Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2007 11 26, 15:53)
paziurekit kokiu egzemplioriu buna  doh.gif
man jauciu papildomu vistiek reiks, kad kazko panasaus neiskresciau, nes au dabar mazai ka prisimenu blush2.gif
papildyta

Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 26, 15:58)

Neblogai doh.gif Kaži ar tik aš nepapulsiu tarp tokių lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai biau kad pati is to streso ko nors i ta puse nepridirbciau doh.gif o ta blondinka jauciu teises galiausiai nusipirko...
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 26, 17:53)
man jauciu papildomu vistiek reiks, kad kazko panasaus neiskresciau, nes au dabar mazai ka prisimenu blush2.gif
papildyta

Nu jo pakelei tu man cia nuotaika... lotuliukas.gif Aisku ir man pasitaiko visokiu situaciju darau dar daug klaidu,bet cia tai jau virs visko...
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 26, 15:58)

cia jau ne egzaminuotojai, o vairuotojai....BAISU
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 11 26, 16:16)
cia jau ne egzaminuotojai, o vairuotojai....BAISU

OMG! blink.gif ypatingo žioplumo reikia, kad taip vairuot biggrin.gif
Papildyta:
O aš ant estakados darau taip (trečias dar vienas skirtingas variantas).

užvažiuoju.
Įminu sankabą ir stabdį.
Atleidinėju po biškį stabdį kol mašina pradeda temptis (drebėt).
Tada lėtai atleidinėju sankabą ir ji važiuoja.
Gazo pedalo išvis neliečiu.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 26, 16:53)
papildyta

reiskia as dar netiap baisiai vairuoju... biggrin.gif siaip pirmame gal ten pirmos pamokos buvo smile.gif ir isvis leido vairuot teorijos nemokant... smile.gif
Atsakyti
o jei pvz. sustoji kamšty ar šiaip kur, bet matai, kad priekis po biški vis juda, nu pavažiuoja į priekį sustoja, pavažiuoja, sustoja...... tai kaip tda elgtis, su kokia pavara "judėt" ?
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 26, 17:13)
o jei pvz. sustoji kamšty ar šiaip kur, bet matai, kad priekis po biški vis juda, nu pavažiuoja į priekį sustoja, pavažiuoja, sustoja...... tai kaip tda elgtis, su kokia pavara "judėt" ?

Pirma aišku. Bet jos nereikia išjunginėt. Taip birbiniesi su ta pirma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 26, 18:13)

vienas instruktorius man sakė išvis nejudėti smile.gif nebent jau labai didelis tarpas smile.gif ir nenori, kad kas įlįstų smile.gif o šiaip tai gal pirma pavara smile.gif jei abejoji, išbandyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistaken: 26 lapkričio 2007 - 17:17
Pirma ir riedi sau... aisku ziurint kiek ta masina pasislinko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 26 lapkričio 2007 - 17:19
QUOTE(eskimute @ 2007 11 26, 17:14)
Pirma aišku. Bet jos nereikia išjunginėt. Taip birbiniesi su ta pirma smile.gif

QUOTE(Mistaken @ 2007 11 26, 17:15)
vienas instruktorius man sakė išvis nejudėti smile.gif nebent jau labai didelis tarpas smile.gif ir nenori, kad kas įlįstų smile.gif o šiaip tai gal pirma pavara smile.gif jei abejoji, išbandyk smile.gif

QUOTE(Nerry @ 2007 11 26, 17:17)
Pirma ir riedi sau... aisku ziurint kiek ta masina pasislinko...

aiškutis, taip ir galvojau, tik jau susipainiojau su ta laisva pavara smile.gif
Atsakyti