Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

QUOTE(ingakyca @ 2007 11 18, 23:31)
Pamenu ir prisimenu kaip verkiau žiūrėdama  doh.gif Dar prisimenu, kaip viena mergina norėjo užmesti ant jos kažkokias lempas berods, bet pamatė, kad krenta ant vaikino mylimo ir šoko jam padėti, ir po to į vežimėlį liko pasodinta. Ai labai liūdnas filmukas, bet mielai vėl žiūrėčiau  mirksiukas.gif

O kaip gi baigesi? g.gif blush2.gif Nebepamenu visai. Ji buvo isimilejusi vaikina Teri (ar koks ten blush2.gif ), ar liko kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 11 18, 23:31)
Pamenu ir prisimenu kaip verkiau žiūrėdama  doh.gif Dar prisimenu, kaip viena mergina norėjo užmesti ant jos kažkokias lempas berods, bet pamatė, kad krenta ant vaikino mylimo ir šoko jam padėti, ir po to į vežimėlį liko pasodinta. Ai labai liūdnas filmukas, bet mielai vėl žiūrėčiau  mirksiukas.gif

QUOTE(Linutemamyte @ 2007 11 18, 23:35)
O kaip gi baigesi?  g.gif  blush2.gif Nebepamenu visai. Ji buvo isimilejusi vaikina Teri (ar koks ten  blush2.gif ), ar liko kartu  g.gif

tai tos merginos, kuri atsisedo i vezimeli, deka Kendi ir Teri nebuvo kartu,nes teri liko su invalide...
pamenu man taip patiko tas piestas personazas Teri, kad savo papuga net Teri pavadinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SATIDE: 19 lapkričio 2007 - 07:38
QUOTE(melana @ 2007 11 18, 23:32)
Aš dar "Namelis prerijose" žiūrėdavau ir dabar kartais kartojimą pasižiūriu per LTV

wub.gif pas mumi buvo sekmadienine tradicija - visos moteriškės kartu žiūrėdavom..... ax.gif o dabar man jį per anksti rodo unsure.gif - tik porą kartų spėjau iš darbo grįžt, kad bent pusę pažiūrėčiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 18, 00:41)
Juodvarnis-laiptai į darngų (apie tokį vyrą,kur į jodvarnį pavirsdavo. Aktorius man buvo superinis wub.gif )
Pretendentas - šita manau atsimenat
Eli Makbyl
Tvin Pyksas

Aha, šitie man irgi patiko, tik aš turbūt beveik nė vieno serialo iki pabaigos nesugebu pažiūrėt (nu gal tik Tvin Pyksą ax.gif ). Gal kas papasakos kaip baigėsi Pretendentas?

QUOTE(Linutemamyte @ 2007 11 18, 15:44)
Dar "Rytdienos laikrastis"  ax.gif per tv3 rodydavo.

Jei tai tas apie kurį galvoju (nepamenu pavadinimo, apie laikraščio redakciją ane?), tai man irgi labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 11 19, 11:28)
Jei tai tas apie kurį galvoju (nepamenu pavadinimo, apie laikraščio redakciją ane?), tai man irgi labai patiko.

nea, tai apie vyriškį, kuriam katinas atnešdavo rytdienos laikraštį , jis ir keli jo draugai bandydavo pakeisti įvykių eigą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 19, 11:30)
nea, tai apie vyriškį, kuriam katinas atnešdavo rytdienos laikraštį , jis ir keli jo draugai bandydavo pakeisti įvykių eigą wink.gif

Kažką prisimenu.. gal kelias serijas ir mačiau.

Įdomu kaip vadinasi tas serialas apie laikraščio redakciją. g.gif g.gif Rodė gal kokiais 1996 m. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2007 11 19, 01:35)
O kaip gi baigesi?  g.gif  blush2.gif Nebepamenu visai. Ji buvo isimilejusi vaikina Teri (ar koks ten  blush2.gif ), ar liko kartu  g.gif

Kaip baigėsi, tai aš net neprisimenu jau tik žinau, kad tas vaikinas nebeliko su Kendi dėl tos neįgaliosios, mat su ja liko, o šiaip tai visada maniau, kad bus pratęsimas, nes man jis labai jau liūdnai ten ėjo, tai galvojau galų gale juk jai turi pasisekti rolleyes.gif Na, bet kaip matome pratęsimo jokio nėra deja.
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2007 11 19, 13:35)
Kažką prisimenu.. gal kelias serijas ir mačiau.

Įdomu kaip vadinasi tas serialas apie laikraščio redakciją.  g.gif  g.gif Rodė gal kokiais 1996 m.  g.gif

Mačiau kiekvieną seriją šito filmo mirksiukas.gif Labai man patiko jis ir jo draugas Čakas (berods), jau kas ten per draugelis tai jėga thumbup.gif
Atsakyti
ar žiūrėdavot per Rusiją tokį serialą: Elen ir vaikinai?

man jis irgi labai patikdavo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 11 19, 11:43)
ar žiūrėdavot per Rusiją tokį serialą: Elen ir vaikinai?

man jis irgi labai patikdavo

user posted image

aga sita ziuredavau irgi smile.gif
jetus kaip uzsikabliavau as ant tu serialu, taip noreciau sugryzti i paauglyste wub.gif
Atsakyti
Negi niekas iš šitoj temoj rašančių nežiūrėjot "Be namų negerai"? Man taip liūdna jį prisimint verysad.gif verysad.gif Ir taip pikta ant TV1 bash.gif
Atsakyti
Nu va, ir as sene pasijutau, kai tokia nostalgija tiems rodytiems serialams uzpludo biggrin.gif
Nors daugumos meksikietisku tai ir nebeziurejau po to, tik tuos pirmuosius - Turtuolius, Prosto Marija, Izaura, Maria la Del bario ir t.t.
Nors zinokit, kazkada pries keleta maciau maciau per viena rusiska kanala, kaip tik rode Turtuoliai irgi verkia. Tai net juokas sueme hihihi.gif Jau toooooookia seniena, kad nebepalyginsi su siuolaikiniais meksikanskais mirksiukas.gif Nei Izauros, nei Turtuoliu, nei Marijos nebenoreciau paziuret schmoll.gif

Va, o kas del Candy Candy, tai joooo, cia irgi mano buvo mylimiausias serialas vaikystej wub.gif O baigesi tai tuom ir baigesi, kad Teris liko su ta invalide, o Candy grizo i savo kaima, ten kur jinai augo toj prieglaudoj ir visi draugai svente jos sugrizima. Ir pats serialas taip ir baigesi, kad jie ten visi svencia, Candy pakelia akis i dangu ir garsiai pradeda svajot, ka jinai toliau veiks gyvenime. Bliamba, atsimenu, naktim sapnuodavau ta seriala ir vis kurdavau savo pabaiga, kad tik jinai su Teriu liktu hihihi.gif
O gal kas zino, kur butu galima parsisiust sita seriala ar issinuomot? Jazau, kaip noreciau dar karta paziuret wub.gif

O Pretendentas tai irgi be pabaigos liko unsure.gif Serialas pats baigesi metro sprogimu tunelyje, kur traukiny buvo Miss Parker, Pretendentas ir tas ju brolis (berods mastau.gif ), o po to seke 2 filmai, kuriame buvo bandoma testi Pretendento istorija. Bet jei nuosirdziai, tai man filmai pagadino visa ispudi, nes jau isileido i tooookias painiavas, kad truputi i fantastika pradejo panaset doh.gif Bet zodziu, po 2 filmo irgi nieks liko neaisku. Teoriskai turejo istorija but tesiama toliau, bet taip ir nepratese verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2007 11 19, 15:45)
Negi niekas iš šitoj temoj rašančių nežiūrėjot "Be namų negerai"? Man taip liūdna jį prisimint  verysad.gif  verysad.gif  Ir taip pikta ant TV1 bash.gif

Aš žiūrėjau mirksiukas.gif Nuo pat pirmos serijos, bet dabar jau nebežiūriu, nes vieną kartą pažiūrėjau ir nesupratau nei kas nei kaip ir iš kur puse aktorių atsirado. O kodėl tau taip ant jų pikta? rolleyes.gif
Atsakyti