Vis dar negaliu jumis atsidžiaugti, kad prirašot tik po kelis puslapius

Imkit ta proga balionų
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 14, 23:31)
Esu nesvarumo būsenoje lengvoje. Sėdžiu prie kompo, supuosi kėdėj, gurkšnoju vyną baltą, klausaus Abžorytės užrodytą jaukią dainą
Colbie Caillat - Bubbly Tobulas vakaras.
Vajeee koks fainas tau buvo vakaras... O aš tuo tarpu lyg miegančioji gražuolė smigau ant sofos su rūbais
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 14, 23:35)
Turėčiau sąlygas visą zoologijos sodą užturėčiau. Kokius penkis šunis, milžinišką akvariumą ir pora katinų
Aš irgi, aš irgi!!!
Tik kolkas nelabai turiu sąlygų... Bet tik kolkas! Žinau kad turėsiu ir kad bus tikrai ne vienas šuo ir katinas ir žuvytės ir dar gal kas nors
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 15, 10:35)
... nesugebėjau atsidaryti kapoto

Nu niekaip neradau, visur išieškojau, atrodo..

Galų gale važiavau į saloną... Pažiūrėjo į mane tikrai, kaip blondinių blondinę
Amžina mano problema

Aš dar ir dabar nemoku to prakeikto kapoto atidaryti

Ir apskritai - ne mano reikalas ta mašina

Tegu vyrai tuo rūpinasi
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 15, 11:16)
Šiaip kiekvienam normalesniam bare to vyno turi užsivežę. Trečiajį lapkričio ketvirtadienį tradiciškai oficialiai pradedamas gerti jaunas vynas
Daugiau:
http://www.meniu.lt/...=1016&id=230019
Mes jau treti metai turime tradiciją eiti ragauti to vyno. Šiais metais - į In Vino. Šiaip, girdėjau reklamą šįryt, kad IKI ir prekiaus šiuo vynu.
Vajeeee

Kokia faina tradicija

Dievinu tradicijas
Šiais metais bus pirmi metai, kai aš pradėsiu irgi šią tradiciją

Nes anksčiau tiesiog to nežinojau.. O gal ir vyno ne per labiausiai gėriau
Bet ačiū Bjuti už nuostabią idėją!!!
Tik šiemet turbūt teks vienai šią tradiciją pradėti... Bet tik šiemet!
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 15, 11:40)
Ech kad man toki senuka..as vis savo ex neismetu is galvos..man jau pradeda rodytis kad niekada ir neismesiu
Ramiai...

Taip tik atrodo, nes šiuo metu nusivylei tuo keliautoju ir vėl grįžai atgal prie prisiminimų.. Jautiesi vieniša, norisi šilumos, todėl ir prisimeni būtent tas minutes, kai buvo gera.. Bet tai tik laiko klausimas brangioji

Ir visų pirma... Pamenu kaip man kažkas rašė: "2 mėn. - per trumpas laiko tarpas abzoryt. leisk kad prabegtu bent puse metu.." Aš vieną dieną paskaičiau tą postą ir nusišypsojau

Palauk mergyt.. Po pusės metų kalbėsi absoliučiai kitaip - pažadu
O tau skirtas žmogutis netoliese.. Pamatysi, kad sutiksi.. Bet darausi jau banali kartodama: tik nesėdėk rankų sudėjusi ir nelauk jo kaip kokio gelbėtojo.. Pradėk keisti gyvenimą totaliai jei reikia.. Bet užsispirk ir tapk laiminga netgi būdama viena! O tada ir pati nustebsi kaip tavo laimė pritraukia žmones