Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

QUOTE(Papugele @ 2007 11 19, 12:45)
Negi niekas iš šitoj temoj rašančių nežiūrėjot "Be namų negerai"? Man taip liūdna jį prisimint  verysad.gif  verysad.gif  Ir taip pikta ant TV1 bash.gif

oi aisku,kad ziurejau, taip buvo gaila kai ji nustojo rodyti verysad.gif tikrai geras serialas ir vertas demesio wub.gif tik labai jau ilgaaaaaaaassssss jei ziureciau matyt su juo ir pasenciau hihihi.gif
Atsakyti
user posted image tongue.gif
nežiūrėjau ir jokių sentimentų biggrin.gif Su dukra kartu Dragon Ball Z ir Sailormoon žiūrėjom, va tuos tai stengdavaus nepraleist laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 11 19, 14:54)
O kodėl tau taip ant jų pikta?  rolleyes.gif

Ai, čia dar neužgijusi žaizda verysad.gif Po labai ilgos pertraukos tv1 plačiai išreklamavus vėl juos pradėjo rodyt, vėl iš naujo pamilom visus aktorius, ir ėmė vieną dieną ir nutraukė serialą. Nepadėjo nė protesto el laiškai, nei straipsniai spaudoj ..verysad.gif
Jei įdomu, yra tema"Be namų negerai" TV pramogose. rolleyes.gif
Atsakyti
žinokit, tvin pyksą aš gal pora sykių tai tikrai žiūrėjau, bet vis tiek aš ten nieko nesuprantu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 19, 17:07)
žinokit, tvin pyksą aš gal pora sykių tai tikrai žiūrėjau, bet vis tiek aš ten nieko nesuprantu mastau.gif

Ten turbūt suprast nėr reikalo biggrin.gif
Genialu ir tiek...
aš kai maža buvau ir tėvai žiūrėdavo, tai ta muzika ir lapai rudeniniai labai įstrigo... ir prisimenu dar labai bijodavau - nors ir žiūrėt neleisdavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 11 19, 16:10)
Ten turbūt suprast nėr reikalo  biggrin.gif
Genialu ir tiek...
aš kai maža buvau ir tėvai žiūrėdavo, tai ta muzika ir lapai rudeniniai labai įstrigo... ir prisimenu dar labai bijodavau - nors ir žiūrėt neleisdavo blush2.gif

jo ta muzika man ir dabar galvoj skamba biggrin.gif ir tada man jis labai baisus buvo kazkodel ax.gif
Atsakyti
Nepasakyčiau ,kad man Tvin Pyksas ,kaip filmas patiko,bet muzika tai super. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 19, 15:07)

aš kokius penkis kartus žiūrėjau tai tikrai mačius, aiškiau su kiekvienu žiūrėjimu pasidaro, atrandi ką nors naujo rolleyes.gif
buvo sukurtas ir dar vienas filmas Fire walk with me, tam kad paaiškintų twin peaksą ten ir Lora gyva.

Man Deivido Lynčo filmai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 19 lapkričio 2007 - 15:52
ne serialas, bet prie senesniu dalyku - linkomanijoj radau geltonu plytu kelias Keistuoliu teatro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 11 19, 15:55)
ne serialas, bet prie senesniu dalyku  - linkomanijoj radau geltonu plytu kelias Keistuoliu teatro  thumbup.gif

šitą turiu parsisiųsdinus, vaikas žiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 11 19, 14:48)
Va, o kas del Candy Candy, tai joooo, cia irgi mano buvo mylimiausias serialas vaikystej  wub.gif O baigesi tai tuom ir baigesi, kad Teris liko su ta invalide, o Candy grizo i savo kaima, ten kur jinai augo toj prieglaudoj ir visi draugai svente jos sugrizima. Ir pats serialas taip ir baigesi, kad jie ten visi svencia, Candy pakelia akis i dangu ir garsiai pradeda svajot, ka jinai toliau veiks gyvenime. Bliamba, atsimenu, naktim sapnuodavau ta seriala ir vis kurdavau savo pabaiga, kad tik jinai su Teriu liktu hihihi.gif
O gal kas zino, kur butu galima parsisiust sita seriala ar issinuomot? Jazau, kaip

Aga, ten jis be jokios ispudingos pabaigos baigesi. As turiu irasyta i kasete paskutine serija (buvau pas mociute, tai mamos paprasiau, kad irasytu), tai ten rode kaip ir viso serialo pakartojima. Bet buvo liudna, nes rode, kaip Stiras sudege (ten tokie du buvo vaikinai Stir ir Arcis). Reiks kada paziuret.

Tuo paciu prisiminiau, kad turiu irasyta pora Santa Barbaros seriju ir viena serija is kazkokio serialo, kur vaidina Thalia (ten ji buvo Marija is lusnyno biggrin.gif ). Reiks paziuret, ar tetis neuzrase ant virsaus kokiu rungtyniu, nes kasetes pas tevus doh.gif
Atsakyti
gal kas jau ir minejo, bet man labai patiko 'Darma ir Gregas'.
Atsakyti