Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(Mur mur @ 2008 11 11, 21:43)
dar toks klausimelis, o ten rimtai tik pusrycius duoda?  g.gif

Man atrodo kiek nori tiek duoda....kiek zinau jie is Cili uzsakineja maista...tai nors ir 10 kartu gali valgyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 11 15, 10:45)
Man atrodo kiek nori tiek duoda....kiek zinau jie is Cili uzsakineja maista...tai nors ir 10 kartu gali valgyt  unsure.gif

Taip, pusryčiai įeina į kainą, o jeigu papildomai užsakynėsi, reikės primokėti. Aš ten valgiau pusryčius, pietus ir vakarienė ir dar kartais vyrui užsakydavau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, man iki sutarties pasirasymo su baku liko dvi savaiteles, o tada nustatyta data pc laukia, oi kaip bijau blink.gif . Bet labai laukiu kuo greiciau pasirasyt sutarteles, tikrai noriu ten gimdyt, labai jau man ten patinka, ramybe, komfortas ax.gif . Gal galit patart ar tikrai nieko ten nesivezti kaip gydytoja sako, as tai galvoju savo naktinuku , tapkiu tikrai noriu, kaip chalateliai ten, gal ir ji pasiimti g.gif , dar norejau pasiteirauti kaip po pc operacijos pusryciai ten ar imanoma valgyti, bei daktare sake , kad tik reikes vaiko kraitelio, o drabuzeliai ten kasdienai nereikalingi nes duoda, ar tikrai nenuskalbti tie kasdieniai drabuzeliai leliam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte7: 15 lapkričio 2008 - 17:21
QUOTE(gelyte7 @ 2008 11 15, 17:18)
Sveikutes, man iki sutarties pasirasymo su baku liko dvi savaiteles, o tada nustatyta data pc laukia, oi kaip bijau  blink.gif . Bet labai laukiu kuo greiciau pasirasyt sutarteles, tikrai noriu ten gimdyt, labai jau man ten  patinka, ramybe, komfortas  ax.gif . Gal galit patart ar tikrai nieko ten nesivezti kaip gydytoja sako, as tai galvoju savo naktinuku , tapkiu tikrai noriu, kaip chalateliai ten, gal ir ji pasiimti  g.gif , dar norejau pasiteirauti kaip po pc operacijos pusryciai ten ar imanoma valgyti, bei daktare sake , kad tik reikes vaiko kraitelio, o drabuzeliai ten kasdienai nereikalingi nes duoda, ar tikrai nenuskalbti tie kasdieniai drabuzeliai leliam  g.gif

vaiko drabužėlius duoda naujus. Jei antrą dieną nori perrengti, tai jau arba skalbtais, arba savais. šlepetes irgi duoda tokias ale vienkartines. naktinius jei ilgiau guli gali pasiimt, bo ten tokie labai jau kiauri per visą pilvą smile.gif aš tai kadangi per karščius buvau ir 2 paras buvau tik, tai užteko ir tų - iš palatos nebuvau išėjus smile.gif o chalatai irgi mačiau spintoj padėti. šampūno pasigedau tik, nes tem dušo žėlė-šampūnas. nu ir aišku dantų šepetėlis, pasta, kitos kūno priežiūros priemonės, kurios tau atrodo reikalingos. o galiausiai gi bet ką gali tau ir antrą dieną atvežt, pirmą tikrai nieko nenorėsi smile.gif
Atsakyti
Gal tuos kiaurus naktinukus per visa pilva duoda, kadmaitint leliu geriau butu g.gif Siaip jie turi normaliu medvilniniu naktinuku (mat esu gulejus ten ne del nestumo) tik norint pamaitint , juos reiketu iki pat kaklo pasikelt, nes jie tokie gana uzdari prie kaklo ax.gif O ir chalatai ju normalus...ir tapkutes, nors ir vienkartines, bet ligoninej gi nereikia but pasipuosus kaip princesei biggrin.gif As tik galvoju, gl kokias vilnones kojines reikia pasiimt, kad kojos nesaltu g.gif Nors siaip tai ten gana silta...kai nueinu patikrinimams, tai vos ne su maike galiu ten sedet biggrin.gif
Atsakyti
Zveriuke, pasiimk vilnones kojnes..kadangi po gimdymo netenki daug skysciu ir siaip vis tiek stresas organizmui, tai saltis krato, nors visai nesalta, o kojnes po gimdymo labai bent jau man apdejo.
beje, as turiu kalusima..gal kas galit atsakyti. jei sakysim esi apsidraudes vienoje is draudumo kompaniju, su kuriom bendradabiauja BAK, ar tai reskia, kad draudimas padengtu gimdymo islaidas, ar cia tik tuoatveju, jei uzsienietis apsidraudes tuo draudimu ir gauna paslauga ne savo salyje g.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz informacija, o dar norejau paklausti kaip ten su paketais po gimdymo, duoda normalius tinkancius, ar geriau savo pasiimti g.gif , dar galvoju ar pasiimti geriamo vandens, nes sako labai reikia daug gerti po cezario, ar bus ten. Vat nuveinu pas gydytoja ten ir vis pamirstu paklausti ko tai svarbaus.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 16, 13:08)
beje, as turiu kalusima..gal kas galit atsakyti. jei sakysim esi apsidraudes vienoje is draudumo kompaniju, su kuriom bendradabiauja BAK, ar tai reskia, kad draudimas padengtu gimdymo islaidas, ar cia tik tuoatveju, jei uzsienietis apsidraudes tuo draudimu ir gauna paslauga ne savo salyje g.gif

Draudimas padengia islaidas tik neletiniu ligu...gimdymas i sita neieina schmoll.gif Bent jau kiek teko dometis. BAK'as atrodo su Ergo bendradarbiauja...tai ten viskas surasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 16 lapkričio 2008 - 22:05
Nestumas ne letine liga..bet va pasivarciau ir as taisykles, kad tai nedraudiminis ivykis nestumas ir gimdymas..ech
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 16, 18:22)
Nestumas ne letine liga..bet va pasivarciau ir as taisykles, kad tai nedraudiminis ivykis nestumas ir gimdymas..ech

Nestumas nei letine, nei neletine....isvis ne liga...uztai ir draudimo ner.
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 11 16, 18:45)
Aciu merginos uz informacija, o dar norejau paklausti kaip ten su paketais po gimdymo, duoda normalius tinkancius, ar geriau savo pasiimti  g.gif , dar galvoju ar pasiimti geriamo vandens, nes sako labai reikia daug gerti po cezario, ar bus ten. Vat nuveinu pas gydytoja ten ir vis pamirstu paklausti ko tai svarbaus.

Duoda ir paketus ir spec. kelnaites po gimdymo. O del vandenuko gali pasiimti, jie turi, tik man atrodo reikes moketi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, dar norejau paklausti bake prie pc ar galima paciai namie klizmute pasidaryt, ar vietoje vis tiek bake dar savo klizmute daro blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte7: 20 lapkričio 2008 - 16:47