Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

o kaip manot kuris geriau, pvz, kaip dabar maximoj yra uz lipdukus nusipirkti Philips , ar tas rankinis trintuvas, ar trintuvas su indu. Gal su indu patogiau , bet tas rankinis galingesnis? blush2.gif 4u.gif g.gif
Atsakyti
Avent philips,
patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2010 11 28, 11:01)
o kaip manot kuris geriau, pvz, kaip dabar maximoj yra uz lipdukus nusipirkti Philips , ar tas rankinis trintuvas, ar trintuvas su indu. Gal su indu patogiau , bet tas rankinis galingesnis? blush2.gif  4u.gif  g.gif

vat ir mane tas klausimas kamuoja. As kazkaip linkusi labiau pasiimt ta trintuva su indu, bet nezinau kas geriau. gal kas turite ir toki bir toki, galite patart?
Atsakyti
as turiu philips ir esu patenkinta
Atsakyti
Mes taip pat naugojame phillips, jokiu nusiskundimu thumbup.gif
Atsakyti
kai prireiks, smulkinsiu blenderiu. neseniai nusipirkom Philips HR tam reikalui. pakol kas valgom MP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledoksne: 10 gruodžio 2010 - 18:55
Aš turiu Wilfa 700 labai thumbup.gif
Atsakyti
Turiu kažkokį patį pigiausią iš maximos, nuėjau firmos pažiūrėt, tai nusitrynęs net pavadinimas.
Bet veikia gerai, smulkino be trikdžių. tiek ir tenaudoji jį.
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2010 11 28, 11:01)
o kaip manot kuris geriau, pvz, kaip dabar maximoj yra uz lipdukus nusipirkti Philips , ar tas rankinis trintuvas, ar trintuvas su indu. Gal su indu patogiau , bet tas rankinis galingesnis? blush2.gif  4u.gif  g.gif

Aš manau, kad geriau tas rankinis, nei su indu. Rankinį jūs į bet kokį puodą ar indą įdėsit ir susmulkinsit ką reikia. Pvz. verdat daržoves puode arba bulves , sublenderiuojat tame pačiame ir turit tirštą sriubą, bulvių košę. Arba braškes ar kitas uogas trinti šaldymui, irgi kur norit ir kiek norit, nei ten apribotame inde. Be to, jei sausesni produktai, jie prilimpa prie sienelių ir nebesimala toliau, reikia pilti skysčio, o ir neaišku, ar tam inde galima karštus produktus malti. Aš kai dukrą auginau, turėjau su indu smulkintuvą, tai kai išaugo iš košių periodo, liko nenaudojamas, galvoju, kur jis yra dabar g.gif O dabar turiu Braun rankinį trintuvą, varau pilnu tempu su juo visuose puoduose thumbup.gif
Atsakyti
turim ir mes super daigtas tik kai reikdavo darzoves sutrinti didesni kieki uzkaisdavo nes mazai galingumo turejo smile.gif
Atsakyti
Mes turim Philips komplekta visa, tai tikrai thumbup.gif kai buvo mazesnis tai trindavau koseles. O dabar jau naudojam kita dali kur sutrina rupiau, lieka gabaliukai. Maniskis jau gerai kramto.
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2010 11 28, 12:01)

Taigi, už libdukus ir duoda ir tą rankinį ir priedas su indu, dar šluotelės plakimui. Mes juo labai patenkinti, nes ir pakankamai galingas smile.gif
Atsakyti