Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(eskimute @ 2007 11 24, 13:39)
Taip ir padaryk, aš irgi manau, kad kažkiek suminkštino+ pralinksmino. Paskui jis man pasakojo, kad jo dukra irgi turi talismaną tokį minkštą , tai irgi tamposi visur biggrin.gif

sakys, vaiku darzelis, bigsmile.gif bt jau kaip skaitau tavo komentarus pats tas jo t.y. triusio isemimas labai prajuokina.tai ir egzaminuotojas atsipalaiduoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele_www @ 2007 11 24, 12:41)
sakys, vaiku darzelis,  bigsmile.gif bt jau kaip skaitau tavo komentarus pats tas jo t.y. triusio isemimas labai prajuokina.tai ir egzaminuotojas atsipalaiduoja 4u.gif

Mh, būtent kai išsitraukiau iš tašės, tai labai jau juokėsi, dar paskui kai man bedarant posūkį zuikis nuslydo, jai jis jį paemė pasodino vėl ir pasakė :" Baik čia slidinėt, tavo darbas laimę atnešt" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 24, 13:48)
Mh, būtent kai išsitraukiau iš tašės, tai labai jau juokėsi, dar paskui kai man bedarant posūkį zuikis nuslydo, jai jis jį paemė pasodino vėl ir pasakė :" Baik čia slidinėt, tavo darbas laimę atnešt" biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu merginos 4u.gif saunu, kad lietuvele padaugejo dviem vairuotojom. mano bandymas tik po dvieju savaiciu. galvou, kad tik nebutu egzaminuotojas piktas, kad neissimiegojo, visgi 7:30. o mamos tackej akumuliatorius smigo, tai siandien nepasimokiau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 24, 13:17)
sveikinu merginos 4u.gif saunu, kad lietuvele padaugejo dviem vairuotojom. mano bandymas tik po dvieju savaiciu. galvou, kad tik nebutu egzaminuotojas piktas, kad neissimiegojo, visgi 7:30. o mamos tackej akumuliatorius smigo, tai siandien nepasimokiau.. verysad.gif

Ačiū. wink.gif Kad nežinau, man atrodo, jie visi ten neblogi. O 7:30 nebus tamsu dar? Vis gi po dviejų savaičių... Aš šiandien atsikėliau 8:00 tai jau man tamsu buvo. Gal persikelk bent į kokią 9:00 ar 9:30? O jei dar koks rūkas, juk visai nieko nematysi. Aš šiandien 10 ryte važiavau, bet toks rūkas buvo, kad gatvės galo nesimatė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 24, 13:26)
Ačiū. wink.gif Kad nežinau, man atrodo, jie visi ten neblogi. O 7:30 nebus tamsu dar? Vis gi po dviejų savaičių... Aš šiandien atsikėliau 8:00 tai jau man tamsu buvo. Gal persikelk bent į kokią 9:00 ar 9:30? O jei dar koks rūkas, juk visai nieko nematysi. Aš šiandien 10 ryte važiavau, bet toks rūkas buvo, kad gatvės galo nesimatė.  unsure.gif

tai kad sestadieni tik toks laikas buvo, as noriu kuo greiciau laikyt, o toliau viskas labai uzkist verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 24, 13:32)
tai kad sestadieni tik toks laikas buvo, as noriu kuo greiciau laikyt, o toliau viskas labai uzkist verysad.gif

Nu nžn, bet aikštelėj nematysi linijų kai važinėsi. Bet patarimas (taip dariau aš). Po pirmo neišlaikymo buvau užsirašius tik lapkričio 29, bet kiekvieną dieną vis refrešindavau regitros puslapiuką su tvarkaraščiu ir vis atsirasdavo kad žmogus koks nors atsisakydavo ir aš į tą vietą greitai užsirašydavau. Taip atsikėliau savo datą iki šiandienos. Nors šitas šeštadienis buvo užimtas prieš kokias tris savaites smile.gif
Atsakyti
as panasiai darau, vis refresinu. kitas laikas yra treciadieni 9:00, bet tikrai nespesiu pasiruost, be to, as ne kasdien galiu, tik 4 arba 6adieni.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 24, 13:41)
as panasiai darau, vis refresinu. kitas laikas yra treciadieni 9:00, bet tikrai nespesiu pasiruost, be to, as ne kasdien galiu, tik 4 arba 6adieni.. blush2.gif

Tai atsiras ir tą šeštadienį, tik nepatingėk patikrinti karts nuo karto. Dažniausiai porą arba dieną prieš žmonės atsisako smile.gif
Atsakyti
taip ir darysiu. as ir taip laika jau kelis kartus keiciau, is pradziu buvau paemus 12-15, 9 ryto, bet po to pagalvojau, kad jei teks perlaikineti, tai ant ledo ir pasiankstina. dabar vis refresinu kelis kartus per diena.. blush2.gif
blem, galvoju reikejo vis delto nueit ketvirtadieni, mazu butu pavyke. na, bet ka padarysi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 24, 13:54)
taip ir darysiu. as ir taip laika jau kelis kartus keiciau, is pradziu buvau paemus 12-15, 9 ryto, bet po to pagalvojau, kad jei teks perlaikineti, tai ant ledo ir pasiankstina. dabar vis refresinu kelis kartus per diena.. blush2.gif
blem, galvoju reikejo vis delto nueit ketvirtadieni, mazu butu pavyke. na, bet ka padarysi... doh.gif

Tik nepradėk gailėtis. smile.gif Nueisi šeštadienį ir išlaikysi, anksčiau ar vėliau visviena išlaikysi. Turim laiko iki liepos pirmos biggrin.gif Tik kažin ar nervų ląstelių tokiam laikui pakaktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 24, 13:58)
Tik nepradėk gailėtis. smile.gif Nueisi šeštadienį ir išlaikysi, anksčiau ar vėliau visviena išlaikysi. Turim laiko iki liepos pirmos biggrin.gif Tik kažin ar nervų ląstelių tokiam laikui pakaktų biggrin.gif

tai gerai, kad iki liepos smile.gif iki tol tikrai islaikysiu ax.gif nervu gal ir prarasiu, nor labiau bijau igudzius prarast, nes savaite nesedejus jau marazmus kreciau blush2.gif
va, jau galvoju koki man talismana paimt intruktoriui suminkstint, nes is talismanu teturiu tokius egzamininius auskarus su uzrasu 'good luck for you', su kuriais i visas sesijas einu. bet reik koki zaisliuka sumastyt.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insi: 24 lapkričio 2007 - 14:09