Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Nerry @ 2007 11 26, 17:17)
Vilniuje vaziuojant nuo regitros, pravaziavus pervaza, bus sankryza: desne i Trakus tai toje negali sukti i kaire, ji buvo uzdaryta-buvo galima sukti. Dabar vel sutvarke, tai sake, kad gali cia paprasyt sukti i kaire...Ten reikia sukti i traku puse ir apvaziuoti po tiltu, tada tiesiai.

Tikiuosi aisku kuri  blush2.gif

lb lb lb lb aciu uz informacija 4u.gif
Papildyta:
[quote=opium,2007 11 26, 20:41]
mano vairavimo mokyklos instruktoriai sakė, kad anksčiau būdavo tokių zapadlistiškų nurodymų, bet po skundų ir t.t. buvo priimtasd sprendimas tyčia neklaidinti egzaminuojamųjų. Tik toj aikštelėj, kai grįžti iš miesto ir įvažiuoji į regitrą, yra toks apsitrynęs ženklas "sustoti draudžiama', tai mane įspėjo, kad gali liepti kur nors prisiparkuoti, tai, sakė, būna, kad po ženklu iš karto ir priparkuoja
lb lb lb lb aciu uz informacija
Papildyta:
gal dar kuri zino tokiu panasiu situaciju
Atsakyti
dar apie vln.
ar žinot, kad prieš laikant egzą aikštelėje, prieš įvažiuojant į ją, galima apsukt ratuką, kad pajust mašiną. Eiga man buvo tokia: pirmiauia instruktorius įvairavo mašiną į aikštelę, aprodė kuriuos manevrus turėsiu atlikt,(tada dar buvo eilė teorinių techninių kl.) išvažiavom iš aikštelės, tada pati persėdau, jis liepė apsukt ratuką toj regitros teritorijoj , įvažiuot į aikštelę (vos neįvažiavau į prišpriešinę juostą doh.gif , laiku susgribau doh.gif ) ir paskui jau ten.... girdėjau, kad nevisada instruktoriai tokį apvažiavimą praktikuoja
ir mokyklos instruktorius buvo užsiminęs, kad galiu prašyt vat taip apvažiuot ratuką
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2007 11 26, 20:50)
dar apie vln.
ar žinot, kad prieš laikant egzą aikštelėje, prieš įvažiuojant į ją, galima apsukt ratuką, kad pajust mašiną. Eiga man buvo tokia: pirmiauia instruktorius įvairavo mašiną į aikštelę, aprodė kuriuos manevrus turėsiu atlikt,(tada dar buvo eilė teorinių techninių kl.) išvažiavom iš aikštelės, tada pati persėdau, jis liepė apsukt ratuką toj regitros teritorijoj , įvažiuot į aikštelę (vos neįvažiavau  į prišpriešinę juostą doh.gif , laiku susgribau doh.gif  ) ir paskui jau ten.... girdėjau, kad nevisada instruktoriai tokį apvažiavimą praktikuoja
ir mokyklos instruktorius buvo užsiminęs, kad galiu prašyt vat taip apvažiuot ratuką

Šiaip regitros puslapy parašyta, kad laikant egzaminą, laikančiajam priklauso 3min. aikštelėje apsiprasti su mašina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2007 11 26, 21:50)
dar apie vln.
ar žinot, kad prieš laikant egzą aikštelėje, prieš įvažiuojant į ją, galima apsukt ratuką, kad pajust mašiną. Eiga man buvo tokia: pirmiauia instruktorius įvairavo mašiną į aikštelę, aprodė kuriuos manevrus turėsiu atlikt,(tada dar buvo eilė teorinių techninių kl.) išvažiavom iš aikštelės, tada pati persėdau, jis liepė apsukt ratuką toj regitros teritorijoj , įvažiuot į aikštelę (vos neįvažiavau  į prišpriešinę juostą doh.gif , laiku susgribau doh.gif  ) ir paskui jau ten.... girdėjau, kad nevisada instruktoriai tokį apvažiavimą praktikuoja

čia teorinių egzamino klausimų buvo? smile.gif

man pirmą kartą laikant nedavė pavažinėti, net neužsiminė apie tai...
antrą kartą kitas egzaminuotojas liepė išvažiuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 11 26, 21:51)
Šiaip regitros puslapy parašyta, kad laikant egzaminą, laikančiajam priklauso 3min. aikštelėje apsiprasti su mašina 4u.gif

aa, vadinas nieko naujo neparašiau, bet ir to psl. nebuvau skaičius rolleyes.gif
QUOTE(Mistaken @ 2007 11 26, 22:00)

tie 20 kl. techninių kl. , keli psl. atgal visi yra paminėti, nžn, turbūt ir jie regitros pas yra mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2007 11 26, 22:06)
aa, vadinas nieko naujo neparašiau, bet ir to psl. nebuvau skaičius rolleyes.gif

tie 20 kl. techninių kl. ,  keli psl. atgal visi yra paminėti, nžn, turbūt ir jie regitros pas yra mastau.gif

išgąsdinai smile.gif manęs per du kartus nė karto neklausinėjo dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 11 26, 21:00)

Tai jie ir neprivalo užsiminti. Reikia tik paprašyt, kad leistų ratuką apsukti su mašina apsiprast. Ką jiem žinot, reikia tau pavažinėt ar ne smile.gif Aš tai paklausiau ar galima tai atsakė "aišku aišku, važinėkis, kiek reikia, kai nusibos tada važiuok ant pirmo pratimo -estakados ir prasidės egzaminas".
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 26, 22:08)
Tai jie ir neprivalo užsiminti. Reikia tik paprašyt, kad leistų ratuką apsukti su mašina apsiprast. Ką jiem žinot, reikia tau pavažinėt ar ne smile.gif Aš tai paklausiau ar galima tai atsakė "aišku aišku, važinėkis, kiek reikia, kai nusibos tada važiuok ant pirmo pratimo -estakados ir prasidės egzaminas".

na aš manau, kad jie taip pat, kaip parodo kur reiks kokį pratimą altikti, turėtų parodyt ir pasakyt, kad galima prieš tai pasivažinėt, o ne tu turi jų prašinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 11 26, 21:10)
na aš manau, kad jie taip pat, kaip parodo kur reiks kokį pratimą altikti, turėtų parodyt ir pasakyt, kad galima prieš tai pasivažinėt, o ne tu turi jų prašinėti smile.gif

O kokiam mieste jie parodo kokius pratimus atlikti? Dar apveža patys ir aprodo????
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 26, 22:14)
O kokiam mieste jie parodo kokius pratimus atlikti? Dar apveža patys ir aprodo????

na turėjau omeny, kad aikštelėje praveža šalia estakados, pasako čia važiuosi... tada privažiuoja prie kiemelio, čia važiuosi... prie reikiamo parkavimo... ir po to prie T sankryžos..
kiek skaičiau supratau, kad visuose miestuose smile.gif
o šiaip tai Vilniuje tai dar nebuvo, kad pasakytu pavadinimus ir lieptų važiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 11 26, 21:17)
na turėjau omeny, kad aikštelėje praveža šalia estakados, pasako čia važiuosi... tada privažiuoja prie kiemelio, čia važiuosi... prie reikiamo parkavimo... ir po to prie T sankryžos..
kiek skaičiau supratau, kad visuose miestuose smile.gif
o šiaip tai Vilniuje tai dar nebuvo, kad pasakytu pavadinimus ir lieptų važiuot biggrin.gif

Kaune tikrai nepraveža. Pats sėdi ir važiuoji ten kur sako.
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 26, 21:19)
Kaune tikrai nepraveža. Pats sėdi ir važiuoji ten kur sako.

Na, šiaip nemanau, kad ten būtina aprodyt, nes ir taip matosi, kas kur yra, bent jau man taip atrodo, bet manau kad ir paklausus nieks per galvą neduotų biggrin.gif
Atsakyti