QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 25, 19:05)
šviesas tai būtinai.bet regitroj naujos mašinos tai užvedus isijungia pacios, bet del viso pikto gali paklausti ar dega sviesos. dirzai...na juos vieniem instruktoriam reikia segtis, kt -nea.nes man buvo keleta kartu,kad jau imu dirza, o tas ir sako, kad nereikia juk i aikštele vaziuojam. bet butinai nepamiršk dirzo kai iš tos aiksteles isvaziuoji i miesta uzsisegti. nu kai jau sako ruosiames važiavimui mieste, nes jei jau vaziuosi i miesta be dirzo tai jau klaida bus, tik nzn kritine ar dar ne.o gazo tai nezinau kur ten tas gazas aikštelej reikalingas. nu tik ant estakados, o atliekant kt pratimukus tai geriau neskubeti

ten daugiau sankaba ir stabdziu darbuokis
As kai laukiau savo eiles, man irgi toks klausimas iškilo, tad baisiai susinervinau, nes nežinojau kaip elgtis

o prie manes pana sėdėjom aš jos pasiklausiau, o ji man ir sako "aikštelėje nei šviesų,nebent pačios įsijungia, nei juo labiau diržų nereikia".. na, dėl diržų ir man isntruktorius sakė, kad aikštelėj be diržų, ir šviesų niekada nejungdavau, tad per egzą aikštelėje nieko nejungiau, o kai jau pasakė" pasiruošk važiavimui į miestą" tada diržą prisisegiau ir parodė instruktorius kur šviesas įjungti. Vos pradėjus važiuoti dar užklausė ar šviesas tikrai įjungiau ir pirmyn
QUOTE(trivo @ 2007 11 26, 10:51)
Na as ir galvoju,kad jokios greitejimo juostos manes nemokino tai turbut pas mus nera,o su sviesom vairavau dvi masinas tai abiejuose sviesas reikejo ijungti,bet reiks prisimint neaisku kaip bus regitrinese masinose.
Papildyta:
O tai jeigu jas isijungsi gal nieko nesakys,o tai paskui isvaziuojant gali ir pamirst.
Vilniuje greitėjimo juostos nėra
QUOTE(glorijaa @ 2007 11 26, 14:43)
gal kuri yra issilaikiusi praktini egzamina Vilniuj??????ka galit papasakot apie egzamina paziam mieste???ar duoda tokius nurodymus kaip pvz: sustoti neleidziamoj vietoj?
Bent jau man jokių klaidinimų nebuvo, egzaminuotojas labai aiškiai sakė kur pasukti, į kurią pusę..

tik iš pradžių mane glumino jo toks posakis "dabar važiuok pagrindiniu keliu"

bet kadangi maršrutas buvo žinomas, kelią ir užsimerkusi pravažiuočiau, tai nepasimečiau
QUOTE(insi @ 2007 11 26, 15:19)
dabar tai jau susiparinau visai

prasysiu, kaip as elgiausi ant estakados, parasykite ar teisingai:
1. paduodu biski gazo ir uzvarau pakilimo
2. spaudziu sankaba ir stabdi
3. jungiu laisva pavara
4. isdrebinu masina
5. atleidineju stabdi
6. vaziuoju per estakada
ar taip?
Nesuprantu kaip laisvu bėgiu galima kalniukyje pajudėti???

bent jau aš per egzą užvažiavau ant estakados, sustojau pire stop linijos, kojos ant sankabos ir stabdžio, tada atleidžiu po truputį sankabą ir vos tik mašinytė pradėjo prašyti veiksmo, koją nuo stabdžių ant gazo ir pirmyn

neužgesau ir egzaminuotojas nieko nesakė...

net minties nebuvo bėgį išjungti

na, nežinau.. gal tiesiog ant gero egzaminuotojo pakliuvau
Ūgis - 161 cm
Pradžia - 2008.11.10