Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

QUOTE(laura79 @ 2008 04 15, 13:24)
Nemanau, kad labai didelis baubas yra vaikstyne tongue.gif  Kiekviena mama zino kas savo vaikui geriausia ir pasirenka pati 4u.gif
http://www.tavovaika.../print/122.html cia galit paskaityti apie vaikstynes 4u.gif

Sutinku,kad ne joks cia nebaubas,tik nereikia perdeti.Vaikstom sau puikiausiai,tik reikia ziureti,kad pakelta tinkamai butu,kad paskui ant pirstu galu netipentu,kad ant zemes nieko primetyta nebutu,kad uzkliuves mazylis nepagriutu ir t.t.Kiekviena daikta reikia naudoti tinkamai ir su protu,tuomet nebus jokiu bedu ir problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimi: 15 balandžio 2008 - 14:34
geras daiktas,bet ne visiems tinka.
Atsakyti
Pirmasis sūnus užaugo be vaikštynės, ir antrasis taip pat auga 4u.gif. Kiekvienas viską išmoksta savo laiku... Pirmasis vaikščioti pradėjo būdamas 11 mėn. 2 sav., antrasis jau tvirtai ir ilgokai pastovi vienas, bet vis dar keturiom arba palei baldus eina, nors jau vieną kartelį ir savarankišką žingsnelį žengė, taigi laukiam mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Mano nuomone, vaikštynė visiškai nereikalingas daiktas!!!
Atsakyti
Na aš,tai nei už, nei prieš vaikštynes.Pirmąjį sodinau į vaikštynę ir pradėjo 11.5mėn vaikščioti,o antrajį planuoju auginti be vaikštynės geriau kokį stumduką nupirksiu g.gif
Atsakyti
Ortopedai vaikštynės nerekomenduoja. O renkamės patys. Mes neturėjom ir nepasigedom. Aš augau su vaikšyne - nepakenkė, bet turiu ir kitokį pavyzdį...
Atsakyti
As tai nei uz nei pries vaikstynes.Abu vaikai uzaugo su jom,bet jas panaudojom gana trumpai.Manau buciau prasivertus kuo puikiausiai ir be ju.Bet kai padovanojo.....
Atsakyti
jei su saiku tai tikrai nepakenks tik reikia teisinga avalyne apauti thumbup.gif
Atsakyti
Kuri laika buvau nei uz,nei pries vaikstynes rolleyes.gif Bet kai ja isbandem,tai tiktai PRIES protest.gif Kai neturejom vaikstynes,tai mano panele prisilaikydama zingsniuodavo pastaciusi visa pedute.O kai istaciau i vaikstyne,tai po poros dienu pradejo ant pirstu galu zingsniuoti doh.gif Iskart nusprendziau jos atsikratyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 02 18, 21:16)
o mes naudojome vaikstyne  thumbup.gif  ir nieko nematau tame bloga. mergaite jau zengia pati pirmuosius zingsnius ir puikiai supranta kad niekas jos nelaiko. yra labai atsargi. kai pradejo jau pati zingsniuoti , jos i vaikstuka net neikisi. dabar ji atsiremia i ji ir stumdo kaip stumduka ir vaiksto. mes labai patenkinti, o vaikstyne gavome dovanu tai nei pinigus i bala ismeteme nei dar ka. vaikstukas su muzikytemis ir uzsiemimais. o aplinka jinai galejo pazinti ir su vaikstuku, puikiai visur privaziuodavo ir prisiparkuodavo lotuliukas.gif

taigi manau jei ne per daug, tai nera kenksminga.
ir as nors minutelei galedavau atsigulti ir paguleti pagaliau akis uzmerkus ir nesijaudinti, kad kazkas negero jai gali nutikti.

thumbup.gif thumbup.gif
Ir mes vaikstyne turime. Per diena max.viena valanda - kai reikia darbus atlikti be mazuosios isikisymo arba tiesiog i tualeta blush2.gif nueiti be baimes del sauniausios seimos bandites isdaigu.
Atsakyti
Na ka mes su vaikstyne gastroliuojam nuo 6,5 men. ax.gif O zingsniuoti savarankiskai pradejom nuo 9,5 men.Mums dabar jau 10 men.tai begiojam per kambarius savomis kojytemis kuo puikiausiai,bet mamyte lekia vis is paskos,kadangi tuoj bumpt ant zemes buna biggrin.gif
Nepastebejau nei vieno minuso del vaikstynes,tik karta buvom pagriuve,kadangi mamyte nepastebejo kaip mazoji uzkliuvo uz kilimo doh.gif doh.gif Bet nieko viskas baigesi laimingai thumbup.gif
Atsakyti
varineja mano maze su vaikstyne jau beveik dvi savaites,niu ir kazinau,nieko blogo kolkas nepastebejau,patenkinta ji pasiekia ka nori 4u.gif
Atsakyti
Mes vaikstynes nenaudojom ir nenaudosim schmoll.gif Nesu nusiteikus priesiskai, bet mums jos net neprireike. Nieko nenoriu izeisti, bet tikrai nesuprantu tu mamu kurios savo vaika deda i vaikstyne nuo 4men, juk jam dar net sedet negalima (as apskritai kalbu, nes net 2 pazistamos taip dare) doh.gif Mano nuomone det i vaikstyne galima tada kai vaikas pats atsistoja smile.gif
Atsakyti