Mielos merginos,
anksčiau skaitydama laimingas istorijas, niekada negalvojau, kad ir mano istorija gali būti laiminga. Verkiau ir džiaugiausi už tas, kurios taip ilgai laukė, kovojo ir po didžiausių pastangų, gydytojų kabinetų durų varstymo nevienerius metus, pagaliau sulaukdavo savo stebukliukų...
Noriu parašyti savo trumpą istoriją, kuri tesėsi ne taip jau ir trumpai... keturis metus...Labai noriu įkvėpti tas, kuriom atrodo, kad prarado tikėjimą... Nes ir pati buvau palūžus ne vieną kartą, po to skaitydama mergaičių istorijas, atsitiesdavau ir tikėjau, kovojau ir laukiau...
su vyru jau kartu 8 metai, iš jų vedę gretai bus penkeri. Kaip ir dauguma, galvojom iš pradžių nuosavas būstas, mokslai, karjera... Po vestuvių pradėjom galvoti apie vaikiuką, bet labai dar ir nesistengėm, atrodė laiko yra ir tikrai spėsim, juk dar tokie jauni... Taip praėjo keleri metai... Po to prasidėjo ieškojimai.
Aš labai ilgai negalėjau išsigydyti pienligės, ta zaraza recidivuodavo pastoviai, keičiau gydytojus, nes nei vienas negalėjo manes išgydyti. gydžiausi ir žvakutėm ir tabletėm įvariausių rūšių išbandyta. Rezultatas nulinis. Kai vieną kartą tiesiog spjoviau ir pasakiau, kad daugiau nesigydysiu, vieną gražią dieną jos paėmė ir dingo. Po to sekė Bt matavimai, vitaminų gėrimai ir t. t ir pan. padarė gimdos nuotrauką, viskas gerai, tik įtarė PKS, gydymo neskyrė. Kadangi pas mane viskas buvo daug maž gerai, išskyrus, tai jog kartais dingdavo mmm ir ilgas ciklas iki 45 dienų (įtardavau, kad ovuliacijos nevykdavo), pradėjom tirti vyrą.
čia pasirodo ir buvo mūsų problema. Padarem kelis tyrimus, rezultatai blogi. Po pirmo karto dar pasiūlė IUI, kai mes tikėjomės, kad pagersim vitaminų ir pagerinsim tuos rezultatus, pasidraėm antrą tyrimą. rezultatas pribloškė. net IUI netinka su tokiais parodymais. Gydytoja griežtai konstatavo - IVF. nuo rudens morališkai ir finansiškai ruošiausi IVF. tik vyras visada buvo įsitikinęs, kad būtinai turėsim mažiuką be jokių pagalbų. tiesa, vyras ir toliau gėrė malpotane, bičių pikį, lykoprostą ir speman tabletes.
Sekmadienį pirmą kartą gyvenime (o testų daryta begalės) pamačiau du brūkšnelius...
Namuose gėlės pražydo visu gražumu ir visos vienu metu, nors ne visos ir ne visada žydėjo, dovanų gavau kvepalus Miracle... Juokinga ar ne? bet pradedi tikėti visais prietarais.
Noriu visom palinkėti, kad jūsų namuose pražystu visos gėlės, ir stebuklas pasibelstu į jūsų namus ir širdis...