerai, o kur, nesvarbu

Brooke, seniai išvykote ? Kaip Samantukas gyvena ?Kaip jaučiasi naujoje aplinkoje ?
Mes su Samanta išvykome vasario pradžioje. Ji dar, atrodo, nelabai supraanta, kad kažkas pasikeitė, arba neima į galvą, nors tikėjaus, kad verks senerlių, draugių, žaislų, bet nieko

Greit pradės eiti į darželį, tai bus pirmas didesnis pokytis po atvykimo..
QUOTE(Isabelle @ 2006 03 05, 06:48)
o as nesu lietuvisko maisto fane.....taip kad chicagoje to lietuvisko maisto yra .....as jo neperku.......taip kad man lietuviskas maistas nera problema......

as geriau nueisiu koki steika suvalgyti..arba pasta......nei i lietuviska kavine cepelinu.......

o el duonos......tai irgi ne problema....nes as italiska duona tiksliau bulka perku....o juodos duonos net nebemegstu.....

gerai kad ir mano vyras gali gyventi be lietuvisko maisto.....jam steikas svarbiau nei kokie cepelinai ar silke............
Aš kalbėjau apie maisto produktus, o ne patiekalus. Juos aš pati galiu paruošt..
QUOTE(MEDUNE @ 2006 03 06, 12:39)
Pas mus čia aną savaitę kaip pasnigo, tai, sako, paskutinį kart prieš 50 metų taip buvo tik

Man po lietuviškų žiemužių juokas ima, aišku, o škotukams siaubas: studentai į paskaitas neina, parduotuvės anksčiau užsidarinėja, vairuotojai su vasarinėm padangom ir apsnigtais langais čiuožinėja..

Dar gi šaligatvių jie čia nevalo. Vakar išėjom su dukra į parduotuvę su vežimuku, tai galvojau ratus pamesim..