Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

„Tegul kraujas liejasi laisvai“ - superinis serialas thumbup.gif Žiūrėjau visus kartus, kiek rodė ir dar žiūrėčiau, jei tik parodytų...
„Kalifornijos svajokliai“ irgi labai patiko wub.gif Mielai dar kartelį pažiūrėčiau... Beje, kažkur turiu kasetę, kurioje esu įsirašiusi bene visas tame seriale skambėjusias dainas (o kadangi tai buvo serialas apie grupę, tai tų dainų buvo tikrai nemažai).
„13 nuovada“ - čia irgi thumbup.gif Žiūrėjau tiek lietuvišką vertimą bet BTV, tiek originalo kalba per POLSAT, berods g.gif

Iš „meksikanskų“ patiko „Alondra“ (ar kažkaip panašiai), „Meilės daina“ (gaila, nemačiau paskutinės serijos verysad.gif ), „Azul“ (kažkaip buvo išversta, bet nepamenu kaip), na dar „Marija Selestė“... Beje, kažkada ne per seniausiai rusai kartojo serialą „Turtuoliai irgi verkia“ - smagu buvo pasižiūrėti hihihi.gif Visas serialas prie tų pačių laiptų į antrą aukštą nufilmuotas (ot, chebra taupiai prasisuko hihihi.gif) O kažkadaise, kai žiūrėjom - ohoho koks thumbup.gif atrodė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 15 rugsėjo 2009 - 12:40
Oi... "Kalifornijos svajokliai"... Visai buvau pamirsus. Ir kaip as taip galejau, juk buvo vienas megstamiausiu mano serialu ir berods vienas pirmuju, skirtu paaugliams. Kelintais metais kazi ji rodydavo?
Dar buvo toks prancuzu serialas "Elen ir vaikinai" (Helene et Les Garçons), sito tai nepraleisdavau nei vienos serijos, per ORT rodydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manti: 15 rugsėjo 2009 - 16:04
[quote=Jazza,2009 09 15, 13:39]
„Tegul kraujas liejasi laisvai“ - superinis serialas thumbup.gif Žiūrėjau visus kartus, kiek rodė ir dar žiūrėčiau, jei tik parodytų...

drinks_cheers.gif labai pasiilgau šito serialo,ypatingai Kalės Intrigantės hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika78: 15 rugsėjo 2009 - 22:33
QUOTE(manti @ 2009 09 15, 17:04)
Oi... "Kalifornijos svajokliai"... Visai buvau pamirsus. Ir kaip as taip galejau, juk buvo vienas megstamiausiu mano serialu ir berods vienas pirmuju, skirtu paaugliams. Kelintais metais kazi ji rodydavo?

Kažkur apie 1997 metus, gal... g.gif

QUOTE(gaika78 @ 2009 09 15, 23:32)
drinks_cheers.gif labai pasiilgau šito serialo,ypatingai Kalės Intrigantės hihihi.gif

Va va, aš irgi biggrin.gif Kalė Intrigantė - nemirtingas personažas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 09 15, 13:39)
„
Iš „meksikanskų“ patiko „Alondra“ (ar kažkaip panašiai),

Pasirodo ne man vienai jis gražus buvo, labai graži aktorė, tokia įspūdinga, bet paskui ji dar vienam filme vaidino ir daugiau jos nemačiau. Alondra reiškia Žuvėdra.
Atsakyti
Gal kas žinote iš kur galima būtų parsisiųsti rusų serialo "Vsegda govori vsegda" 5 dalį?... ax.gif O gal kas turite jau parsisiuntę?..Būčiau be galo dėkinga už info... 4u.gif
Atsakyti
o aš labai mėgau Kalnietį ( nesenai per tv1 vėl pradėjo rodyt), superinis serialas, ir pagrindinis aktorius wub.gif

iš meksikiečių - kažkas jau minėjo Alondrą, ir visi serialai su Thalia thumbup.gif

na ir turbut pats pats mėgiamiausias tai - 7th heaven (Septintam danguj), ypač patys pirmi sezonai kai dar visi vaikai gyveno su tėvais, mokėsi mokykloj
Papildyta:
dar prisiminau, senai, gal prieš 13 metų, per TV6( buvo toks rusiškas kanalas) rodė serialą "Месть" (kerstas) berods toks jo pavadinimas, tai arba Jav arba anglų produktas, serialas kurtas turbut 70 arba 80 metais, toks šiek tiek mistiškas detektyvas, dar pamenu pagrindinis aktorius vaikščiojo su tokia džentelmeniška skrybelę ir lazdą ( todėl manau kad vis dėl to tai anglų serialas), bei turėjo porininkę - gražią merginą. laba inorėčiau ir vėl jį pažiurėt, bet nežinau nei originalaus pavadinimo, nei aktorių kurie ten vaidino
Papildyta:
QUOTE(dzeine01 @ 2009 06 22, 22:14)
Buvo toks italų filmas,,pelenė-80,,labai ten gražios dainos.norėčiau pažiūrėti,bet niekur jo nerandu g.gif Gal turite kokią nuorodą? blush2.gif
O iš senųjų serialų labai patiko ,,Dalasas,, ,,Savana,, ,,Santa barbara,, 4u.gif

šį filmą irgi labai mėgau, bet kiek kartų iįjungdavau niekada nepataikydavau žiurėt nuo pat pradžių , čia nuoroda kur galima persiųst dainas šio filmo
http://viy.ru/Cinderella.htm
o čia gal pavyks persiust filmą

http://www.stopsnyat...lushka_80_.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olajju: 18 rugsėjo 2009 - 12:25
QUOTE(manti @ 2009 09 14, 20:13)
Cha, prisiminiau šitą, sukosi sukosi ant liežuvio galo ir prisiminiau! "Apsvaigę iš meilės" (Locura de amor) man jis irgi patikdavo, tada dar mokykloje mokiausi, aktualu visa tai buvo  smile.gif

oj, prisimenu ir as ji...
patiko man ten pora kazkuri, tik vardu jau visu nepamenu.... dafne, mauras, pakas dar kazkas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2009 09 18, 22:01)
oj, prisimenu ir as ji...
patiko man ten pora kazkuri, tik vardu jau visu nepamenu.... dafne, mauras, pakas dar kazkas... biggrin.gif

ooo čia apie šitą šnekat user posted image ?

Man šitas irgi patiko wub.gif

Dar dainą to serialo pagrindinę turiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gossipgirl: 29 rugsėjo 2009 - 14:28
QUOTE(Gossipgirl @ 2009 09 29, 15:20)
ooo čia apie šitą šnekat user posted image ?

Man šitas irgi patiko  wub.gif

Dar dainą to serialo pagrindinę  turiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Jo, sitas seniai rodytas, bet net du kartus, bet labai thumbup.gif tik pamenu nepatiko, akd paskui pagindine aktore pakeite kita.
Atsakyti
Aptikau šiandien, kad Melrouzas grįžo. Dar nežiūrėjau, tik skaičiau, kad apie naują kartą, bet, kaip suprantu, bent pirmosiose serijose keletas iš senų veikėjų yra.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2009 05 24, 18:25)
ir dar vienas - kanadiečių, kažkas panašaus į X failus, bet ir jo pavadinimo neprisimenu.

Čia tikriausiai bus "Psi faktorius", rodytas per tuometinę BTV berods: 1996-2000 metų, 4 sezonai, nežinau, ar visus parodė g.gif

QUOTE(Upokšnis @ 2009 06 06, 20:07)
Gal žinot, iš kur parsisiųsti serijas  ax.gif

Aš irgi "Monopoliją" norėčiau parsisiųsti, net ir nusipirkčiau, bet, kiek internete ieškojau, gal net DVD jo neišleista, torentuose irgi nemačiau verysad.gif

QUOTE(Eglutiaaa @ 2009 08 21, 22:56)
Gal kas atsimenat pavadinima serialo kuri rode gal kokiais 1995-1998 metais, lietuviskas. apie tokia moteri, jos vardu pavadintas serialas lyg, kriminalinis

QUOTE(artistė @ 2009 08 27, 11:41)

Zuzana ir bananai ir ten t.t.t.t.t.t.t., gal kas geriau atsimena, aš tada dar maža buvau, tai kaip per miglą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cleo_25: 22 spalio 2009 - 15:00