Turėjau Fisso, tai 3 metus naudojau labai aktyviai, bet kai pradėjau mažei košes malt, susidėvėjo plastmasiukai detalių sujungimo vietose. Aparatas prasisuka.Jau dairausi naujo.
Turiu Zepter firmos smulkintuva. Labai tinkamas nedideliam kiekiui, bet be skyscio nesusmulkina (pvz., obuoli dedu ir truputi vandens pilu). Jei vaikutis labai valgus, gali buti per mazas
Bet maniske ne tokia, todel esu labai patenkinta, kad galiu susmulkint maza porcija koseles

Sveikos turiu BRAUN smulkintuva ir baisiai juo esu patenkinta
su juo nuo leliaus tyreliu iki konditerini gaminiu gaminti galima, smulkina be priekaištu

turiu "braun"

O mes stai toki isigijome http://www.argos.ie/.....t>HR 1366.htm kolkas labai patenkinti ir maza kieki susmulkina kuo puikiausiai
mums tai nepamainomas dalykas, is pradziu buvau nusipirkusi pigu gama firmos, tai jis man greitai suluzo, poto isigijau philips, taip pat nebrangu, bet skirtumas akivaizdus, trina palyginus su pirmuoju fantastiskai...
Mes dabar turim Braun smulkintuva.Super dalykelis.Košes sutrina greitai,tikrai smulkiai.Man labai patinka,ir sriubytes trintas pamėgom labai,ir plakiklis komplekte buvo,tai kremus tešlas puikiai išsuka.Tikrai vertas pirkinys.Pradžiai buvom Philips nusipirkę,tai po mėnesio variklis perdegė trinant virtas morkas
tai nunešėm atgal ,gražino pinigus, tada Brauną nusipirkom.Jau pusantrų metų be problemų

mes irgi BRAUN turim...
tai 3 vaikuti atlaiko
)
tai 3 vaikuti atlaiko

nusipirkau penktadieni ir as ta daikciuka, bet dar neisbandziau
va kiek prisiskaiciau kad jis super, pabandysiu paziuresim

sveikinu,
visokios koseles ir tyreles gaunasi superines niam niam
visokios koseles ir tyreles gaunasi superines niam niam

Dabar turim philips, ir koses, ir tyrele
, o kol neturejau, tai paprastai trindavau
, tai trintu nevalgydavo