Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos gyvendamos užsienyje...

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 06, 04:02)
O man Lietuvoj patiko gyvent. Nesakau, cia didesnis miestas, daugiau galimybiu, daugiau visko, bet ne man visa tai, as ipratus gyventi mazame mieste, man gerai buvo iir Lietuvoj, neieskau lengvo uzdarbio ir lenvu pinigu, ir nesu is tu, kurie isvaziavo todel, akd Lietuvoje nesiseke. Gal todel taip ilgiuosi ten paliktu draugu, to gyvenimo budo, maziau uzkimstu gatviu... et, visko neisvardinsi. Viena, ko grizus i Lietuva pasigesiu - tai Anglijos klimato, jis man labiau prie sirdies smile.gif

Nu beveik identiška situacija drinks_cheers.gif .Tik klimatas ne angliškas o vokiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 03 04, 18:28)
Svarbu jums gerai, o kur, nesvarbu smile.gif
Brooke, seniai išvykote ? Kaip Samantukas gyvena ?Kaip jaučiasi naujoje aplinkoje ?

Mes su Samanta išvykome vasario pradžioje. Ji dar, atrodo, nelabai supraanta, kad kažkas pasikeitė, arba neima į galvą, nors tikėjaus, kad verks senerlių, draugių, žaislų, bet nieko ax.gif Greit pradės eiti į darželį, tai bus pirmas didesnis pokytis po atvykimo..
QUOTE(Isabelle @ 2006 03 05, 06:48)
o as nesu lietuvisko maisto fane.....taip kad chicagoje to lietuvisko maisto yra .....as jo neperku.......taip kad man lietuviskas maistas nera problema...... g.gif as geriau nueisiu koki steika suvalgyti..arba pasta......nei i lietuviska kavine cepelinu....... cool.gif o el duonos......tai irgi ne problema....nes as italiska duona tiksliau bulka perku....o juodos duonos net nebemegstu..... g.gif gerai kad ir mano vyras gali gyventi be lietuvisko maisto.....jam steikas svarbiau nei kokie cepelinai ar silke............

Aš kalbėjau apie maisto produktus, o ne patiekalus. Juos aš pati galiu paruošt..
QUOTE(MEDUNE @ 2006 03 06, 12:39)
Aha,nuotraukos tai jega.Sniego tikrai pasiilgau.Galima ir is cia siauriau pavaziuoti,bet vis neissiruosiam. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pas mus čia aną savaitę kaip pasnigo, tai, sako, paskutinį kart prieš 50 metų taip buvo tik ax.gif Man po lietuviškų žiemužių juokas ima, aišku, o škotukams siaubas: studentai į paskaitas neina, parduotuvės anksčiau užsidarinėja, vairuotojai su vasarinėm padangom ir apsnigtais langais čiuožinėja.. doh.gif Dar gi šaligatvių jie čia nevalo. Vakar išėjom su dukra į parduotuvę su vežimuku, tai galvojau ratus pamesim.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 07 kovo 2006 - 01:18
smagu girdėti Brooke kad laikotės gerai ir esat patenkinti gyvenimu svetur.Vat aš tai vis dvejoju, vakar su draugėm dar pašnekėjau, ech... kaip sunku apsispręsti kai labai įtakojo kito nuomonė.Aš tenai nieko nebijau, tik bijau kad nebūtų blogiau nei yra, man visi nuolat kartoju ką tu ten veiksi dirbsi juodą darbą visą gyvenimą, arsi nieko nematysi g.gif
esu tokioj depresijoje net galvoju gal pas kokia ekstasensę apsilankyti ar pas psichologę, nes man tai daugiau psichologinė problema doh.gif
Atsakyti
Žinai, Eva, aš pati gyvendama užsienyje iš džiaugsmo nešokinėju, bet jei jau tavo vyras ten, važiuok ir tu. Gaila, bet patirtis byloja, kad tokios po svietą išsibarsčiusios šeimos ilgai netempia...
Atsakyti
Del nieko nepergyvenk,nepatiks juk galesi gryzti.Niekas taves nevercia ten pasilikti.Gal kaip tik nauji pasikeitimai atnes kanors gero...ir tikrai suteiks dar daugiau patirties.
Papildyta:
Tik klausyk savo sirdies ir ji tau patars...
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 03 10, 21:11)
Del nieko nepergyvenk,nepatiks juk galesi gryzti.

Ilgai pabuvus svetur nelengva grizti. Jei as grizciau - nezinociau net nuo ko pradeti, nes draugai niekur nevaziavo ir 5 metai kaip laimingai isitvirtine ten ar sen. O as nezinociau ka veikti, man viskas butu kaip is naujo uzsieny Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2006 03 10, 12:47)
smagu girdėti Brooke kad laikotės gerai ir esat patenkinti gyvenimu svetur.Vat aš tai vis dvejoju, vakar su draugėm dar pašnekėjau, ech... kaip sunku apsispręsti kai labai įtakojo kito nuomonė.Aš tenai nieko nebijau, tik bijau kad nebūtų blogiau nei yra, man visi nuolat kartoju ką tu ten veiksi dirbsi juodą darbą visą gyvenimą, arsi nieko nematysi g.gif
esu tokioj depresijoje net galvoju gal pas kokia ekstasensę apsilankyti ar pas psichologę, nes man tai daugiau psichologinė problema doh.gif

Tai kaip cia yra NIEKAIP NEAPSISPRENDI ,nepergivenk tu,vaziuok ,nors exkursija pasidarysi.Gi tik atvaziavus gal sakau nepirksi namo,prabangiu daiktu.Jeigu pati saves nepririsi,visada galima gristi.Blogybe ta ,kad mes daiktu ir aplinkybiu vergai.As jau pergiliai iklumpau ,kad grisciau.Ne,nepagalvokit ,kad gailiuosi atvirksciai,kad visos taip iklimptu... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif As kelis zuikius iskart atvykus nusoviau,is pradziu gera darba,atsiveziau vaikus, ir sutikau savo gyvenimo meile...Tai kur man dabar... drinks_cheers.gif Mergaites, zinau priejau liepto gala,geriau nebebus...
Atsakyti
dekui kad palaikot mamos 4u.gif tikrai kvailai jauciuosi, kiekviena diena vis kitaip mastau, vis galvoju na taip jei isvaziuosiu , tai bent jau po 5 ar 10 metu nesakysiu kaip butu buve jeigu...
atrodo kas cia yra susidedi smutkes ir varau, o man ne as pradedu iki smulkmenu gilintis kas bus jei vaikas susirgs kaip ten su tai gydytojais kaip su vaistais, galu gale kur plaukus reiks kirptis ir begale atrodo nereiksmingu dalyku, nu bet man jie atrodo reiksmingi.Aisku svarbiausia darbas ,sioje vietoj vel plaukai siausiasi na nesu as tokia drasi kad atejus Lietuvoje pas darbdavy laisvai save siulyciau, o ka kalbeti apie UK g.gif be to vaziuociau ten tai tektu pradedi viska nuo 0. Galvoju kam tiek mokiausi turiu 2 diplomus valdiska darba, kuris nera jau labai gerai apmokamas bet gyventi galima, dar ir buta sioki toki turim, atrodo ko dar reikia g.gif
bet vistiek mastai, esi jaunas zmogus nu nesinori nuo algos iki algos gyventi norisi kazka pamatyti, vat tas ir vilioja mane unsure.gif
be to isvaziavus turbut butu kvaila grizti, be to dar vienas dalykas kodel sunku apsispresti tevu nepalaikymas.Jie isvis galvoju kad tai kvailyste kokia tik gali buti, na zodziu, paramos moralines is ju nesulaukiu jokios, ech... verysad.gif
Atsakyti
Labutis. As gyvenu Italijoje, Romoje, jau 14 metu, o rysys su Lietuva, jos ilgesiu vis stipreja. Nors ir turiu savo buta, drauga, darba, draugu...kasmetines keliones i Lietuva nuolat laukiu. Isvaziavau budama 18 metu, taigi nors ir skaitau save "uzaugusia", subrendusia svetimoj salyje, sirdyje vis tik jauciuosi 100% lietuvaite. Kas galvoja isvaziuoti su vyru ir vaiku, bijau, kad sunkiai visiskai pripras svetimoje salyje, nors, zinoma, kiekvienos musu gyvenimai yra skirtingi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Merguzele @ 2006 03 10, 17:05)
Žinai, Eva, aš pati gyvendama užsienyje iš džiaugsmo nešokinėju, bet jei jau tavo vyras ten, važiuok ir tu. Gaila, bet patirtis byloja, kad tokios po svietą išsibarsčiusios šeimos ilgai netempia...

Pritariu tavo zodziams drinks_cheers.gif Va as ir su vaiku ruosiuosi liepos men. vaziuoti i Londona, vyras ten dirba. Aisku baisu , viskas svetima, nieko nepazisti, vienintelis vyras ir vaikas salia bet juk tai svarbiausia blink.gif O baisiausia yra tai kad kalbos nemoku blush2.gif Nors.....jei bus blogai juk galim grizti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urba: 13 kovo 2006 - 14:12
Eva, pažiūrėk į tai kaip į smagią avantiūrą. Juk esat jauni, tad ko nepabandžius? smile.gif Nebijok pradžios nuo nulio - žinok, daugelis dalykų atsiras savaime. Būk atvira naujai šaliai, naujai kultūrai, naujiems žmonėms, bet būk nuoširdžiai savimi - tuomet ta nauja šalis ir žmonės tave nuoširdžiai priims ir nebus taip sunku ir baisu, kaip dabar atrodo.
Nepamenu - į Angliją važiuoji? Ten tiek daug mamyčių iš SM gyvena, kad gausi informacijos ir patarimų apsčiai apie tau rūpimus dalykus. Juk daugelis jų per tą patį perėjo.
Užjaučiu tik dėl tėvų neparamos. Tas sunkiausia... Mes niekada negalvojom išvažiuoti su visam, bet visus šiuos metus jaučiau nematomą skaudulį (o iš diedukų - ir labai tiesioginį spaudimą kuo greičiau grįžti)...
Atsakyti
Ode dekui už palaikymą, taip ketinu važiuot į Angliją, na kaip minėjau jei ne mano darbas nesukčiau sau perdaug dėl to galvos, vat jei man visą tai būtų atsitikę prieš 3 metus, būtų paprasčiau.Dar vienas dalykas dėl ko sunku ryžtis, tai žemesnis soc.sluoksnis į kurį tektų nusileisti.Na manau kiekvienam žmogui prichologiškai būtų sunku.Vat sėdžiu kavinėje žiūriu į padavėjas, ir galvoju ką aš žinau gal man teks dirbti tokį darbą, ir taip gaila jų pasidaro, arba aplamai dabar į žemesnio soc. sluoksnio darbuotojus kitaip pradėjau žiūrėti. Vat kaip reiks perlipti per save"
Tiesa dar dažnai užkliūna toks sakinys, na maždaug aplnkiniai klausia kur vyras dirba, atsakai kad Anglijoje, tai iškart atsako kaip visi lietuviai? Fui šlykštu man, ypač tai aktualu tame lygmenyje kuriame aš dirbu, jei jau dirbi užsienyje tai atrodo tik tulikus gali plauti. g.gif
Galų gale savę vis klausiu na kodėl taip turėjo nutikti man doh.gif
Atsakyti