117 -
Esi teisingame kelyje savu teigiamu mastymu, elgesiu, afirmacijomis ir intencijomis.Visada tikiesi geriausio, todel geriausia ir ivyksta
QUOTE(LinguLingu @ 2007 12 16, 04:15)
117 -
Esi teisingame kelyje savu teigiamu mastymu, elgesiu, afirmacijomis ir intencijomis.Visada tikiesi geriausio, todel geriausia ir ivyksta
AČIŪ labai

QUOTE(heide @ 2007 12 16, 13:12)
Visada prasom, kad tik pagelbsti...

KAi pradedi siuo reiskiniu dometis, Visata atsiveria gausa ir parama.TAi procesas ir jis nenutrukstantis.TAi kuryba, kurimas, tai stipraiu uz baimes ir nusivilymus

labas,
vakar tiesiog pro šalį bėgdama čia paskaitinėjau šiek tiek. O šiandien atsidarau savo skelbimų temą ir žiūriu - lankytojų buvo 11111
Taip ir davė į akį tas skaičius. Nekomentuoju, nes labai lengva į lankas nueiti. Sėkmės toms , kurios ieško
vakar tiesiog pro šalį bėgdama čia paskaitinėjau šiek tiek. O šiandien atsidarau savo skelbimų temą ir žiūriu - lankytojų buvo 11111

QUOTE(Sedona @ 2007 12 17, [

18:18[/B]]
labas,
Taip ir davė į akį tas skaičius. Nekomentuoju, nes labai lengva į lankas nueiti. Sėkmės toms , kurios ieško 
labas,

ir parasei tu 18:18

O as sianakt pabundu - labas rytas laikas keltis, jokiu sapnu, puiki savijauta, pasiziurim i laikroduka 4:44

QUOTE(Vi-Vian @ 2007 11 12, 21:54)
sveikos mamos
situacija tokia- pastarasias mzd dvi savaites vis uztaikau ant vilku- tai sapnuoju, tai isijungiu TV butent tada kai rodo ar pasakoja ant vilku. taip pat lapkricio 1 diena kapinese nusterau, kai supratau kad matau vilko atvaizda- zvakes sviesa ant antkapio suformavo butent vilko galva. aiskiai tuo momentu supratau, kad tai vilkas.
turiu pripazinti, kad vilkas musu gimineje, ko gero, yra totemu. mama susizadejusi sapnavo vilka, kuris ja vijosi, taciau neistekejo. antrakart susapnavusi vilka, kuris jai ikando, istekejo.
taciau, "mano vilkai" man nepanasus i situacija su mama. gal zinote, ka tai galetu reiskti?
situacija tokia- pastarasias mzd dvi savaites vis uztaikau ant vilku- tai sapnuoju, tai isijungiu TV butent tada kai rodo ar pasakoja ant vilku. taip pat lapkricio 1 diena kapinese nusterau, kai supratau kad matau vilko atvaizda- zvakes sviesa ant antkapio suformavo butent vilko galva. aiskiai tuo momentu supratau, kad tai vilkas.
turiu pripazinti, kad vilkas musu gimineje, ko gero, yra totemu. mama susizadejusi sapnavo vilka, kuris ja vijosi, taciau neistekejo. antrakart susapnavusi vilka, kuris jai ikando, istekejo.
taciau, "mano vilkai" man nepanasus i situacija su mama. gal zinote, ka tai galetu reiskti?
Gal kas galėtų pasidalinti, ką gi reiškia vilkai (sapnuose)?...
QUOTE(norako @ 2007 12 18, 11:07)
Gal kas galėtų pasidalinti, ką gi reiškia vilkai (sapnuose)?...
Sapnu temoje buvo aiskinta, tik reiktu paieskoti
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2007 12 18, 08:53)
ir parasei tu 18:18 
O as sianakt pabundu - labas rytas laikas keltis, jokiu sapnu, puiki savijauta, pasiziurim i laikroduka 4:44
Na ka miegam toliau
Bet vat kodel reikejo atsibusti butent tuo metu? O gal priekabiai i gyvenima ziurima 

NEzinau ar cia petko 444, bet akyviazdu, jog esi Zemes angelas ir tave supa tukstanciai angelu, kurie myli tave, padeda tau.Prie viso to, tavo rysys su jais yra begaliniai stiprus...

O 18 primena, kad susitelktum tik i mintis apie p[ilnatve, nes viskas ka tu mastai, galvoji, ivyksta , issipildo labai greitai siuo metu
Atminkit - KETVERTAS yra ANGELU SKAICIUS
QUOTE(LinguLingu @ 2007 12 18, 15:14)
Sapnu temoje buvo aiskinta, tik reiktu paieskoti
Papildyta:
NEzinau ar cia petko 444, bet akyviazdu, jog esi Zemes angelas ir tave supa tukstanciai angelu, kurie myli tave, padeda tau.Prie viso to, tavo rysys su jais yra begaliniai stiprus...
Nera ko bijoti - viskas vyksta taip kaip turi vykti 
O 18 primena, kad susitelktum tik i mintis apie p[ilnatve, nes viskas ka tu mastai, galvoji, ivyksta , issipildo labai greitai siuo metu
Papildyta:

Bet LinguLingu vat siandienos ivykiai man sako visai ka kita. As tiesiog dabar esu kitam mieste, nei mano vaikuciai ir sianakt paryciai vyriasniajam buvo laringito priepolis... As manau, kad gal vaikas tiesiog manes saukesi, ar norejo mano sarguciai mane perspeti, nezinau... As kaip tik mastau, kad cia kazkokie perspejimai susimastyti, daugiau demesio skirti artimiesiems, koks as angelas, jei juos skriaudziu, savo buvimu toli, nesavalaikiu demesiu ir pan.
Tas skaiciu reiksmes, jei ne paslaptis, tu kur radai? ar tai tavo pajautimai, potyriai?
QUOTE(lietutis @ 2007 12 18, 16:25)
Bet LinguLingu vat siandienos ivykiai man sako visai ka kita. As tiesiog dabar esu kitam mieste, nei mano vaikuciai ir sianakt paryciai vyriasniajam buvo laringito priepolis... As manau, kad gal vaikas tiesiog manes saukesi, ar norejo mano sarguciai mane perspeti, nezinau... As kaip tik mastau, kad cia kazkokie perspejimai susimastyti, daugiau demesio skirti artimiesiems, koks as angelas, jei juos skriaudziu, savo buvimu toli, nesavalaikiu demesiu ir pan.
Tas skaiciu reiksmes, jei ne paslaptis, tu kur radai? ar tai tavo pajautimai, potyriai?
Tas nieko nekeicia...laringita sukelia vidujai sukauptas pytktis - metafizikoje laringito priezastys aiskinamos taip -
esu taip piktas, jog nebesugebu net kalbeti, Baime pasakyti ka jauciu.Nenoras laikytis istatymo, istatymo lauzymas
Jei turetum pilna tikejima ( dabar nekalbu apie RELIGIJA) i ka ieina ir visatos desniu veikimo principu suvokimas, galetum padeti vaikuciui net budama kitam pasaulio gale.Geresnes situcijos negalejo tuo metu buti.Jei butum zinojus zinutes esme ir pasiuntusi angelu pulkus, gal priepolio vaikutis butu isvenges... skamba juokingai, banaliai, bet as taip gyvenu , mastau, dirbu, ir matau bendraminciu zmoniu gyvenimus, kurie kinta kokybes atzvilgiu besikeiciant mastymui. Tad ir dabar jei sutelktum mintis i MEILE ir geri, mintimis siustum kudykeliui savaja MEILE, sulauktum rezultatu. Mes turim akis bet nematom, turim ausis bet negirdim... ir ta inercija sunkiausia iveikti
Soriukas, pamirsau pamineti is kur imu medziaga.Temos pradzioje idejau nuorodas.Apgailsetauju, jog viskas anglu kalboje.KAdangi dirbu su savimi, su savo seima sia ankscaiu pamineta linkme, svetaineleje bendrauju su kitais, patirtis rodo, jog musu tikejimas kalnus nuvercia.O zmones kurie linke sakyti - na taip tiki tai ir pildosi... tai jie YRA VISISKAI TEISUS.AS tikiu i geri, grozi Meile, supratinguma , todel ir pildosi.
Desniai veikia visiems vienodai - kas susitelkes i baime , abejones , santykiu aiskinimasi tveria savo gyvenima, kuris pilnas skausmo, nepritekliaus... buvau ten, zinau ir matau skirtuma, todel renkuosi kita kelia, nors jis ir netradicinis

Gryskim prie temos

aciu tau, lingulingu.
Ir kokia tu vistik teisi. Pasakei, parasei ta ka pati gromulojau, bet nesugebejau risliai iskalbeti.
Ir kokia tu vistik teisi. Pasakei, parasei ta ka pati gromulojau, bet nesugebejau risliai iskalbeti.
QUOTE(lietutis @ 2007 12 18, 17:24)
aciu tau, lingulingu.
Taip.Savivoka begalo svarbu