Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas nutikimas

QUOTE(barsukele @ 2007 12 28, 09:42)
Gal dar neišprotėjai mirksiukas.gif  Ir aš esu pabuvus kažkur šalia, bet kol susivokiau kas vyksta, tol buvo labai nemalonu.Astralinis kūnas valkatauti mėgo doh.gif Ale sykį atsisėdau ir leidau pasižvalgyti sveiku protu prižiūrėdama, tai po to apsiramino ir sapnai bjaurūs pasibaigė ir kažkoks tikrumas atsirado. Gal ir tai tas pats? smile.gif

biggrin.gif Tuos klaidziojimus as turejau pries keleta metu. Juos tiesiog kitaip traktavau. Teko man tiesiog viena diena grieztai su savimi pasikalbeti ir irgi atradau ta tikruma. Bet tai jau kita istorija smile.gif
Manau, kad tavo pojuciai gilesni. As tiesiog, manau, kad kartais jauciu ta snaresi salia, tu kurie salia manes, man rodos, kad as net zinau, kas jie tokie, esu isitikinusi, kad jie tikrai man linkintys gero. Turiu dar milijonus minciu, kurias net issakyt baisu. Bet jausdama tai, jauciu ir begalini salti, gal ta pojuti sukelia tas snaresys, primenantis puga, o gal, kad tiesiog bijai...

Papildyta:
Barsukele, OT , tavo avataras - mano vienas megiamiausiu. Labai ilga laika ir as juo puosiausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 28 gruodžio 2007 - 10:18
QUOTE(lietutis @ 2007 12 28, 09:33)
Na idomus dalykai vyksta pakutiniu metu. Kaip kazkuri jau rase, kad tai pradejo kartotis be atvangos, paskutiniu metu tikrai dazni ketvertai, vienuoliktukai persekioja absoliuciai visur, net vyrui ieskodama dovanos, net trys patinkancios dovanos kainavo 111. Cia populiari kaina pasidare ar kaip biggrin.gif ?
Sianakt pasokau is miegu 03:03, po to 05:51. Apie tris nieko nesakote, o apie paskutini skaiciu paskaicius suglumau galutinai. Manau, kad pradedu jausti ta gyvenima, kuris vyksta salia ir jis man neatrodo labai svetingas. As dar neisprotejau?

Ka turi omenyje rasydama apie gyvenima vykstanti salia? IR kaip tas "nesvetingumas" pasireiskia? Nes rasai, jog tau neatrodo labai svetingas?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 12 28, 13:59)
Ka turi omenyje rasydama apie gyvenima vykstanti salia? IR kaip tas "nesvetingumas" pasireiskia? Nes rasai, jog tau neatrodo labai svetingas?

Nelabai noreciau pletoti toliau sia tema, nors ir labai del to liudna, manau, kad esi tas zmogus, kuris galetu man daug ka paaiskinti...

kas yra afirmacijos? Prie skaiciaus 21 - "Leisk afirmacijoms tave palaikyti (kartok afirmacijas)"
Atsakyti
kas yra afirmacijos? Prie skaiciaus 21 - "Leisk afirmacijoms tave palaikyti (kartok afirmacijas

afirmacijos - tai postulatai arba kokio teiginio pastovus kartojimas, pav viskas yra ir bus gerai ir pan. Ir man tas skaičiukas kartojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 01 02, 22:51)
afirmacijos - tai postulatai arba kokio teiginio pastovus kartojimas, pav viskas yra ir bus gerai ir pan. Ir man tas skaičiukas kartojos 4u.gif

4u.gif aciu, Barsukele smile.gif
Atsakyti
Man irgi bėda su pasikartojančiais skaičiais... Jau kelis kartus buvo nejuokais išsigandus, kadangi aš gimusi 22 dieną, skaičių pasirodymai LABAI suaktyvėjo gyvenant 22 - us metus (nors pasireikšdavo ir prieš) ir persekioja laikrodžio 22:22.

Kartais jau galvoju, kad man čia koks galas artinasi...

Ką manot?
Atsakyti
O kur čia bėdą matai?Turbūt tikros bėdos neesi mačius g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai bėda ta, kad lenda galvon, jog galas artinasi. Kai jei, neduokdie, prisiartintų, jau ir po bėdų būtų :)
Atsakyti
QUOTE(Ūkanos @ 2008 01 03, 10:24)
Tai bėda ta, kad lenda galvon, jog galas artinasi. Kai jei, neduokdie, prisiartintų, jau ir po bėdų būtų smile.gif

Jei tikėsim, kad ten šilta, šviesu ir visi su sparniukais- anokia čia bėda lotuliukas.gif
Kai galas artinsis - nieko tu nematysi, yra kitokie požymiai.čia- gyventi pilnatvėj kviečia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūkanos @ 2008 01 03, 08:43)
Man irgi bėda su pasikartojančiais skaičiais...  Jau kelis kartus buvo nejuokais išsigandus, kadangi aš gimusi 22  dieną, skaičių pasirodymai LABAI suaktyvėjo gyvenant 22 - us metus (nors pasireikšdavo ir prieš) ir persekioja laikrodžio 22:22.

Kartais jau galvoju, kad man čia koks galas artinasi...

Ką manot?

Siūlau labai pasidžiaugti, kai tokius skaičius matai, nes jie turi labai gražią reikšmę:

22 -
Tavo gilus tikėjimas kuria stebuklus ir naujas galimybes, progas.Išlaikyk tikejimą. bigsmile.gif
Atsakyti
Man su tikėjimu labai prastai... :( Galų niekur nesugaudau, kad ir apie kokį tikėjimą šnekėtume.
Atsakyti
QUOTE(Ūkanos @ 2008 01 03, 10:41)
Man su tikėjimu labai prastai... sad.gif Galų niekur nesugaudau, kad ir apie kokį tikėjimą šnekėtume.

Matyt, kažką sugaudai biggrin.gif
Atsakyti