QUOTE(Erdve @ 2007 01 16, 15:44)
o ar bent viena pagimde ten be cezario?
nu kiek skaiciau,tai ar nepastebejau, bet lyg nepamaciau,kad kuriai cezario nedarytu...
kazkaip keistai skamba.. nors gal tos,kurios be cezario pagimde, paprasciausiai neparase.
As irgi pamastau apie BAK, bet Erdve tiksliai issake mano mintis perskaicius ispudzius is BAK - toks jausmas, kad jei jau ten atejai, tai butinai darys cezari, nes aisku, tokia paslauga brangiau kainuoja
As esu ten buvusi, tik ne su gidymu, tai tikrai ispudziai

nors aisku sumokejau tikrai daugiau nei is pradziu sake, tipo dar ta ir ana, ir dar ta priskaiciavo. Idomiausia, kad kai as pradejau gilints, ka priskaiciavo, pradejo vardinti tyrimus, o as juos buvau pasidariusi kitoj klinikoj ir ten jau uz juos susimokejau, ir jau atsinesiau i BAK, tai man pradejo aiskinti, oi koks keistas sutarpimas, kad tyrimu isvados atrodo lygiai tokios pacios kaip ir kad pas juos buna padaryta

nu ta vieta tai man nepatiko
Bet siaip kas liecia pacia operacija, tai viskas praejo va taip vat

ir dar kuri laika visiems isdidziai rodziau ligonines palatos nuotraukas, kurios atrodo kaip viesbucio kambarys
Papildyta:
QUOTE(En:) @ 2007 03 31, 18:47)
Sveikos,
galvojau rasyt nerasyt...
pagimdziau as BAK'e pries 9 dienas
viskas uztruko apie 7,5h, lelyte pasirode 2,5 sav anksciau laiko.
Siandien galvoju, kad noriu nuvaziuoti ir padekoti akuserei, kuri prieme gimdyma ir paskui dar keleta dienu musu mazaja padejo priziureti.
Nesigailiu nei vieno lito isleisto sioje klinikoje. Manau, kad jokioje valdiskoje istaigoje nebutu tiek manimi ir mano vaiku rupinesi.
Esu isitikinus, kad neplysau tik todel, kad tiek akusere "dirbo", tiek ginekologas salia stovejes visalaik ir su kiekvienu saremiu primindavo kaip kvepuoti, kaip elgtis. Kantrybe begaline. Beje, saremiu metu, gelbejo ne tik vyras, akusere taip pat buvo salia ir tikrai padejo.
Taip pat, kaip ir daugeliui naujai iskeptu mamu, iskyla daug klausimu del maitinimo MP. Antra nakti, kai maziuke isalko, o vis dar nemokejo paimti kruties, o as paduoti, jau buvo istikus krize. Buciau sutikus ir primaitinti, ir nusitraukti, ir t.t.

Bet deka akuseres ramumo, kantrybes ir tokio tikrai retai sutinkamo gerumo, mano mazoji siandien moka zisti ir pienelio turim
Nezinau, bet abejoju, ar valdiskoje ligonineje kas butu su mumis zaides vidury nakties ir pan.
Labai patiko, kad galejau ir "saremiauti" ir gimdyti prietemoje, tyloje, be streso. Tik uzgimusio leliuko jau lauke neonatologe. Taip pat vislaik buvo paruosta ir operacine ir operacines personalas. Zodziu, jautemes saugiai.
Paskui 2 dienas gyvenome nauja, musu jau triju gyvenima

jautemes kaip namie... gimdyma atismenu kaip svente.

ispudziai
ir tau cezario nedare, kaip supratau???