Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime (XVII dalis)

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 15, 13:02)
Man psichologė sakė, kad tai priklauso ir nuo to, ar buvo išgyventi ankstesni išsiskyrimai. Išsiskyrimo jausmai niekur nedingsta, juos geriau išgyventi, o ne nustumti kur į šalį. Nes vėliau kitas išsiskyrimas bus skausmingesnis.

Prisiminiau, kad šiąnakt sapnuose daug nuoga laksčiau ir visai gerai jaučiausi. Sau išsiaiškinau, kad nebijau būti atvira.  smile.gif

išsiskyrimas prilyginamas artimojo mirčiai. Skaudūs labai panašiai. Taip sako psichologai. Skirtumas tik tame,kad mirus,žinom,kad to žmogaus nebebus,o išsiskyrus,širdį drasko dar ir kitos mintys-o gal dar kas bus,dar ir baimė sutikt,baimė pamatyt su kita.....ir daug klaustukų"kodėl?"
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 15, 13:00)
Aciu jum mano brangiausios uz palaikyma 4u.gif  tikiu,kad taip ir bus. privalau tiketi.. siandien pakvieciau save i kina biggrin.gif  scanoramos festivalio atidarymas-sumaniau nueiti thumbup.gif  kaunietes-gal yra norinciu prisijungti?

tikrai viskas bus gerai - turim du labai stiprius ir akivaizdžius pavyzdžius - Abžorytę ir GV bigsmile.gif
norėčiau ir aš...bet man tos paskaitos doh.gif

Aristokrate, Tau tik pačiai kenkia toks nusistatymas, manau..

P.S. labas rytas visoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:01)
kiek padeda dienai, dviem dienoms  doh.gif

ne dienai ir ne dviem - o tiesiog dabar.. pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaila, bet netinka "Scanoramos" atidarymo laikas.
Atsakyti
oi mergaitės kaip man skauda galvą doh.gif ir nesuprantu nuo ko. Vakar gėriau tik taurę vyno,tai labai mažai,nuo to galvos tikrai neskauda. Tokia keista savijauta. Sėdžiu prie kompo ir nieko nenoriu,tik kavą išgėriau.
Pavakary susitinku su draugėmis. Mergaičių pasisėdėjimas. Tikiuosi iki to laiko atsigausiu.
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 15, 12:07)
ne dienai ir ne dviem - o tiesiog dabar.. pabandyk  mirksiukas.gif

bandyta, jau simta kartu user posted image

--------------------------------

GV senukas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 15 lapkričio 2007 - 12:17
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 15, 13:12)
oi mergaitės kaip man skauda galvą doh.gif ir nesuprantu nuo ko. Vakar gėriau tik taurę vyno,tai labai mažai,nuo to galvos tikrai neskauda. Tokia keista savijauta. Sėdžiu prie kompo ir nieko nenoriu,tik kavą išgėriau.
Pavakary susitinku su draugėmis. Mergaičių pasisėdėjimas. Tikiuosi iki to laiko atsigausiu.

as tik maza bokaliuka alaus isgeriau, o jauciuosi kaip visa nakti baliavojus... beee.gif
smagu tau, susitinki su draugem.. as kazkaip pagalvojau, kad visai esu atitolusi nuo visu draugiu, nebesusitinku visai.. kaip pasiilgau tu mergaitisku pliurpalu...
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 15, 12:12)

dar isgerk mirksiukas.gif , kraujagysles uzsikimso, reik praplest user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 15 lapkričio 2007 - 12:20
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:16)

--------------------------------

GV senukas user posted image

nusistatymas daug duoda. Patikėk. Kasdien sakyk,kad esi laiminga,kad meilė čia pat,kad tu verta viso to,kas geriausia,gražiausia,tai tikrai bus.
Abžoryte,pataisyk mane. Gal linksnius ne taip dėlioju,ne tame laike rašau.
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:18)
dar isgerk  mirksiukas.gif , kraujagysles uzsikimso, reik praplest user posted image

ne,negersiu Vaikščiosiu apspangusi visa. Jei nepraeis,gersiu tabletę kokią. Arba lysiu po dušu,gal tas padės.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:16)

Jei pradėjai ir nepratęsei, vadinasi net nepradėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 15, 12:23)
nusistatymas daug duoda. Patikėk. Kasdien sakyk,kad esi laiminga,kad meilė čia pat,kad tu verta viso to,kas geriausia,gražiausia,tai tikrai bus.
Abžoryte,pataisyk mane. Gal linksnius ne taip dėlioju,ne tame laike rašau.

O dar geresnis budas pasijusti laiminga, mylima, turtinga ar dar kokia tik nori ax.gif Aisku, tai sunkiau... Bet ta tokia busena pritraukia ir meile ir laime ir visa kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 15, 13:23)
Jei pradėjai ir nepratęsei, vadinasi net nepradėjai  mirksiukas.gif

sunku tai daryt,bet reikia.
Ir aplamai geri mūsų temos punktai. Tik juos reikia vykdyt,o tai sunku. bet tai kaip gydymas,jei nesutiksi su daktaru ir pasakysi,kad netiki ir nieko nedarysi,na nežinau ar pagysi pats be nieko visai.
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 15, 13:26)
O dar geresnis budas pasijusti laiminga, mylima, turtinga ar dar kokia tik nori  ax.gif Aisku, tai sunkiau... Bet ta tokia busena pritraukia ir meile ir laime ir visa kita smile.gif

taip,tu teisi. Juk kai eini gatve ir šypsaisi,visi tai pastebi , kartais ir tau nusišypso,pamasto,o kodėl ji tokia žavi....Tada trauki žmones.
Atsakyti