Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

smile.gif+2009 01 03, 23:49-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 01 03, 23:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif sutinku, mes taip pat philips naudojam, dar nenusivyliau ju produkcija thumbup.gif

mūsų irgi philips ir dar neteko nusivilti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus bomanas, gavau dovanu kaledoms.
Atsakyti
Mes nusipirkome Gama smulkintuvą, piguva, bet tyrelėms pagaminti užtenka, o rimtiems valgiams naudojam Philips kombainą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollyy: 12 sausio 2009 - 03:17
Turiu Philips, pirkau Maximoj, kainavo apie 60 Lt. Tikrai liuks dalykas thumbup.gif Kai auginau pirmą vaiką tokio pagalbininko neturėjau, tai teko vargti su mėsmale. Užtat dabar negaliu atsidžiaugti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupa: 15 sausio 2009 - 13:07
Mes turime Philips, bet ten ne tik blenderis, bet ir plakiklis gali dėtis, bei kitas indas smulkinimui (svogūnams, pan), bei indas kuriame gali su blenderiu smulkinti bei laikyti maistą - man labai patinka, tarnauja jau metus, dabar plakiklį naudojam taip pat dažnai kaip ir blenderį - omletui, kitiems patiekalams kiaušinį suplaku ir t.t.
Kainavo ~150 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 21 sausio 2009 - 18:06
Mes turim Philips, pati paprasciausia thumbup.gif Nezinau, kaip be jo koses reiktu smulkinti maziukui.
Atsakyti
Aš irgi naudoju Philips, super thumbup.gif
Atsakyti
O aš CLATRONIK. Irgi nenuvylė thumbup.gif
Atsakyti
mes gavom kaledu proga Braun firmos blenderi, na tai tikrai thumbup.gif nepakeiciamas dalykelis auginant mazuosius bigsmile.gif
Atsakyti
O mes naudojam zepter mikseri, sutrina kaip tyrele, labai dziaugiuosi ji turedama thumbup.gif aisku pati buciau neistengus nusipirkti nes kainuoja apie 600lt, bet va mama nupirko dovanu kai suzinojo kad laukiuosi smile.gif
Atsakyti
Mes turim Braun, naudojam ne tik vaikui, bet ir patys, tiek trintom sriuboms, kosem, kokteiliams ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
Tokio dalyko dar nesu turėjus ir net žmoniškai nemačius blush2.gif , bet paskaičiau ir supratau, kad teks pasidomėti ir apžiūrėti pardėse lens.gif . Turim virtuvinį kombainą, bet su juo košelių nepadarysi schmoll.gif Ech, ką daryčiau be SM, tundra ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 18 vasario 2009 - 17:10