ir nepatikėsit - aš jau susiruošiau irgi į lovą
GV, jetus, kaip džiaugiuos dėl Tavęs
labos Tau
savim didžiuojuos
jau tuoj gal net lovoj būsiu
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 14, 23:52)
GV, jetus, kaip džiaugiuos dėl Tavęs
labos Tau
savim didžiuojuos
jau tuoj gal net lovoj būsiu

Džiaugiuosi dėl tavęs, jog esi protinga ir eini padoriu laiku miegoti. Gerai išsimiegojus- nuotaika geresnė, savęs vertė aukštesnė ir t.t.
QUOTE(haneriete @ 2007 11 15, 00:00)
Bet rytoj būsim gražios.
Labas rytas
Na ka bandysiu taisyt delete mygtuka
Bent jau siandien pasistengsiu, kad jis veiktu
Grazios dieneles visoms!!!
Grazios dieneles visoms!!!
Labas rytas Gražuolės
pasisveikinsiu ir bėgu darbuotis... Darbas žmogų puošia, o aš kaip neturėdama bachūro, pamaniau, jog reikia man pasipuošti
Šiandien eisim su draugais božolė vyno ragauti
Patinka man šita procedūra 
Vakar pasijaučiau tikra blondinė - nesugebėjau atsidaryti kapoto
Nu niekaip neradau, visur išieškojau, atrodo..
Galų gale važiavau į saloną... Pažiūrėjo į mane tikrai, kaip blondinių blondinę
pasisveikinsiu ir bėgu darbuotis... Darbas žmogų puošia, o aš kaip neturėdama bachūro, pamaniau, jog reikia man pasipuošti
Šiandien eisim su draugais božolė vyno ragauti
Vakar pasijaučiau tikra blondinė - nesugebėjau atsidaryti kapoto
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 14, 23:44)
Traukiu miegot. Šiandien baisiai pradžiugino draugas.
GV, man labai patinka, kad savo vyrutį pradėjai vadinti "draugu", o ne "senuku". Skamba labai šiltai iš tavo lūpų
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 15, 10:19)
Labas rytas
Bent jau siandien pasistengsiu, kad jis veiktu
[font=Courier]
[
[font=Courier]
[
Vilte, pradėjau galvoti, kad gal aš vakar per daug prišnekėjau su tuo delete... gal tau to net ir nereikia, pasišnekėk pirmiau su savo simpatija?
Vakar mano cepelinai susirado mane... šnekėjomes iki 1 val, aiškinomes.. tiesą sakant, tai pirmas žmogus, kuriam tiek daug pasakiau, kažkaip vakar jau buvo dzin... bet ant širdelės labai palengvėjo
tiesa, tai nereiškia, kad delete funkciją atšaukiau
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 15, 10:35)
Kur tu čia tą vyną ragauji? man taip intriguojančiai skamba
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 15, 09:48)
GV, man labai patinka, kad savo vyrutį pradėjai vadinti "draugu", o ne "senuku". Skamba labai šiltai iš tavo lūpų
Vilte, pradėjau galvoti, kad gal aš vakar per daug prišnekėjau su tuo delete... gal tau to net ir nereikia, pasišnekėk pirmiau su savo simpatija?
Vakar mano cepelinai susirado mane... šnekėjomes iki 1 val, aiškinomes.. tiesą sakant, tai pirmas žmogus, kuriam tiek daug pasakiau, kažkaip vakar jau buvo dzin... bet ant širdelės labai palengvėjo
Aha, as irgi pastebejau, kad GV pradejo draugu vadinti
Neprisnekejai, as pati jauciu, kad reikia trumpam atitolti nuo jo...nors nezinau ar busiu pastebeta...na pasistengsiu nors siandien nerasyt. Pabandysiu ir bus matyt
O ka issiaiskinot besnekedami?
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 15, 10:54)
Nieko ypatinga. bet išsakiau viską ką galvoju
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 15, 10:07)
hmm...labai idomu kaip vyrai reaguoja i tokius pasisakymus, nes kaip supratau vistiek kalba vyko apie santykius, bendravima ir pan. Ir kiek zinau, jus nebuvot kazkokia rimta pora