Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(Atėnė @ 2007 05 05, 16:09)
Aš dar toli gražu nesilaukiau, bet jau tada žinojau, kad gimdysiu BAK'e. Kad tik suėjus 37 sav. pas mane viskas būtų gerai ir galėčiau pasirašyti sutartį rolleyes.gif

Labas,
as lygiai kaip ir tu, kai tik pradejau lauktis zinojau, kad noriu i BAK ir vos tik suejo 37 sav. iskart nulekiau sutarti pasirasyti. Tik vis neramiai laukiau, kad jei, neduok Dieve, kudikelis pasibels ne numatytu laiku, gali nepriimt i BAK, nes nebus vietos biggrin.gif . Ir butent taip ir atsitiko - vaikelis panoro isvysti dienos sviesa lygiai 39 savaiciu. Vakare, apie 22 val. nubego vandenys. Nuvykom i klinika, kur aisku ,mus prieme, gydytojas apziurejo, visiskai kaklelis uzdaras. Suleido skatinamuosius, padare epidura, suveze i palata visus prietaisus, pajunge monitorius ir paliko mus su vyru vienus ( gydytojas, aisku, karts nuo karto ateidavo paziureti). Tu nepatikesi ka mes veikem - mes su vyru paprasciausiai uzmigom smile.gif . Po kurio laiko atejo gydytojas, sako, kelkis laikas gimdyti. Pats stumimas uztruko apie 15 min. Va cia tai reikejo padirbeti!! Visus raumenis skaudejo kaip po geros treniruotes lotuliukas.gif Kai padejo ant krutines suneli, negalejau patiketi, kad jau viskas. As taip bijojau gimdyti, o skausmingiausias dalykas pasirodo buvo duris i nugara pries epidura biggrin.gif biggrin.gif . Gimdymas truko 6 val.
Po gimdymo isstume is palatos visa aparatura, atstume lopseli kudikiui, lova vyrui, taip mes ir prabuvom tas dvi dienas neissiskyre nei akimirkai wub.gif Rasa (akusere) mumis gerai rupinosi. Nors buvom net 4 gimdyves, ji gan daug laiko praleisdavo pas mus mokydama mano kudiki zysti kruti. Net nenorejau namo, taip patogiai ir saugiai ten jauciausi. Ir sumokejom mes lygiai tiek kiek sutarty.
Beje, gimdziau pas geriausia pasauly daktariuka R.Ziobaka
Atsakyti
QUOTE(Plunksnė @ 2007 05 06, 22:34)
Taip, ji dirba BAKe. Aš visą nėštumą lankiausi pas kitą gydytoją ir net visai kitoj įstaigoj. Sukakus 37 savaitėm atvažiavau į BAK pasirašyti sutarties ir galėjau pasirinkti gydytoją iš pasiūlytų. Pasirinkau R.Žiobakienę  wub.gif Papildomai mokėti nereikia. Reiktų, jei norėtum atsivežti savo gydytoją, kuris nedirba BAK'e  smile.gif

mano situacija buvo lygiai tokia pati, isskyrus tai, kad Ziobakiene lemiama diena nepasirode. Nekele ir ragelio. Tik sms parase.
Gimdziau pas kita gydytoja, Rimanta Griciu, ir esu patenkinta thumbup.gif Bet liko toks nesmagumas, kad lemiama akimirka mane mete. Siaip lengviau tai isgyvenau manau del to, kad nebuvau prisirisusi prie tos gydytojos, kadangi prieziura nesciosios atliko kita privati istaiga ir kt gydytoja.
Atsakyti
Gal zinot ka reik daryti kur kreiptis norint apziureti sia klinika, pasikalbeti, aptarti viska? Reik registruotis pas gydytoja ar susitart kad nori apziuret ir su kuom tartis?
Atsakyti
mes su niekuo nesitarem: tiesiog atvaziavom, pasakem, kad norime susipazinti su salygom ir aplinka. Pakviete administratore telefonu moteri (akusere gal ten buvo?), kuri viska maloniai ir issamiai paaiskino thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau as jusu atsiliepimus, dar pati apziurejau BAK ir taip pakilo noras ten vaziuoti ax.gif
Tik nesuprantu, kiek ten tu ginekologu gydytoju dirba: minejot Ziobaku seimyna, Variakojiene, Griciu? gal dar kas? Ar yra ten koks sarasa ir ar jie dirba reguliariai ar issikviecia tik kai vyksta gimdymai? Be to, mano supratimu (gal klystu), jei extra atveju daromas cezaris, tai reik keliu gydytoju? ar pastoviai keli buna?

Taip pat, ar butina pasirinkus ten gimdyti, apsilankyti pries gimdyma prieziurai?
Atsakyti
Sveikos,

pirmą savo mažę gimdžiau VGN be jokių susitarimų (pankė aš ax.gif ), tiesiog nuvažiavau ir gavau puikiausią akušerę Boženą, dėl paties gimdymo neturiu jokių priekaištų, nes manęs nereikia laikyti už rankos ir aš visiškai patenkinta tuo, kad gydytoja neslampinėjo be darbo gimdykloj prie manęs, nes nebuvo ko ten veikti, kol sąrėmiavau. Vat. Bet antrą, kuris turbūt jau po širdele (rytoj žinosiu) būtinai gimdysiu privačioje klinikoje dėl pogimdyminės aplinkos, nes kai prisimenu, kad VGN atėjusi seselė liepia keltis ir išvystyti vaiką, o mane įkirpo, kad neplyščiau (dėkui, akušerei), negaliu net pajudėti, o seselė į mane žiūri kaip į kokią atmatą, kad nesugebu striktelėti iš lovos, kuri, aišku, metalinė... - tragiškai nepatogi.

Jeigu rytoj sužinosiu, kad esu nėščia, vienareikšmiškai gimdysiu BAK'e, nes noriu normalios civilizuotos aplinkos, taip pat man labai patinka, kai aš žinau tiksliai, kam ir kiek skolinga tongue.gif
Atsakyti
Oficialiai mokamų paslaugų yra ir valstybinėse gydymo įstaigose. Gimdymų ir kitų papildomų mokamų paslaugų įkainiai visada viešai iškabinti skelbimo lentose, apie tai galima sužinoti ir paskambinus telefonu į Priėmimo skyrius.
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2007 06 15, 17:43)
Oficialiai mokamų paslaugų yra ir valstybinėse gydymo įstaigose. Gimdymų ir kitų papildomų mokamų paslaugų įkainiai visada viešai iškabinti skelbimo lentose, apie tai galima sužinoti ir paskambinus telefonu į Priėmimo skyrius.

pvz Trakuose yra VIP palata, uz kuria tereikia sumoketi 200 uz 3 paras, kiekviena papildoma para 50 Lt, dirba Trakuose ir gyd Variakojiene, kuri ir klinikoj dirba.... jai gimdymas normalus, tai kam moket 4000 jai galima 200 + gydytojai kiek nors... ir gaunat ta pati komforta....
Atsakyti
tai jei nori, gimdyk Trakuose, bet kiekvienas turi teise rinktis. Ir jei finansai leidzia - kodel ne?
O komfortas visai ne tas pats. Buvau ir BAK'e, ir Trakuose. Tai Trakuose man aplinka visai nepatiko. Todel deti lygybes zenklo tarp komforto Trakuose ir BAK'e - schmoll.gif nlb iseina.

QUOTE(angelo @ 2007 06 18, 16:57)
pvz Trakuose yra VIP palata, uz kuria tereikia sumoketi 200 uz 3 paras, kiekviena papildoma para 50 Lt, dirba Trakuose ir gyd Variakojiene, kuri ir klinikoj dirba.... jai gimdymas normalus, tai kam moket 4000 jai galima 200 + gydytojai kiek nors... ir gaunat ta pati komforta....

Atsakyti
Gimdžiau BAK'e, sutinku su visais čia paminėtais gerais atsiliepimais apie šią kliniką ir joje dirbantį personalą. Aplinka ir pogimdyvinė priežiūra tikrai verta tokių pinigų. Iki šiol iškilus klausimams susiskambinu su mane ir dukrytę prižiūrėjusia akušere, kuri maloniai pataria daug geriau ir profesionaliau nei mus lankanti Antakalnio vaikų poliklinikos gydytoja ir seselė.
Beje, mums išeinant iš klinikos, išgirdom, jog nuo liepos pirmos gimdymas atpigs iki 2900 Lt, nes kompensuos ligonių kasos. Taigi gimdymų turėtų stipriai padaugėti.
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2007 06 18, 17:50)
Gimdžiau BAK'e, sutinku su visais čia paminėtais gerais atsiliepimais apie šią kliniką ir joje dirbantį personalą. Aplinka ir pogimdyvinė priežiūra tikrai verta tokių pinigų. Iki šiol iškilus klausimams susiskambinu su mane ir dukrytę prižiūrėjusia akušere, kuri maloniai pataria daug geriau ir profesionaliau nei mus lankanti Antakalnio vaikų poliklinikos gydytoja ir seselė.
Beje, mums išeinant iš klinikos, išgirdom, jog nuo liepos pirmos gimdymas atpigs iki 2900 Lt, nes kompensuos ligonių kasos. Taigi gimdymų turėtų stipriai padaugėti.

Rozinee, o pas ka gimdei? Ar pries tai konsultacijose irgi BAK'e lankeisi?
Atsakyti
QUOTE(vilko_puse @ 2007 06 03, 20:50)
En, o tu tareisi konkreciai su ja, kad pas ja gimdysi? ir ka sms parase?
as buvau susitarusi, tai jokiu nesklandumu nebuvo. nesuprasi tu gydytoju  smile.gif

taip, buvau susitarusi, kad gimdysiu pas ja. kelias paskutines sav lankiausi po kelis kart per sav apziurai... kadangi kaklelis buvo atsiveres nemazai.
sms buvo tekstas: "esu isvykusi. kas nutiko?"

QUOTE(zivilen @ 2007 06 06, 08:22)
Gal zinot ka reik daryti kur kreiptis norint apziureti sia klinika, pasikalbeti, aptarti viska? Reik registruotis pas gydytoja ar susitart kad nori apziuret ir su kuom tartis?

mums viska aprode po vienos gimdymo paskaitos, kurias lankeme sioje klinikoje esancioje motinystes m-kloje. aprode gimdymo palata, operacine, pakalbejom su akusere ir dar dave pastudijuot kam idomu gimdymo sutartis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo En:): 23 birželio 2007 - 10:31