Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

QUOTE(sher @ 2010 04 09, 08:08)
as pirkau su visais priedais Braun firmos ir tuo esu be proto patenkita, tuo mazesniu indeliu naudojuosi kiekviena diena, jame sukapoti galima viska ir mesos farsa pasidaryti ir bet kokias darzoves, as jame ir padaziukus pasidarau nes sumala kaip nori, jei ilgiau tai smulkiau jei trumpiau tai didesniais gabaliukais, o tuo didesniu irgi naidojuosi, ten ta pati viska daro tik didesni kieki reikia deti nes indas didesnis, superiniai dalykai! jei pirkciau dar karta tai tikrai su visais priedais smile.gif tik pas mane nera to dalyko ledui kapoti, bet man jo ir nereikia smile.gif

superinis atsakymas smile.gif) net abejoniu nekyla.. stambiai smulkinti mesa tai cia isvis nerealu, nes iki siol tai pjaustydavau smulkiai, bet l. daug darbo, uztat skaniau.. smile.gif)
Atsakyti
Maistelio smulkintuvai - Super isradimas thumbup.gif Turime braun firmos - nei dienos neapsieinam be jo smile.gif
Atsakyti
Musiskis braun 4u.gif
Atsakyti
Mes turim PHILIPS blendery 300 W. thumbup.gif su trimis dalimis, ir tie dideli peiliai yra, ir smulkus.
Zodziu kai reikejo pirkt dar dvejojau, masciau ar pravers, bet db drasiai galiu pasakyt, geriau brangesnis ir kokybiskesnis, nei pigus (esu macius maximoj kazkada uz beros 30Lt, tai net neverta...nes mama buvo nupirkus man, tai atidaviau atgal)
Atsakyti
Zepter Mixsy,liuks dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas is mamu bandet toki daikta? Kokie atsiliepimai? Funkcijos labai patrauklios. Ir isverda, ir susmulkina viska viename prietaise.

My Webpage
Atsakyti
TUREJOM BRAUN. LABAI PATIKO IR TIKO
Atsakyti
turim Braun firmos, labai patenkinta, nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Turiu kazkoki blenderi, bet vaiko kosems prireike gal kelis kartus tik. Pirmas koses nuo 6 men sakute sutryniau, kai 8 men paragavo mesos, tai jau kramte, nes dariau mesos kukulius is maltos mesos. O daugiau kaip ir nereikejo to smulkintuvo ax.gif
Atsakyti
ir mes turim braun firmos 450 Watt, thumbup.gif plaka ir smulkina puikiai
Atsakyti
Mes turim Babymoov sitoki: http://parduotuve.ti...-kombainas.html super, labai patenkinta esu. thumbup.gif Verda ant garu, plaka-mala, atsildo, sterelizuoja ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus Bosch EasyMixx 260W thumbup.gif
Dukryte jau isaugo wub.gif o as iki siol naudoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 22 lapkričio 2010 - 11:30