QUOTE(gelyte7 @ 2008 11 15, 17:18)
Sveikutes, man iki sutarties pasirasymo su baku liko dvi savaiteles, o tada nustatyta data pc laukia, oi kaip bijau

. Bet labai laukiu kuo greiciau pasirasyt sutarteles, tikrai noriu ten gimdyt, labai jau man ten patinka, ramybe, komfortas

. Gal galit patart ar tikrai nieko ten nesivezti kaip gydytoja sako, as tai galvoju savo naktinuku , tapkiu tikrai noriu, kaip chalateliai ten, gal ir ji pasiimti

, dar norejau pasiteirauti kaip po pc operacijos pusryciai ten ar imanoma valgyti, bei daktare sake , kad tik reikes vaiko kraitelio, o drabuzeliai ten kasdienai nereikalingi nes duoda, ar tikrai nenuskalbti tie kasdieniai drabuzeliai leliam
vaiko drabužėlius duoda naujus. Jei antrą dieną nori perrengti, tai jau arba skalbtais, arba savais. šlepetes irgi duoda tokias ale vienkartines. naktinius jei ilgiau guli gali pasiimt, bo ten tokie labai jau kiauri per visą pilvą

aš tai kadangi per karščius buvau ir 2 paras buvau tik, tai užteko ir tų - iš palatos nebuvau išėjus

o chalatai irgi mačiau spintoj padėti. šampūno pasigedau tik, nes tem dušo žėlė-šampūnas. nu ir aišku dantų šepetėlis, pasta, kitos kūno priežiūros priemonės, kurios tau atrodo reikalingos. o galiausiai gi bet ką gali tau ir antrą dieną atvežt, pirmą tikrai nieko nenorėsi