Įkraunama...
Įkraunama...

Keistas nutikimas

Na as ir jau kiek metu pasiziuriu i laikrodi 11:11, ar rasau data, kuri tiktai ne tos dienos ar menesio, ir aplamai su ta data nieko bendro neturiu(nei gimtadieniai, nei kazkokie ypatingi nutikimai tada buve smile.gif
O kas jau nuo vaikystes vyksta. Atsigulu miegot, bet dar nemiegu, tai toks jausmas, kad sienos pradeda judeti aplink mane. Nutolsta, bet toli, ar as su lova pakylu, nusileidziu, na tai kad ant didelio kalno ir vel atgal...
O gal ir jums taip buna, ar ka galetu tai reiksti?
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2008 02 08, 15:13)

O kas jau nuo vaikystes vyksta. Atsigulu miegot, bet dar nemiegu, tai toks jausmas, kad sienos pradeda judeti aplink mane. Nutolsta, bet toli, ar as su lova pakylu, nusileidziu, na tai kad ant didelio kalno ir vel atgal...
O gal ir jums taip buna, ar ka galetu tai reiksti?

mirsi. mano bobutei trečia idena prieš smertį taip buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 08, 14:59)
mirsi. mano bobutei trečia idena prieš smertį taip buvo  unsure.gif

Tai kad jau koki 20 metu tureciau but mirus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2008 02 08, 17:39)
Tai kad jau koki 20 metu tureciau but mirus  lotuliukas.gif

tai jau tikrai mirsi.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 08, 16:03)
tai jau tikrai mirsi.

Na,kad mirsiu tai faktas biggrin.gif
Mirtis tik vienas garantuotas dalykas, gyvenime g.gif wink.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu vis matau 13:13 , arba bent jau 13:31 g.gif . Nėra nė dienos, kad nepamatyčiau šių skaičių.Iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet dabar jau darosi įdomu, ką tie skaičiai man nori pasakyti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2008 02 28, 13:37)
Pastaruoju metu vis matau 13:13 , arba bent jau 13:31 g.gif . Nėra nė dienos, kad nepamatyčiau šių skaičių.Iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet dabar jau darosi įdomu, ką tie skaičiai man nori pasakyti  rolleyes.gif .

13 -
visatos mokytojai praso taves islaikyti teigiama mastyma ir atiduoti jiems visas savo abejones bei baime, kad jie galetu tai transgformuoti i visa apimancia MEILE.Tas skaicius yra uzslepto moteriskumo simbolis, taip pat deiviu simbolis , intuicijos bei vizualizacijos simbolis, be to - metuose yra 13 menulio ciklu.

31 reikia paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2007 11 14, 10:11)
lotuliukas.gif  o koks turi būti laikrodis kad rodytų 33:33 ? laugh.gif

Čia, matyt, importinis, amerikonskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 11 12, 22:54)
1. situacija tokia- pastarasias mzd dvi savaites vis uztaikau ant vilku-
2. mama susizadejusi sapnavo vilka, kuris ja vijosi, taciau neistekejo.
3.antrakart susapnavusi vilka, kuris jai ikando, istekejo.
4.taciau, "mano vilkai" man nepanasus i situacija su mama.  gal zinote, ka tai galetu reiskti?

5.be to, jau kokius metus vis pataikau ant skaiciu 11:11.
6.skaiciai ant viesojo transporto. sako, kad tai reiskia, jog esu ne viena.
7.buciau dekinga, jei padetumete suprasti zenklus  unsure.gif

1. Liaudies išmintis bylavoja: bijai vilko, neik į mišką rolleyes.gif ;
2. Tai ji už vilko neištekėjo? Pabėgo, reiškia...
3. Ištekėjo, nes įkando? Ojei, dramatiška unsure.gif ...
4. Kad ištekėsi už nepanašaus į mamos vilką schmoll.gif
5. (11:11) gal krepšinio daug žiūri? Mažu labai pergyvenai, na lygiosios, įtampa vsio takoje, tik čik ir užsifiksavo... Nepergyvenk, ne Tau vienai taip, man irgi laikas būna sustoja biggrin.gif
6. Tai faktas, kad ne vieni mes. Posakis "esu ne viena" tai reiškia, kad ateiviai puola ar eto samoje nestuke.gif ? O 11:11 trūliko nėra schmoll.gif
7. Visada prašom 4u.gif Jeigu dar ką nors matysite, ko nemato kiti, mielai parašykite. Sekmės Jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 11 12, 22:54)
sveikos mamos
situacija tokia- pastarasias mzd dvi savaites vis uztaikau ant vilku

Paauglys klausia močiutės:
-Močiut, ar matei mano tabletes, tas su užrašu \"LSD"\?
-Velniop tas tabletes. ar matei drakonus virtuvėj?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 28, 14:41)
13 -
visatos mokytojai praso taves islaikyti teigiama mastyma ir atiduoti jiems visas savo abejones bei baime, kad jie galetu tai transgformuoti i visa apimancia MEILE.Tas skaicius yra uzslepto moteriskumo simbolis, taip pat deiviu simbolis , intuicijos bei vizualizacijos simbolis, be to - metuose yra 13 menulio ciklu.

31 reikia paieškoti.

Aukstesnieji Valdovai tau padeda keisti mastyma i aukstesni lygmeni, kur mintyjama MEILEJE ir TAIKOJE

Taip yra sifruojama 31
Atsakyti
kiekvienas trulas turi savo numeri, kaip ir masinos smile.gif
tik jie dazais nupiesti ant paties trulo

o siaip, as visai neisizeisciau, jei skeptikai susilaikytu nuo ironijos
vieni - tiki, kiti- ne. galima paprasiausiai toleruoti 4u.gif
Atsakyti