Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(DITTĖ @ 2007 03 27, 12:10)
Jei gimdymas praeina sklandziai be jokiu komplikaciju tai ir atsiliepimai puikus. Kuri gi nenoretu tokia akimirka jaustis kaip namie. Kaina BAK-e manes tikrai neisgasdino ir Antakalnio klinikas pasirinkau ne del to. Paprasciausiai saves paklausiau, o kas butu jeigu ne viskas klostytusi taip kaip norisi?

Žinot, jei gimdymo metu kas nors atsitiktų Antakalnyje dėl pvz. gyd. kaltės ar aplaidumo, tada kaltintumėt save ir galvotumėt, kad BAK'e taip nebūtų nutikę. O jei BAK'e atsitiktų kas nors, tada galvotum, kad Antalaknio klinikose taip nebūtų buvę biggrin.gif . Jei žmogus žinotum kur krisi, pagalvę pasikištum tongue.gif . Deja, gimdymas visada yra rizika, nesvarbu kur ir su kokiu, kad ir pačiu profesionaliausiu gydytoju, gimdytum. Taip kad rizikuojame pasirinkamos viską smile.gif . Tik ta rizika arba pasiteisina arba ne.
Atsakyti
Sveikos,

galvojau rasyt nerasyt...

pagimdziau as BAK'e pries 9 dienas thumbup.gif
viskas uztruko apie 7,5h, lelyte pasirode 2,5 sav anksciau laiko.

Siandien galvoju, kad noriu nuvaziuoti ir padekoti akuserei, kuri prieme gimdyma ir paskui dar keleta dienu musu mazaja padejo priziureti.
Nesigailiu nei vieno lito isleisto sioje klinikoje. Manau, kad jokioje valdiskoje istaigoje nebutu tiek manimi ir mano vaiku rupinesi.
Esu isitikinus, kad neplysau tik todel, kad tiek akusere "dirbo", tiek ginekologas salia stovejes visalaik ir su kiekvienu saremiu primindavo kaip kvepuoti, kaip elgtis. Kantrybe begaline. Beje, saremiu metu, gelbejo ne tik vyras, akusere taip pat buvo salia ir tikrai padejo.
Taip pat, kaip ir daugeliui naujai iskeptu mamu, iskyla daug klausimu del maitinimo MP. Antra nakti, kai maziuke isalko, o vis dar nemokejo paimti kruties, o as paduoti, jau buvo istikus krize. Buciau sutikus ir primaitinti, ir nusitraukti, ir t.t. doh.gif Bet deka akuseres ramumo, kantrybes ir tokio tikrai retai sutinkamo gerumo, mano mazoji siandien moka zisti ir pienelio turim wub.gif
Nezinau, bet abejoju, ar valdiskoje ligonineje kas butu su mumis zaides vidury nakties ir pan.
Labai patiko, kad galejau ir "saremiauti" ir gimdyti prietemoje, tyloje, be streso. Tik uzgimusio leliuko jau lauke neonatologe. Taip pat vislaik buvo paruosta ir operacine ir operacines personalas. Zodziu, jautemes saugiai.
Paskui 2 dienas gyvenome nauja, musu jau triju gyvenima wub.gif jautemes kaip namie... gimdyma atismenu kaip svente.
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2007 01 16, 15:44)
o ar bent viena pagimde ten be cezario?
nu kiek skaiciau,tai ar nepastebejau, bet lyg nepamaciau,kad kuriai cezario nedarytu...
kazkaip keistai skamba.. nors gal tos,kurios be cezario pagimde, paprasciausiai neparase.

As irgi pamastau apie BAK, bet Erdve tiksliai issake mano mintis perskaicius ispudzius is BAK - toks jausmas, kad jei jau ten atejai, tai butinai darys cezari, nes aisku, tokia paslauga brangiau kainuoja g.gif

As esu ten buvusi, tik ne su gidymu, tai tikrai ispudziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nors aisku sumokejau tikrai daugiau nei is pradziu sake, tipo dar ta ir ana, ir dar ta priskaiciavo. Idomiausia, kad kai as pradejau gilints, ka priskaiciavo, pradejo vardinti tyrimus, o as juos buvau pasidariusi kitoj klinikoj ir ten jau uz juos susimokejau, ir jau atsinesiau i BAK, tai man pradejo aiskinti, oi koks keistas sutarpimas, kad tyrimu isvados atrodo lygiai tokios pacios kaip ir kad pas juos buna padaryta blink.gif nu ta vieta tai man nepatiko schmoll.gif

Bet siaip kas liecia pacia operacija, tai viskas praejo va taip vat thumbup.gif ir dar kuri laika visiems isdidziai rodziau ligonines palatos nuotraukas, kurios atrodo kaip viesbucio kambarys thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(En:) @ 2007 03 31, 18:47)
Sveikos,

pagimdziau as BAK'e pries 9 dienas  thumbup.gif
viskas uztruko apie 7,5h, lelyte pasirode 2,5 sav anksciau laiko.

Siandien galvoju, kad noriu nuvaziuoti ir padekoti akuserei, kuri prieme gimdyma ir paskui dar keleta dienu musu mazaja padejo priziureti.
Nesigailiu nei vieno lito isleisto sioje klinikoje. Manau, kad jokioje valdiskoje istaigoje nebutu tiek manimi ir mano vaiku rupinesi.
Esu isitikinus, kad neplysau tik todel, kad tiek akusere "dirbo", tiek ginekologas salia stovejes visalaik ir su kiekvienu saremiu primindavo kaip kvepuoti, kaip elgtis. Kantrybe begaline. Beje, saremiu metu, gelbejo ne tik vyras, akusere taip pat buvo salia ir tikrai padejo.
Taip pat, kaip ir daugeliui naujai iskeptu mamu, iskyla daug klausimu del maitinimo MP. Antra nakti, kai maziuke isalko, o vis dar nemokejo paimti kruties, o as paduoti, jau buvo istikus krize. Buciau sutikus ir primaitinti, ir nusitraukti, ir t.t.  doh.gif  Bet deka akuseres ramumo, kantrybes ir tokio tikrai retai sutinkamo gerumo, mano mazoji siandien moka zisti ir pienelio turim   wub.gif 
Nezinau, bet abejoju, ar valdiskoje ligonineje kas butu su mumis zaides vidury nakties ir pan.
Labai patiko, kad galejau ir "saremiauti" ir gimdyti prietemoje, tyloje, be streso. Tik uzgimusio leliuko jau lauke neonatologe. Taip pat vislaik buvo paruosta ir operacine ir operacines personalas. Zodziu, jautemes saugiai.
Paskui 2 dienas gyvenome nauja, musu jau triju gyvenima  wub.gif  jautemes kaip namie... gimdyma atismenu kaip svente.

thumbup.gif ispudziai thumbup.gif

ir tau cezario nedare, kaip supratau???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 14 balandžio 2007 - 09:24
QUOTE(Vaizele @ 2007 04 14, 09:23)
thumbup.gif ispudziai  thumbup.gif

ir tau cezario nedare, kaip supratau???

ne, ir nei plysau, nei kirpo smile.gif
Cezarius ten daro ir toms, kurios pacios papraso. Gal del to susidare tokia nuomone...
Gydytojas vis kartojo, kad gimdymas normalus ir kad as saunuole biggrin.gif Vistiek galvojau, gal uz skatinima ir mano pusrycius, arbatas, kava vyrui "priskaiciuos". Nieko panasaus. Sumokejau tiek, kiek ir nurodyta sutartyje uz normalu gimdyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Su SEB Vilniaus banko VISA vartojimo kredito kortele
10% nuolaida konsultacijoms, procedūroms ir operacijoms 4u.gif
Bet butinai reikalauja ta kortele ir atsiskaityti.
Taigi pasirupinkite, kad kredito limitas butu pakankamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(En:) @ 2007 03 31, 19:47)
Sveikos,

pagimdziau as BAK'e pries 9 dienas  thumbup.gif

En, gražus ir šilti įspūdžiai thumbup.gif
Džiaugiuosi, ypač dėl to, kad tau su maitinimu taip padėjo 4u.gif .
Tai netgi yra svarbiau nei pagimdyti... Gimdymą visai neblogai ir valstybinėse ligoninėse priima, bet vat su maitinimu valstybinėje ligoninėje ne kas - jeigu jau nepavyksta, tai niekas ir nepadės doh.gif .
Va čia tai didelis privačių ligoninių pliusas, kad padeda pienuką išsaugot 4u.gif

O kur dar galimybė būti visai šeimai kartu wub.gif nuo pat pirmųjų gimimo minučių.. Matyt tas saugumas ir ramumas, vyro bei gero personalo buvimas šalia leidžia moteriai jaustis puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as irgi galvoju apie BAK, bet dar nenvaziavau apsiziureti ir issiklausineti. Gal pasakytumet, ar i ta normalaus gimdymo kaina ieina 3 palatos dienos, ar uz jas jau skaiciuoja papildomai?
Atsakyti
QUOTE(kriste77 @ 2007 04 23, 18:21)
Sveikutes,
as irgi galvoju apie BAK, bet dar nenvaziavau apsiziureti ir issiklausineti. Gal pasakytumet, ar i ta normalaus gimdymo kaina ieina 3 palatos dienos, ar uz jas jau skaiciuoja papildomai?

Įeina mirksiukas.gif . Ir kaip mano ginekologas aiškino, tai tos dienos vos ne didžiausią kainos dalį ir sudaro, todėl cezario ir paprasto gimdymo kainos taip stipriai skiriasi doh.gif . Tipo priimantiems gimdymą daktarams klinika vos ne tą patį atlyginimą moka ar jie paprastą gimdymą priima ar operuoja, bet brangiausia lovadieniai verysad.gif . Jei cezaris tai minimum 5 dienas reikia ligoninėj praleist, todėl ir beveik dvigubai brnagiau nei paprastas gimdymas kur po poros dienų namo paleidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste77 @ 2007 04 23, 17:21)
Sveikutes,

Butinai nuvaziuok apziureti palatos, kurioje gimdysi, operacines, pabendrauk su akuserem, kurios leliukus priziuri. Verta thumbup.gif
O i kaina ieina 2 paros (po normalaus gimdymo). Vieno lovadienio kaina, berods, 350lt. Jei norisi, galima ilgiau pasilikti ir primoketi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visus savo 3 vaikus gimdžiau skirtingose Vilniaus GN. Dukrą, tiesa, labai seniai, Antakalnio klinikose, pirmąjį sūnų - VGN, o savo mažiausiąjį gimdžiau BAKe. Galiu pasakyti, kad šis trečiasis buvo pats pačiausias thumbup.gif jei ne amžius - ryžčiausi gimdyti ir dar ne vieną biggrin.gif
Pagimdžiau lengvai ir greitai. Pirmą kartą su epidūru ir, turiu pasakyti, epidūras buvo padarytas tikrai labai profesionaliai, nes viską jaučiau, tik nieko neskaudėjo. Mačiau ir jaučiau labai aiškiai, kaip atėjo mano pagrandukas į pasaulį.
Žemai lenkiu galvą gydytojai R.Žiobakienei ir visai komandai, priėmusiai mažąjį Tomuką wub.gif Tiek gimdymo metu, tiek po to buvau lepinama, popinama ir sulaukiau visokeriopos pagalbos. Ypač fantastiškas buvo pogimdybinis laikotarpis - galėjau paprašyti pagalbos bet kurią minutę bet kuriuo paros metu dėl maitinimo, nes mažylis niekaip nenorėjo žįsti krūties. Bendrom mano ir personalo pastangom mes jį kažkaip išmokėm "prisisegti" prie krūties ir pavalgyti. Net ir gūdžiausią naktį budinčioji sesutė mielai atnešdavo vandens atsigerti ir išvirdavo arbatėlės, kad pienelis gamintųsi, jau nekalbant apie tai, kad pervystydavo ir nuramindavo leliuką, kai dar keltis negalėjau. O ko niekada nepamiršiu, tai savo pirmųjų maudynių po dušu, kai jau galėjau keltis ir bais norėjau nusimaudyti. Akušerė su sesute dviese padėjo atsikelti, nueiti, palaukė, kol nusiprausiu, padėjo nusišluostyti ir net paguldė į lovą doh.gif
Gal ir labai emocionaliai ir šiek tiek be ryšio čia prirašiau, bet išties, tiek pats gimdymas, tiek priežiūra po jo verta visų tų pinigėlių, kuriuos sumokėjau 4u.gif Tokios pomgimdybinės priežiūros tikrai niekur nesu gavusi, kaip čia smile.gif
Atsakyti
AS irgi ties pasirinkimo riba, bet gimdyklu apziura pradejau nuo BAK - ir ka galiu pasakyti, viska ten apziurejus, pasisnekejus su akusere nusprendziau gimdyti ten, net neslankius nei VGN nei Antakalnyje. Tiesiog vieta ir personalas sukelia saugumo ir ramybes jausma. Tad uzsirasiau konsultacijai del gimdymo pas R. Ziobakiene - ji ten dirba - ir ramiai sau laukiu gimdymo. Tiesa, kol kas mane priziuri visai kita gydytoja, tai reikes paskutinem savaitem parsiorientuoti i BAK.

Dziugu girdeti gerus atsiliepimus apie ZIobakiene.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnė @ 2007 05 03, 02:55)
Sveikos  4u.gif

Visus savo 3 vaikus gimdžiau skirtingose Vilniaus GN. Dukrą, tiesa, labai seniai, Antakalnio klinikose, pirmąjį sūnų - VGN, o savo mažiausiąjį gimdžiau BAKe. Galiu pasakyti, kad šis trečiasis buvo pats pačiausias  thumbup.gif jei ne amžius - ryžčiausi gimdyti ir dar ne vieną  biggrin.gif
Pagimdžiau lengvai ir greitai. Pirmą kartą su epidūru ir, turiu pasakyti, epidūras buvo padarytas tikrai labai profesionaliai, nes viską jaučiau, tik nieko neskaudėjo. Mačiau ir jaučiau labai aiškiai, kaip atėjo mano pagrandukas į pasaulį.
Žemai lenkiu galvą gydytojai R.Žiobakienei ir visai komandai, priėmusiai mažąjį Tomuką  wub.gif Tiek gimdymo metu, tiek po to buvau lepinama, popinama ir sulaukiau visokeriopos pagalbos. Ypač fantastiškas buvo pogimdybinis laikotarpis - galėjau paprašyti pagalbos bet kurią minutę bet kuriuo paros metu dėl maitinimo, nes mažylis niekaip nenorėjo žįsti krūties. Bendrom mano ir personalo pastangom mes jį kažkaip išmokėm "prisisegti" prie krūties ir pavalgyti. Net ir gūdžiausią naktį budinčioji sesutė mielai atnešdavo vandens atsigerti ir išvirdavo arbatėlės, kad pienelis gamintųsi, jau nekalbant apie tai, kad pervystydavo ir nuramindavo leliuką, kai dar keltis negalėjau. O ko niekada nepamiršiu, tai savo pirmųjų maudynių po dušu, kai jau galėjau keltis ir bais norėjau nusimaudyti. Akušerė su sesute dviese padėjo atsikelti, nueiti, palaukė, kol nusiprausiu, padėjo nusišluostyti ir net paguldė į lovą  doh.gif
Gal ir labai emocionaliai ir šiek tiek be ryšio čia prirašiau, bet išties, tiek pats gimdymas, tiek priežiūra po jo verta visų tų pinigėlių, kuriuos sumokėjau  4u.gif Tokios pomgimdybinės priežiūros tikrai niekur nesu gavusi, kaip čia  smile.gif

Labai smagu skaityti tokius saunius komentarus, dziaugiuosi, kad viskas Jums susikloste taip graziai smile.gif
O as pasidalinsiu savo mintimis. Neseniai po ilgokos pertraukos pagimdziau savo didziuli dziaugsma - dukrele. Pries jai gimstant ilgai svarsciau, ar nepasirinkti man BAK'o - labai norejosi ne tik sklandaus gimdymo, bet ir malonios pogimdybines prieziuros. Nors finansiskai galejau sau leisti susimoketi uz BAK'o paslaugas, svarsciau itin racionaliai: ar apsimoka uz dvi dienas moketi 5 kartus daugiau, nei sumokesiu kvalifikuotam gydytojui tiesiogiai? Nusprendziau, kad neapsimoka. Mano stebuklelio atejimas i pasauli buvo greitas ir sklandus, o nuostabus gydytojas padare viska idealiai. Gulejau dvivieteje palatoje su kita mamyte, kiek reikejo pagalbos is personalo, tiek gavome - gal as esu nepretenzinga, o gal man tiesiog pasiseke... Po dvieju dienu jau buvome namie.
Kadangi sutaupeme nemazai pinigeliu, sia vasara kartu su musu dukrele planuojame vaziuoti paatostogauti i Pietu Prancuzija.
Tai tik dar viena nuomone. O kiekviena mamyte pati sprendzia, uz ka ir kokia kaina ji moka smile.gif
Sekmes visoms, gimdancioms tiek BAK'e, tiek kitur! 4u.gif
Atsakyti