Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime (XVII dalis)

šaunuolės mergaitės 4u.gif Vis daugiau teigiamų emocijų.
Oi noriu Kalėdų. Galvosūkis-dovanos. Nerealus galvosūkis. Taip norisi ko gražaus,o taip sunku ką rast. Kasmet duoduosi,nervuojuosi ir iki paskutinės dienos nesumastau kuo nustebinti,kad būtų labai miela. Pritrūksta minčių,fantazijos.....
Mergaitės,pasidalinkit ta tema savo mintimis, labai prašau.
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 15, 14:20)
šaunuolės mergaitės 4u.gif Vis daugiau teigiamų emocijų.
Oi noriu Kalėdų. Galvosūkis-dovanos. Nerealus galvosūkis. Taip norisi ko gražaus,o taip sunku ką rast. Kasmet duoduosi,nervuojuosi ir iki paskutinės dienos nesumastau kuo nustebinti,kad būtų labai miela. Pritrūksta minčių,fantazijos.....
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš jau pradėjau pirkt dovanėles... bigsmile.gif negaliu čia rašyt, bo žinau, kad gali perskaityt tie, kuriem dovanas pirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 15 lapkričio 2007 - 13:25
Dovanų Kalėdoms dar nepirkau. Šiaip galiu vieną įdėją pasiūlyti. Draugės gimtadieniui vynmaišį dovanojom. Ji mėgsta keliauti, tai dovanų ieškojom parduotuvėje Armijai ir civiliams. Ir krito šitas daikčiukas į akis rolleyes.gif VYnmaišį pilna padovanojom smile.gif
Atsakyti
As tik draugui siais metais dovana pirksiu, tai tokios menkos pas mane Kaledos siais metais blink.gif ir jau zinau ka, jis pasiprase, tai jokios staigmenos... g.gif bet siaip nemegstu dovanu pirkimo schmoll.gif man panika buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 15, 01:29)
Žiūrinėju visokius sekso ir miesto klipukus youtube, tai aš GV senuką įsivaizduoju panašų į Kerės Šaunųjį

user posted image

Na, žinok nesusilaikiau nesusižvengus laugh.gif
Reiks man jį pamačius pademonstruot vaizdinėm priemonėm su kuo yra lyginamas. lotuliukas.gif
Išvaizda jis visiškai nepanašus į Šaunųjį. O charakterio savybėmis, elgesiu nežinau.. Nepamenu serialo ax.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 15, 10:35)
Šiandien eisim su draugais božolė vyno ragauti  Patinka man šita procedūra

Vakar pasijaučiau tikra blondinė - nesugebėjau atsidaryti kapoto

Bet mes visos tikros blondinės laugh.gif Jau vakar kažką rašei apie vyno ragavimą, bet reakcija nulinė. Šiandien visos taip susidomavo.. Man ir pačiai labai įdomu pasidarė.

irnesakyk.gif Kam nepasitaiko nesusipratimų su kapotu biggrin.gif

Vakar vakare ne savo mašiną atkasiau iš po sniegų ir tai nieko lotuliukas.gif

Pavakarę išsivedžiau šunį palakstyt ir galvoju prie progos mašiną atkapstysiu, kad po kauge sniego nestovėtų. Šunį pasileidau, viena ranka metau jam kamuolį, kita atkasinėju po truputį. Sniego gal kokie 10 cm. Atkapsčiau langus, visur kitur- liko tik stogas. Pradedu nukasinėt stogą ir tik žiūriu STOGLANGIS ???? blink.gif Pirma mintis iš kur? Greit prie numerių akurat ne tokie. laugh.gif Ir tada prisiminiau, kad gretimam name gyvena žmogelis, kuris važinėja tokiu pačiu opeliu, tokios pat spalvos tik su stoglangiu. Oriai pabaigiau nuvalyt kaimyno mašinos stogą ir patraukiau valyt savosios, kuri už kokių dviejų vietų stovėjo. ax.gif
Gerą darbą padariau. Bus atlyginta tikiu.
Visai nepavargau- sniegas purus, langai neužšalę.. smagiai pasidarbavau.
Sakau, gal verslo iš to daryt laugh.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 15, 11:40)
GV-kaip as uz tave dziaugiuosi  Ech kad man toki senuka..as vis savo ex neismetu is galvos..man jau pradeda rodytis kad niekada ir neismesiu

ax.gif Tau ir nereiks jo mesti- su laiku jis pats iš galvos išlips.
Pasidžiaukim kartu- bus smagiau dvigubai yahoo.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:16)
GV senukas user posted image

???
Skaitau prigulus tik nesuprantu ką ten sako tas žmogulis.

QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:33)
na, Lietuvoj i besisypsancius zmonius ziurima, kaip i trenktus. Greiciau, kaip i pajuokos objekta ziurima

Dažnai šypsausi. Bet man į akis niekas nepasakė, jog esu kažkokia įtartina. Kol nepasakė tol šypsosiuos. Kam prisigalvot vėjų.. Niekas nieko blogo negalvoja. Nebent sumąsto, jog mergina įsimylėjus, laiminga ir t.t. O jei ir pasakytų- ne mano problemos biggrin.gif irnesakyk.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 15, 13:50)
Aš myliu Lietuvėlę ir man čia gera lithuania.gif
Ir lietuviai man patys fainiausi

Noriu tave apkabinti už tokius žodžius yahoo.gif
Aš irgi labai myliu Lietuvą.
wub.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 15, 14:20)

Apie dovanas kol kas negalvoju.
Anksti dar man.
Niekada nedovanoju brangių dovanų. Renkuosi tokias su mintim, su polėkiu- visada mėgstu įdomiai supakuoti ax.gif
Atsakyti
powerpuff, laikykis 4u.gif Gal ir nesimesim mes ju is galvos, bet gal ir nereikia ismest. Liks prisiminimai, o jausmai nuslops. 4u.gif
Saunuole del kino thumbup.gif As irgi kartais taip padarau, bet sikart negaliu prisijungt smile.gif

Noriu pasigirti kad jau keleta dienu einu miegot anksciau ax.gif

Del sypsenu - pritariu besisypsancioms smile.gif As kazkada po uzsieniu grizus istisas dvi savaites issisiepus vaiksciojau thumbup.gif Na paskiau apsiraminiau, bet sveikinantis su kasininkem, parduotuvese ir pan - isliko. Ir zmones tikrai grazina sypsena smile.gif Kartais is pradziu nepatikliai ziuri, bet matai kaip su laiku atsyla ax.gif

GV, saunuole kad opeli atkasei thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 15, 15:15)
user posted image

irnesakyk.gif Kam nepasitaiko nesusipratimų su kapotu biggrin.gif

Vakar vakare ne savo mašiną atkasiau iš po sniegų ir tai nieko lotuliukas.gif

Pavakarę išsivedžiau šunį palakstyt ir galvoju prie progos mašiną atkapstysiu, kad po kauge sniego nestovėtų. Šunį pasileidau, viena ranka metau jam kamuolį, kita atkasinėju po truputį. Sniego gal kokie 10 cm. Atkapsčiau langus, visur kitur- liko tik stogas. Pradedu nukasinėt stogą ir tik žiūriu STOGLANGIS ???? blink.gif Pirma mintis iš kur? Greit prie numerių akurat ne tokie. laugh.gif Ir tada prisiminiau, kad gretimam name gyvena žmogelis, kuris važinėja tokiu pačiu opeliu, tokios pat spalvos tik su stoglangiu. Oriai pabaigiau nuvalyt kaimyno mašinos stogą ir patraukiau valyt savosios, kuri už kokių dviejų vietų stovėjo. ax.gif
Gerą darbą padariau. Bus atlyginta tikiu.
Visai nepavargau- sniegas purus, langai neužšalę.. smagiai pasidarbavau.
Sakau, gal verslo iš to daryt laugh.gif
Apie dovanas kol kas negalvoju.

oi, jau kaip prisijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif

pasirodo, kad ne aš viena tokią, tik tiek, kad man kai nesuveikė signalizacija, tik tada pažiūrėjau į numerius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet Tu geriau pavarei thumbup.gif
šaunuolė thumbup.gif
beje, vakar savo mašiniuką pusiau apvalytą radau...gal kažkas kaip Tu pasidarbavo lotuliukas.gif
už tokius šaunuolius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 15, 15:19)
Noriu pasigirti kad jau keleta dienu einu miegot anksciau  ax.gif

Del sypsenu - pritariu besisypsancioms smile.gif. Ir zmones tikrai grazina sypsena smile.gif Kartais is pradziu nepatikliai ziuri, bet matai kaip su laiku atsyla  ax.gif

GV, saunuole kad opeli atkasei  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Labai teisingai parašei apie šypsenas thumbup.gif Smagu, jog vykdai miegojimo punktą biggrin.gif Nori aš tau automobiliuką atkasiu? laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 15, 15:25)
oi, jau kaip prisijuokiau  thumbup.gif  lotuliukas.gif
pasirodo, kad ne aš viena tokią, tik tiek, kad man kai nesuveikė signalizacija, tik tada pažiūrėjau į numerius
bet Tu geriau pavarei  thumbup.gif

Matai kaip gerai pasielgiau. Įsivaizduoju kaip tas žmogelis džiūdavo radęs idealiai nuvalytą mašiną yahoo.gif Ir jus pralinksminau..
Signalizacijos mano mašinoj nerasta taip kad per visą žiemą manau dar daug kartų kaimynui gera darysiu. Jei pastebėsiu, jog visada statosi prie manęs savo transporto priemonę- pradėsiu galvoti, jog piktnaudžiauja pilietis laugh.gif
Atsakyti
GV, tavo nuotykiai visada pakelia nuotaika tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 15, 15:35)
Labai teisingai parašei apie šypsenas thumbup.gif Smagu, jog vykdai miegojimo punktą biggrin.gif Nori aš tau automobiliuką atkasiu? laugh.gif
Papildyta:
Matai kaip gerai pasielgiau. Įsivaizduoju kaip tas žmogelis džiūdavo radęs idealiai nuvalytą mašiną yahoo.gif Ir jus pralinksminau..
Signalizacijos mano mašinoj nerasta taip kad per visą žiemą manau dar daug kartų kaimynui gera darysiu. Jei pastebėsiu, jog visada statosi prie manęs savo transporto priemonę- pradėsiu galvoti, jog piktnaudžiauja pilietis laugh.gif

gal pirmiausiai nuvalyk numerius? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 15 lapkričio 2007 - 14:42
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 15, 14:35)

Noriu lotuliukas.gif O tam reikalui reikes ji i Vilniu atvezti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 15, 15:38)
GV, tavo nuotykiai visada pakelia nuotaika  tongue.gif

Džiugu biggrin.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 15, 15:39)
gal pirmiausiai nuvalyk numerius?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Geras patarimas. Kas svarbiausia, kad numeriai net nebuvo apsningti. Šonai mašinos švarūs daugiau mažiau buvo- aš net nepasilenkiau. Visos sniego sankaupos ant stogo, langų, kapoto buvo.

QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 15, 15:42)
Noriu  lotuliukas.gif O tam reikalui reikes ji i Vilniu atvezti?  biggrin.gif

Ne. Nereiks. Aš iki Kauno atlėksiu ir pasidarbuosiu smile.gif
Kas man jaunai netekėjusiai laugh.gif
Atsakyti