Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

mes vaikstyne naudojomes nuo 5men.greit ismoko patc vienas vaiksciot
Atsakyti
O mums gydytoja neleido sestis i vaikstyne. Mano dukryte sunkoka. 5.1 men. ji svere 9.580 kg blush2.gif Stovi kaip balerina ant pirstu galiuku. Todel gydytoja sako, kad vaikstyneje ji raiscius ir, nepamenu, dar kazka susigadins. Liepe peda masazuoti ir mankstinti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 18, 19:34)
Mes iki šiol kovojam  biggrin.gif  Aš ir maniežui nelabai pritariu (jį irgi įkyriai siūlo  doh.gif ), manau, kad geriau, kai vaikutis būna laisvai, tereikia tik pašalint pavojingiausius dalykus. Kaip kitaip išmoks atsargumo, kaip sužinos, kad stalo kampas bus "popa". O kuo toliau, tuo vaikai judresni bus, geriau, kad iš anksto mokytųsi, kas galima, o kas ne. O jei vaikas visą laiką bus suvaržytas kažkokiais mechanizmais, tai kaip paskui bus, kai bus laisvas- puls prie visko, ko negalėjo paimti, padaryti, išbandyti g.gif
Mūsiškė, keletą kartų skaudžiau šleptelėjus ant užpakalio dabar sėdasi gražiai ir atsargiai. O ar su vaikštyne taip būtų- neturėtų galimybės šleptelt  biggrin.gif

As labai pritariu sitom nuomonem thumbup.gif Nera ka ir pridurti 4u.gif
Atsakyti
Man gydytoja sakė, kad dabar vaikai jau ateina su nugaros skausmais, iškrypimais- ir visa tai vaikštynių dėka. Jokiais būdais liepė jų nepirkt ir dovanų tokių nepriimt schmoll.gif
Atsakyti
Kiek zinau pediatrai grieztai nerekomenduoja... Tad tikrai nenaudosim. Gal tai ir neabsoliutus blogis, bet vaiko sveikatai ir raidai tikrai nieko gero neduoda.
O mamytems tai zinoma, kad gerai toks isradimas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigrine @ 2008 02 28, 14:42)
O kaip issimaudyt kai vaikas miega? Man tai kazkaip baisoka butu maudytis, niekada nezianau kada vaikas prabus g.gif

O man tai atrodo, kad maudytis geriau kai vaikas miega, o ne kai vaikstynej varineja g.gif Kazkaip saugiau atrodo palikti mieganti negu kazka veikianti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugsti bambonke: 05 kovo 2008 - 20:17
Kai buvau kūdikis, mano tėvai per didžiausią "blatą" buvo gavę vaikštynę. Aišku, tada niekas apie jų kenksmingumą dar nekalbėjo.

Nemaloni realybė yra tokia, kad vaikystėje ir paauglystėje svajojau būti šokėja, daug metų lankiau šokius ir visi šokių mokytojai sakydavo, kad turiu duomenis, galėčiau profesionaliai šokti, bet... mano laikysena netaisyklinga ir eisena negraži unsure.gif Gražiai vaikščioti po truputį išmokau, bet laikysenos "perlaužti" nepavyko. Tai man sutrukdė siekti savo svajonės verysad.gif Aišku, negaliu vienareikšmiškai tvirtinti, kad tai dėl vaikštynės, bet kas paneigs, kad tai turėjo įtakos?

Žodžiu, aš esu prieš vaikštynę. Pažįstama mamytė vaiką nuo 5 mėn. beveik visą laiką laikydavo vaikštynėje, o dabar stebisi, kodėl eina ant pirštų galų doh.gif Negalima sau lengvintis gyvenimo vaiko sveikatos sąskaita.
Atsakyti
QUOTE(Rugsti bambonke @ 2008 03 05, 20:16)
O man tai atrodo, kad maudytis geriau kai vaikas miega, o ne kai vaikstynej varineja g.gif Kazkaip saugiau atrodo palikti mieganti negu kazka veikianti...

Na jokiu budu neturejau omeny kad geiau vaikstynej palikti vaika maudantis, nei mieganti, as asmeniski palieku kito zmogaus prieziurai, o ne viena mieganti g.gif
Atsakyti
Mums vaiku neurologe aiskino, kad vaikstyne blogai, nes vaikas neismoksta saugotis ir pradeda vaikscioti ant pirstu galu, todel vaikstyne geriau ismesti jei turite smile.gif , o sesle su pediatre aiskina, kad vaika i vaikstyne sodinti nuo 7men galima smile.gif ir nieko blogo
Atsakyti
QUOTE(jur @ 2008 03 06, 11:50)
Mums vaiku neurologe aiskino, kad vaikstyne blogai, nes vaikas neismoksta saugotis ir pradeda vaikscioti ant pirstu galu, todel vaikstyne geriau ismesti jei turite smile.gif , o sesle su pediatre aiskina, kad vaika i vaikstyne sodinti nuo 7men galima smile.gif  ir nieko blogo

Manau, kad saugotis vaikas tikrai neismoksta budamas vaikstyneje.
Atsakyti

[/quote]
jus labai klystate
Atsakyti
[quote=azuolaite,2008 03 07, 20:12]
[/quote]
jus labai klystate
[/quote]
Idomu g.gif Pagriskite...
Atsakyti
jis jau suzino ,kad stalciai gali prispausti pirstukus,taip pat ir spinteles,jeigu prieisi arciau stalo uzsigausi galvyte,cia lygiai taip pat kai vaikas prieina ir stojasi prie stalo.ir dar daug visko,juk nieks nesako kad vaika vaikstynej reik laikyt ilgai.mano drauge savo dukrytes niekada nestate i vaikstyne,o ji labai ilgai vaiksciojo tik ant pirstu galu,niekada nereikia sakyti to ko nezinai,o su protu viska galima,na cia tik mano nuomone bigsmile.gif
Atsakyti