QUOTE(zibba @ 2010 11 28, 11:01)
Aš manau, kad geriau tas rankinis, nei su indu. Rankinį jūs į bet kokį puodą ar indą įdėsit ir susmulkinsit ką reikia. Pvz. verdat daržoves puode arba bulves , sublenderiuojat tame pačiame ir turit tirštą sriubą, bulvių košę. Arba braškes ar kitas uogas trinti šaldymui, irgi kur norit ir kiek norit, nei ten apribotame inde. Be to, jei sausesni produktai, jie prilimpa prie sienelių ir nebesimala toliau, reikia pilti skysčio, o ir neaišku, ar tam inde galima karštus produktus malti. Aš kai dukrą auginau, turėjau su indu smulkintuvą, tai kai išaugo iš košių periodo, liko nenaudojamas, galvoju, kur jis yra dabar

O dabar turiu Braun rankinį trintuvą, varau pilnu tempu su juo visuose puoduose