Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime (XVII dalis)

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 15, 13:43)
Džiaugiuosi jei pavyksta aiškiai išsireikšti.. Nors ir aš kartais šneku per daug, o esmės pasakau mašai - bet irgi mokausi būti kuo konkretesnė  blush2.gif

O tu tikra šaunuolė ploja.gif Ir labai jaučiasi tavo bendravime, kad kasdien tampi vis žavesnė yahoo.gif

ačiū 4u.gif Daug iš jūsų gavau 4u.gif Tikrai esu laiminga,kad taip netyčia čia atsiradau. O tai turbūt nebuvo netyčia,taip turėjo būt. Ypač tavų minčių laukiu. Tik kitos nesupykit,nes visos nerealiai šaunios,kaip norisi visas pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:43)
hanariete, uz mane parase  ax.gif

Bet ji neparašė, kad žmonės į ją kaip į išprotėjusią žiūrėjo. Ji pati taip pasijuto ir tiek. Na, nėra tradicijos Lietuvoje šypsotis, bet galima kurti šypsenos bendraminčių būrelį smile.gif Galbūt ką nors užkrėstume šypsenomis smile.gif
Šiaip tai žmogus iš vidaus turi jaustis labai laimingas, tada jam bus nesvarbu, ar šypsosi jam kas į atsaką ar ne. Taigi pirmiausia, reikia jaustis pačioms labai laimingoms biggrin.gif
Atsakyti
is tikruju tai ir as daznai vaikstau issiepusi biggrin.gif bet vis dazniau pastebiu, kad ir kiti atgal nusisypso - o tai super thumbup.gif o uzsienieciai tai sveikinasi net mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 15 lapkričio 2007 - 12:50
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 15, 13:47)
Bet ji neparašė, kad žmonės į ją kaip į išprotėjusią žiūrėjo. Ji pati taip pasijuto ir tiek. Na, nėra tradicijos Lietuvoje šypsotis, bet galima kurti šypsenos bendraminčių būrelį  smile.gif Galbūt ką nors užkrėstume šypsenomis smile.gif
Šiaip tai žmogus iš vidaus turi jaustis labai laimingas, tada jam bus nesvarbu, ar šypsosi jam kas į atsaką ar ne. Taigi pirmiausia, reikia jaustis pačioms labai laimingoms  biggrin.gif

labai teisingai pasakei. smile.gif Nežinau kaip jums,bet man būna labai gražu,kai eina du įsimylėję žmonės,kai šypsosi,kai nemato aplinkinių ir nesvarbu kiek jiems metų,jie švyti. Tada aš nusišypsau. Tai ne pavydas, tiesiog taip gera pasidaro ir dažnai prasilenkiam, o aš dar ilgai šypsausi. O kai žmonės laimingi,labai dažnai tai matosi. Jie švyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 15, 13:39)
.. grįžau į Lietuvą ir vaikščiojau išsišiepusi, su praeiviais nesisveikinau, bet šiaip bent į kokią parduotuvę įėjusi ar dar kur sveikinausi. Nu tikrai, žinokit, man beveik niekur atgal neatsišypsojo ir labai retai sveikinosi. Tai jau pirmą dieną toki kvaiša pasijutau, nustojau ir aš šieptis...  ax.gif

doh.gif

Sorry, bet aš kitoj Lietuvoj gyvenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Taip, dirbtinio išsiviepimo užsienyje daugiau, bet malonaus bendravimo čia irgi netrūksta. Kaip šauksi - taip atsilieps. Kvaiša jautiesi, tai ir aplinkiniai pradeda kvaišomis jaustis.

Aš myliu Lietuvėlę ir man čia gera lithuania.gif
Ir lietuviai man patys fainiausi assa.gif
Ir apskritai - fainai šiandien medžiai apšerkšnyje wub.gif
Ir faina diena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 15 lapkričio 2007 - 12:53
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:43)
hanariete, uz mane parase  ax.gif

Nenorėjau aš pasakyti, kad visai nereikia šypsotis. Reikia. Bendraujant kasininkėms, padavėjoms, praeinančiam žmogui, jei žvilgsnis susitiko. Tikrai reikia smile.gif
O aš ėjau tiesiog šiaip išsišiepusi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 15, 13:50)
Aš myliu Lietuvėlę ir man čia gera lithuania.gif
Ir lietuviai man patys fainiausi assa.gif
Ir apskritai - fainai šiandien medžiai apšerkšnyje  wub.gif
Ir faina diena biggrin.gif

Nereikia čia man dabar, aš irgi labai myliu Lietuvą bigsmile.gif ir tikrai žinau, kad su dideliu noru ten parlėksiu smile.gif
Atsakyti
Ką tik vienos merginos parašą pamačiau Muzikos temoje:

Kad ir kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk su savim nuosavą saulę.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 15, 13:58)

Kad ir kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk su savim nuosavą saulę.

Super žodžiai ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 15, 14:02)
Super žodžiai ploja.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 15, 13:58)

Tikrai labai labai gražūs žodžiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 15, 14:10)

Man labai juokas ima kai pamatau tavo avatarą lotuliukas.gif
Dabar vėl be priežasties pradėjau žvengti, gerai kad šalia dar to žalio GV šaldytuvo nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 15, 14:13)
Man labai juokas ima kai pamatau tavo avatarą  lotuliukas.gif 
Dabar vėl be priežasties pradėjau žvengti, gerai kad šalia dar to žalio GV šaldytuvo nėra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar pasijuok tada biggrin.gif
bent avartu save primenu, bo nieko gero negaliu pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti