Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

Turėjau Fisso, tai 3 metus naudojau labai aktyviai, bet kai pradėjau mažei košes malt, susidėvėjo plastmasiukai detalių sujungimo vietose. Aparatas prasisuka.Jau dairausi naujo.
Atsakyti
Turiu Zepter firmos smulkintuva. Labai tinkamas nedideliam kiekiui, bet be skyscio nesusmulkina (pvz., obuoli dedu ir truputi vandens pilu). Jei vaikutis labai valgus, gali buti per mazas smile.gif Bet maniske ne tokia, todel esu labai patenkinta, kad galiu susmulkint maza porcija koseles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dviveide: 19 vasario 2009 - 15:50
Sveikos turiu BRAUN smulkintuva ir baisiai juo esu patenkinta smile.gif su juo nuo leliaus tyreliu iki konditerini gaminiu gaminti galima, smulkina be priekaištu ax.gif
Atsakyti
turiu "braun" thumbup.gif
Atsakyti
O mes stai toki isigijome http://www.argos.ie/.....t>HR 1366.htm kolkas labai patenkinti ir maza kieki susmulkina kuo puikiausiai
Atsakyti
mums tai nepamainomas dalykas, is pradziu buvau nusipirkusi pigu gama firmos, tai jis man greitai suluzo, poto isigijau philips, taip pat nebrangu, bet skirtumas akivaizdus, trina palyginus su pirmuoju fantastiskai...
Atsakyti
Mes dabar turim Braun smulkintuva.Super dalykelis.Košes sutrina greitai,tikrai smulkiai.Man labai patinka,ir sriubytes trintas pamėgom labai,ir plakiklis komplekte buvo,tai kremus tešlas puikiai išsuka.Tikrai vertas pirkinys.Pradžiai buvom Philips nusipirkę,tai po mėnesio variklis perdegė trinant virtas morkas doh.gif tai nunešėm atgal ,gražino pinigus, tada Brauną nusipirkom.Jau pusantrų metų be problemų thumbup.gif
Atsakyti
ka mamoss apie bosch msm 6700 manot,mupirkom,kolkas patenkinta
Atsakyti
mes irgi BRAUN turim...
tai 3 vaikuti atlaiko smile.gif)
Atsakyti
nusipirkau penktadieni ir as ta daikciuka, bet dar neisbandziau blink.gif va kiek prisiskaiciau kad jis super, pabandysiu paziuresim ax.gif
Atsakyti
sveikinu,
visokios koseles ir tyreles gaunasi superines niam niam clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Dabar turim philips, ir koses, ir tyrele thumbup.gif , o kol neturejau, tai paprastai trindavau doh.gif , tai trintu nevalgydavo schmoll.gif , tikrai nepakeiciamas daiktas. clap.gif
Atsakyti