Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(VOV @ 2008 11 05, 19:15)
rekomenduojamai  smile.gif


Neprivalomas streptokoko tyrimas. Jei pati nezinai apie ji ir gydytojos nepaklausi, tai gali net ir nesuzinoti, kad toks tyrimas yra 4u.gif
Atsakyti
O tai ta tyrima dareisi BAK ar atsivezei, pazyma, kad turi pasidariusi ir yra rizika?
man pamenu gydytoja liepe apsidaryti, bet tada laimei as neturejau to dziaugsmo
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 04, 10:38)
Zveriuke, iki 37 savaites neisnesiotukai, tai bet kokiu atveju santariskes arba Antakalnis, jokia kita ligonine neturi irangos..o ir manau atsakomybes nesiimtu.
Viskas bus gerai, pamatysi, isnesiosi tas 37, pasirasysi sutarti, o tada jau bus ramu..man patirti pas ka gimdei ir kiek mokejai perduosi mirksiukas.gif

Butinai perduosiu 4u.gif Siandien kaiptik kalbejau su gydytoja apie gimdyma, tai sake, kad pagal visa mano nestuma netureciau anksciau laiko gimdyt, nes viskas tvarkoj. O siaip liepe del nieko nesirupint...jei kazkas negerai,iskart skambinu jai,o ji daugiau suorganizuoja visa komanda gimdymui priimt....net jei reiketu gimdyt Antakalnyje.
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 11 07, 00:20)
Butinai perduosiu  4u.gif  Siandien kaiptik kalbejau su gydytoja apie gimdyma, tai sake, kad pagal visa mano nestuma netureciau anksciau laiko gimdyt, nes viskas tvarkoj. O siaip liepe del nieko nesirupint...jei kazkas negerai,iskart skambinu jai,o ji daugiau suorganizuoja visa komanda gimdymui priimt....net jei reiketu gimdyt Antakalnyje.


o pas kokia tu gydytoja, jei nepaslaptis ax.gif
Atsakyti
Mielos mamytės,

Aš gimdžiau BAK'e. Iki šiol nesigailiu nei vieno išleisto lito, nes nežinau, ar kitoje gydymo įstaigoje gimdydama būčiau turėjusi savo žmogiuką. Viskas buvo tvarkoje, tačiau sustiprėjus sąrėmiams pradėjo kristi vaikučio širdies tonai. Buvo baisu, nes puikiai suvoki, kad tuo metu esi tik gydytojų rankose ir, jei tuo tiki, aukštesnių jėgų malonėj. Buvo atlikta skubi operacija. Labai buvau sužavėta gyd. Žiobakienės profesionalumu ir esu jai dėkinga. Tomis akimirkomis, kai supranti, kad namo gali grįžti be nieko, pinigai neturi reikšmės. BAK'o privalumas buvo tas, kad atvykstant gimdyti, gydytojų komanda jau laukė, viskas vyko labai greit ir organizuotai.
Patiko pati priežiūra, galimybė visko klausti tiek gydytojų, tiek akušerių. Gavom nemažai praktiškų patarimų, įskaitant kaip mažajam padėti, kai skauda pilvelį, kaip maitintis, patarimai dėl žindymo ir t.t. Čia daug padėjo akušerė Rasa. Labai puiki moteris thumbup.gif .
Sėkmės visoms, sveikatėlės jums ir mažyliams.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 11 07, 10:52)
o pas kokia tu gydytoja, jei nepaslaptis  ax.gif

Pas gydytoja Odeta Kazlauskiene ax.gif
Atsakyti
Mike puke..dziugu, kad tavo vaikiukui viskas gerai. siaip va neseniai is mano gimdziusiu draugiu abiems tas pats buvo ir teko daryti cezari, akd isgelbetu vaikiuka. Abi sveikos ir turi kudikelius, bet gimde valstybinese istaigose.
As is tirko del BAK galvociau tik delto, kad tu aiskiai moki pinigus, aisku uz ka, ir elgiasi su tavim normaliai, o ne delto, kad va tareisi, pasake ar nepasake, kad su tavim graziai elgtusi ir t.t.
Tik va vis tiek turietum numatyti didelius pinigus tokiam atvejui, o mums siuo metu kol kas sudetinga delto, kad statome nama ir nespejome paimti paskolos..tai va ir galvoju, kike ir koks komfortas vertas biggrin.gif Siaip labai gailiuosi, kad nebera Jokubo ligonines...super personalas, geros palatos..viskas man ten patiko, o visas likusias dabar as kreivai ziuriu..nes tikrai nesinori tokiu gyvenimo momentu kovoti uz vieta po saule.
Nu bet kol kas anksti dar galvoti, o kai ateis laikas, tai tada ir bus matyti
Atsakyti
del to su tavimi sutinku, kaip baisu, kai gimdymo metu ar po jo turi kovoti uz vieta po saule...ne uz savo, o uz bejegio vaikelio verysad.gif

o Jokubo ligonine, tai cia Raudonojo kryziaus?

dar papasakokit, kas susiduret su BAK pasirasymu sutarties. man labai idomiai pasirode, kad liepe pirmiausiai vizitui pas gydytoja (nebuvau ju nuolatine kliente, gal paciente) uzsirasyti. tada ivertins, ar mano gimdymas bus tinkamas BAK ir tik tada sutartele.

Atsakyti
Mur mur..nu siaip logiska, jei pamatys, kad sakysim yra kokia potologija, tai nepriiims.
Jokubo ligonine buvo ta kur baznycia pire Lukiskiu aikstes..per brangus pastatas, kad ten laikytu ligonine..pardave ofisams ir brangiems butams verysad.gif
Siaip tai mano vyras medikas, dalyvaus kartu, tai manau, kad apgins, bet siaip bendrai...norisi geranoriskumo is zmoniu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 10, 17:47)
Mur mur..nu siaip logiska, jei pamatys, kad sakysim yra kokia potologija, tai nepriiims.
Jokubo ligonine buvo ta kur baznycia pire Lukiskiu aikstes..per brangus pastatas, kad ten laikytu ligonine..pardave ofisams ir brangiems butams verysad.gif
Siaip tai mano vyras medikas, dalyvaus kartu, tai manau, kad apgins, bet siaip bendrai...norisi geranoriskumo is zmoniu


na, istiesu, ir paciai geriau zinoti smile.gif
man buvo ziauru ne kiek per pati gimdyma, bet po jo.....prisiminti nenoriu. kai vyras pabande kazka sakyti, tai jos vos neisvijo schmoll.gif o ziuret, kuriai davei sesutei, kuriai ne ir taip kelias paras, tai bis nesamone. zmogus is esmes neturi polinkio i nora padeti, atlikti savo pareiga... bijau, kad 10 ar 20 lt esmes nepakeis, jei sirdys akmenines (cia apie personala valstybiniu ligoniniu). per 4 paras buvo vienintele, kuri sedejo pas pacius kudikius, o ne po palatas kursuodavo. ji buvo verta pinigeliu, tik ji ju neeme.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 11 10, 17:16)
na, istiesu, ir paciai geriau zinoti smile.gif
man buvo ziauru ne kiek per pati gimdyma, bet po jo.....prisiminti nenoriu. kai vyras pabande kazka sakyti, tai jos vos neisvijo  schmoll.gif  o ziuret, kuriai davei sesutei, kuriai ne ir taip kelias paras, tai bis nesamone. zmogus is esmes neturi polinkio i nora padeti, atlikti savo pareiga... bijau, kad 10 ar 20 lt esmes nepakeis, jei sirdys akmenines (cia apie personala valstybiniu ligoniniu). per 4 paras buvo vienintele, kuri sedejo pas pacius kudikius, o ne po palatas kursuodavo. ji buvo verta pinigeliu, tik ji ju neeme.

kad jei ir duodi ne visada priziuri...kartais gydytojai kuriems sumoki net neateina pasiziuret kita diena kaip laikais, ar viskas gerai....
Atsakyti
dar toks klausimelis, o ten rimtai tik pusrycius duoda? g.gif
Atsakyti