QUOTE(Atėnė @ 2007 05 05, 16:09)
Aš dar toli gražu nesilaukiau, bet jau tada žinojau, kad gimdysiu BAK'e. Kad tik suėjus 37 sav. pas mane viskas būtų gerai ir galėčiau pasirašyti sutartį
Labas,
as lygiai kaip ir tu, kai tik pradejau lauktis zinojau, kad noriu i BAK ir vos tik suejo 37 sav. iskart nulekiau sutarti pasirasyti. Tik vis neramiai laukiau, kad jei, neduok Dieve, kudikelis pasibels ne numatytu laiku, gali nepriimt i BAK, nes nebus vietos

. Ir butent taip ir atsitiko - vaikelis panoro isvysti dienos sviesa lygiai 39 savaiciu. Vakare, apie 22 val. nubego vandenys. Nuvykom i klinika, kur aisku ,mus prieme, gydytojas apziurejo, visiskai kaklelis uzdaras. Suleido skatinamuosius, padare epidura, suveze i palata visus prietaisus, pajunge monitorius ir paliko mus su vyru vienus ( gydytojas, aisku, karts nuo karto ateidavo paziureti). Tu nepatikesi ka mes veikem - mes su vyru paprasciausiai uzmigom

. Po kurio laiko atejo gydytojas, sako, kelkis laikas gimdyti. Pats stumimas uztruko apie 15 min. Va cia tai reikejo padirbeti!! Visus raumenis skaudejo kaip po geros treniruotes

Kai padejo ant krutines suneli, negalejau patiketi, kad jau viskas. As taip bijojau gimdyti, o skausmingiausias dalykas pasirodo buvo duris i nugara pries epidura

. Gimdymas truko 6 val.
Po gimdymo isstume is palatos visa aparatura, atstume lopseli kudikiui, lova vyrui, taip mes ir prabuvom tas dvi dienas neissiskyre nei akimirkai

Rasa (akusere) mumis gerai rupinosi. Nors buvom net 4 gimdyves, ji gan daug laiko praleisdavo pas mus mokydama mano kudiki zysti kruti. Net nenorejau namo, taip patogiai ir saugiai ten jauciausi. Ir sumokejom mes lygiai tiek kiek sutarty.
Beje, gimdziau pas geriausia pasauly daktariuka R.Ziobaka