Mamytes, kokius daiktus reikia tureti mamai, teciui ir vaikeliui gimdant BAK'e???
Sako, kad viska duoda, ar tikrai? Turiu omeny nuo naktiniu marskinukus, iklotu, iki vaikeliui rubuku ligonnej???O kaip rengtis teciui??? O vaikeliui tai tik issivezimui rubeliu reikia???
QUOTE(Burbulytis @ 2008 02 18, 13:15)
Mamytes, kokius daiktus reikia tureti mamai, teciui ir vaikeliui gimdant BAK'e???
Sako, kad viska duoda, ar tikrai? Turiu omeny nuo naktiniu marskinukus, iklotu, iki vaikeliui rubuku ligonnej???O kaip rengtis teciui??? O vaikeliui tai tik issivezimui rubeliu reikia???
As gimdziau BAK'e lygiai pries savaite - atsiliepimai super

BAK'e praleidom penkias dienas. Jokiu budu negimdysiu valstybineje ligonineje ir ateityje, nes to, ka ten gavome, vertas kiekvienas sumoketas litas. Palata kaip kokiu 4 zvaigzduciu viesbutis. Visi trys buvom kartu - vyras ant vienos lovos, as - ant kitos. Tarp musu tokiam stikliniame lovelyje dukriukas

Del daiktu: is principo atvaziavau kaip stoviu. Na buvau pasiemus tik dantu sepetuka su pasta, kremuka veidui ir viskas. Ten tikrai viska duoda: tiek leliukui (rubai, visos reikalingos priemones) tiek mamytei (nuo iklotu, kelnaiciu, chalato, naktinuku, slepeciu), vyrui (chalatas, slepetes duoda), maniskis buvo pasiemes treningus tik savo ir kompiuteri

Vaikeliui buvom pasieme tik parsivezimui vokeli, dekuti ir megztinuka, daugiau rengem i BAK'o dovanotus - bent jau mes gavom du komplektus pilnus rubeliu + dar toki grazu koplekteli parsivezimui (pirstinytes, kojinytes ir kepuryte su baltais kaspineliais).
Jei dar kas domina, klausk

QUOTE(Lex @ 2008 02 18, 13:35)
As gimdziau BAK'e lygiai pries savaite - atsiliepimai super
BAK'e praleidom penkias dienas. Jokiu budu negimdysiu valstybineje ligonineje ir ateityje, nes to, ka ten gavome, vertas kiekvienas sumoketas litas. Palata kaip kokiu 4 zvaigzduciu viesbutis. Visi trys buvom kartu - vyras ant vienos lovos, as - ant kitos. Tarp musu tokiam stikliniame lovelyje dukriukas
Turejom savo vonia, televizoriu, superini leliuko tvarkymo stala. Personalas ten nuostabus, nuspaudus mygtuka nei minutes nereikia laukti, kol atbega akusere. Surinktos ten tikrai savo darba mylincios ir pasaukima turincios akuseres - neturim su MB nei vieno priekaisto
Pirmos dienos vakara labai nustebino, nes i palata naujiems teveliams atnese dvi taures shampano ir Raffaelo saldainiu
As buvau apakus, kad man galima gerti
))))))
Del daiktu: is principo atvaziavau kaip stoviu. Na buvau pasiemus tik dantu sepetuka su pasta, kremuka veidui ir viskas. Ten tikrai viska duoda: tiek leliukui (rubai, visos reikalingos priemones) tiek mamytei (nuo iklotu, kelnaiciu, chalato, naktinuku, slepeciu), vyrui (chalatas, slepetes duoda), maniskis buvo pasiemes treningus tik savo ir kompiuteri
Vaikeliui buvom pasieme tik parsivezimui vokeli, dekuti ir megztinuka, daugiau rengem i BAK'o dovanotus - bent jau mes gavom du komplektus pilnus rubeliu + dar toki grazu koplekteli parsivezimui (pirstinytes, kojinytes ir kepuryte su baltais kaspineliais).
Nu nieko sau
As irgi atvaziavau vos ne kaip stoviu, nes buvau prisikaiciusi ir atsiklaususi ko reikia, bet beveik nieko negavau vaikui
Tiksliau po gimdymo vaika aprenge, o po to perrengimui jokiu rubeliu nesulaukem, nors ir prasiau, tad siunciau vyra namolio, kad bent ka atveztu, nes po cezario teko 4 paras pas juos isbuti.

QUOTE(uogelle @ 2008 02 05, 16:42)
Būtų įdomu kokią apklausą padaryti, kiek gimdė naturaliai BAK'e kiek darė Cezarį. 
[

[
aš puikiausiai pagimdžiau pati ir jokių klausimų ir kalbų apie cezarį nebuvo

tiesa, aš gimdžiau tuo metu, kai buvo 4 naujagimiai ir visi viską spėjo

QUOTE(Tedra @ 2008 02 18, 16:21)
Musu maziukas irgi gime BAK'e. viskuo esu patenkinta... bet del tu kudikelio drabuzeliu.as irgi prisiskaiciau, kad viska duoda. na taip, duoda... bet buvo liudna, kai pirma kart paemiau ant ranku savo maziuka o jis buvo aprengtas nuskalbtais rubeliais

QUOTE(Burbulytis @ 2008 03 23, 19:57)
Gal kas zinote, kaip BAK poziuris i klizmutes ir depiliacija (ar reikia viska viska nusidepiliuoti)???
Klizmutė taip, o dėl depiliacijos nežinau. Klizmutes galima pačiai pasidaryti (vaistinėse yra Microlax, berods, taip vadinasi), jei nepasidarai, vietoje pasiūlo. Depiliaciją dariausi, nes pagalvojau, kad gydytojams bus geriau matyti, jeigu kas ir šiaip, gal steriliau kiek nors?
Papildyta:
QUOTE(SAULYTE1 @ 2008 02 26, 02:08)
bet del tu kudikelio drabuzeliu.as irgi prisiskaiciau, kad viska duoda. na taip, duoda... bet buvo liudna, kai pirma kart paemiau ant ranku savo maziuka o jis buvo aprengtas nuskalbtais rubeliais
buciau zinojus, buciau savo padavus... poto tiesa, perrenge kita diena maziau devetais, bet ju pakeitimu tikrai niekas nesirupino. ta komplekteli megzta gavom, deka rupestingiausios akuseres RASOS. manau kad ji didziausias klinikos pasididziavimas. visa kita tikrai aukstam lygy.antra irgi ten gimdyciau... sekmes visoms apsisprendusioms mazylius gimdyti ten 

Man nuskalbti rūbeliai irgi nepatiko, tikrai norisi paties geriausio savo brangiausiam turteliui. Paskui supratau, kad dėl mekonijaus, kuris žiauriai limpa ir tepa viską, tokie rūbeliai vis dėlto yra praktiški ir kad man būtų kiek gaila puošnius rūbelius rengti.
Dėl keitimo tai tikrai neskuba, reikia priminti - o kas iš tikro geriausiai mato, kada laikas? - pati Mama

Akušerė Rasa tikrai faina, bet drabužėlius megztus dalina ne iš savo kišenės

Jeigu pribręstų vėl reikalas gimdyti, tai ten tikrai grįščiau.

Hmm
man tikrai drabuzeliai nebuvo nuskalbti... o ir kaip butu, jei juos padovanoja vaikui?

Klizmute ir peiliukus man padave tik iejus i palata
Klizmutes reikejo, o peiliuku nea
Bet duoda abu
Bet man dare cezari, gal naturalaus gimdymo atveju plaukeliai nemaiso, nzn.

QUOTE(Lex @ 2008 03 26, 10:22)
Klizmute ir peiliukus man padave tik iejus i palata
Klizmutes reikejo, o peiliuku nea
Bet duoda abu
Bet man dare cezari, gal naturalaus gimdymo atveju plaukeliai nemaiso, nzn.

Merginos,
Kaip ir koki gydytoja issirinkote BAK'e?? Ar patenkintos savo pasirinkimu??/
as irgi planuoju tenai gimdyti.
QUOTE(RavenBlack @ 2008 03 26, 10:25)
Merginos,
Gimdziau pas R.Griciu. Esu daugiau nei patenkinta

QUOTE(RavenBlack @ 2008 03 26, 10:25)
Merginos,
I gimdyma BAK'e galima pasikviesti ir savo gyd., nebutinai is BAK'o komandos, tik pasirasant sutarti butinai reikia apie tai pranesti ir susitarti.