Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(*Niki* @ 2008 10 29, 23:51)
Labukas, mamos!

Nu va, buvau pradingusi iš šios temos net 2 mėnesiukams...  smile.gif Ogi prieš tiek laiko mane operavo - gimė trečiasis sūnelis.  wub.gif Pasirinkau šįkart BAK. Nenusivyliau. Nei BAK, nei operavusiu gydytoju. Nors man pasitaikė taip retas variantas - komplikuota cezario pjūvio operacija. Po visko man pasakė, kad jei būtų žinoję, kas bus, tai būtų nepriėmę...  doh.gif
Bet būtent jų dėka likom abu su leliumi gyvi. Ir sveiki.

Ir dar. jei bus ketvirtas lelius, tai gimdyti (tiksliau, tai būtų vėl CPO) norėčiau tik BAK...  blush2.gif  smile.gif

Niki, sveikinu 4u.gif
tai koks gydytojas vistik operavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugaga: 30 spalio 2008 - 09:55
QUOTE(RavenBlack @ 2008 10 06, 07:50)
Na ka, sutarti pasirasiau spalio 1 d. o 4 d. nakti gime mano mergyciuke 4u.gif viskas super, svarbiausia, kad  vyrui leido cezario metu buti, tai buvo daug drasiau man. prieziura gera, mano gimdymo nakti buvo dar 4 mamytes, tai biski jautesi personalo stoka, o sian mes vieni buvom, tai kaip karaliai sedime. sekmes dar laukiancioms savo dienu:0 patarimas; jei ketinat pacios maitinit, neturi jie kompresiuku, kremuka irgi savo turejau, nes tikrai pradzia  sunki maitinimo, bet jei viskas ok, tai nereikia tu dalyku, bigsmile.gif

Ogo kaip greit lelyte susisuko...gerai, kad spejai sutartipasirasyt 4u.gif

O va man klausimas iskilo...as visa nestuma lankausi toje klinikoje...ir gimdyt ruosiuos ten....tai kaip del tos sustarties g.gif Mergaites raso, kad 37 savaite reikia ja pasirasyt.....man dar tik 29 savaite, bet tai gi buna gyvenime, kad vaikuciai neklausia mamu kada jiems ateit i pasauli....jei prasidetu gimdymas anksciau, o sutartis nebutu dar sudaryta, kazi ar priims mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 11 01, 10:38)
Ogo kaip greit lelyte susisuko...gerai, kad spejai sutartipasirasyt  4u.gif

O va man klausimas iskilo...as visa nestuma lankausi toje klinikoje...ir gimdyt ruosiuos ten....tai kaip del tos sustarties  g.gif  Mergaites raso, kad 37 savaite reikia ja pasirasyt.....man dar tik 29 savaite, bet tai gi buna gyvenime, kad vaikuciai neklausia mamu kada jiems ateit i pasauli....jei prasidetu gimdymas anksciau, o sutartis nebutu dar sudaryta, kazi ar priims mane  unsure.gif

Nepriims schmoll.gif Jie neturi irangos sudetingiems atvejams, ir butent todel tik nuo 37 savaites sutartis pasirasineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2008 11 01, 21:07)
Nepriims  schmoll.gif  Jie neturi irangos sudetingiems atvejams, ir butent todel tik nuo 37 savaites sutartis pasirasineja  4u.gif

ohmy.gif fear.gif scare.gif
nenoriu kitur gimdyt unsure.gif
Atsakyti
Zveriuke, iki 37 savaites neisnesiotukai, tai bet kokiu atveju santariskes arba Antakalnis, jokia kita ligonine neturi irangos..o ir manau atsakomybes nesiimtu.
Viskas bus gerai, pamatysi, isnesiosi tas 37, pasirasysi sutarti, o tada jau bus ramu..man patirti pas ka gimdei ir kiek mokejai perduosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 04, 11:38)
Zveriuke, iki 37 savaites neisnesiotukai, tai bet kokiu atveju santariskes arba Antakalnis, jokia kita ligonine neturi irangos..o ir manau atsakomybes nesiimtu.
Viskas bus gerai, pamatysi, isnesiosi tas 37, pasirasysi sutarti, o tada jau bus ramu..man patirti pas ka gimdei ir kiek mokejai perduosi mirksiukas.gif

As maniau, kad ten fiksuotos sumos g.gif arba arba, priklauso nuo gimdymo g.gif
Atsakyti
Mur mur, nu fiksuota suma yra manau paprasto gimdymo, o kiek skaiciau sita temele, tai jei paskui reikejo tyrimuko, tai vel moki, dar gal ten reikejo kokio ekstra irankio vel primokejai..zodziu vienoms isaugo, kitoms ne..cia tai jau net nezinau...juolab, ka kai skaiciau sita temele vasari, tai kainos buvo vienos, o dabar lyg ir pakilo...nu zodziu kol pats nesusidursi, tai neisiaikinsi.O sakysim tureti pinigu skirtu gimdymui kokius 7 tukstancius, o paskui tau bac ir rekia 10 moket..ta ne visada gali tiek ir tureti...nu zodziu reikia zinoti galima situacija, kad nekiltu nesusipratimu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 04, 16:04)
Mur mur, nu fiksuota suma yra manau paprasto gimdymo, o kiek skaiciau sita temele, tai jei paskui reikejo tyrimuko, tai vel moki, dar gal ten reikejo kokio ekstra irankio vel primokejai..zodziu vienoms isaugo, kitoms ne..cia tai jau net nezinau...juolab, ka kai skaiciau sita temele vasari, tai kainos buvo vienos, o dabar lyg ir pakilo...nu zodziu kol pats nesusidursi, tai neisiaikinsi.O sakysim tureti pinigu skirtu gimdymui kokius 7 tukstancius, o paskui tau bac ir rekia 10 moket..ta ne visada gali tiek ir tureti...nu zodziu reikia zinoti galima situacija, kad nekiltu nesusipratimu

tai sukilusias kainytes galima matyti ju tinklapy ax.gif o siaip daug kas priklauso nuo gydytojo pas kuri gimdai. ar labai skrupulingai viska i saskaita traukia, ar ne mirksiukas.gif
zinoma, jei vietoje paprasto gimdymo daromas cezaris, tai nieko nepaslepsi, bet kitu atveju, manau, kad preliminariai kaip ir aisku. ir nelabai suplanuosi savo gimdymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2008 10 30, 09:51)
Niki, sveikinu  4u.gif
tai koks gydytojas vistik operavo?

Dėkui! 4u.gif
R.Gricius. Ačiū jam už teisingus sprendimus ir darbą. aciuks.gif Jei ne šis gydytojas, kaži ar sūpuočiau šian savo lelių. Mano mažiukui pneumonija buvo. Dar pilviuke. Sako, kad tokie leliai kartais miršta dar pilviuke, o dažniausiai - praėjus 4 val. po gimimo. Maniškis išgyveno, nes op. metu man leido antibiotikus. Dėl visa ko. Nes streptokoko tyrimas buvo teigiamas. O to tyrimo rezultatų planiniam cezariui visai nebūtina nei daryti, nei prisitatyti į gimdymo namus. Aš pasidariau tą tyrimą. Šiaip. O va kaip viskas, pasirodo, buvo reikalinga! unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 05 lapkričio 2008 - 17:17
QUOTE(*Niki* @ 2008 11 05, 18:16)
Dėkui!  4u.gif
R.Gricius. Ačiū jam už teisingus sprendimus ir darbą. aciuks.gif Jei ne šis gydytojas, kaži ar sūpuočiau šian savo lelių. Mano mažiukui pneumonija buvo. Dar pilviuke. Sako, kad tokie leliai kartais miršta dar pilviuke, o dažniausiai - praėjus 4 val. po gimimo. Maniškis išgyveno, nes op. metu man leido antibiotikus. Dėl visa ko. Nes streptokoko tyrimas buvo teigiamas. O to tyrimo rezultatų planiniam cezariui visai nebūtina nei daryti, nei prisitatyti į gimdymo namus. Aš pasidariau tą tyrimą. Šiaip. O va kaip viskas, pasirodo, buvo reikalinga!  unsure.gif

Kad kiek zinau del streptokoko visom nestukem privalomai daro tyrima 36 sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2008 11 05, 19:18)
Kad kiek zinau del streptokoko visom nestukem privalomai daro tyrima 36 sav.  4u.gif

rekomenduojamai smile.gif
Atsakyti
kad kazkaip privalomai... man ir visom pazistamom, kurios gimde, buvo pasakyta - privaloma.
Atsakyti