Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

O man labai patiko toks serialas "Más allá del horizonte" (1994) Argentina. Kazkada seniai LNK rode ji, ir vadinosi berods 'Stebuklai'. Veiksmas vyksta labai seniai, damos pasipuosusios istaigingomis pustomis suknelemis, labai idomu budavo ziureti smile.gif Ten vaidino labai grazi aktore Grecia Colmenares smile.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 10 22, 23:15)
O man labai patiko toks serialas "Más allá del horizonte" (1994) Argentina. Kazkada seniai LNK rode ji, ir vadinosi berods 'Stebuklai'. Veiksmas vyksta labai seniai, damos pasipuosusios istaigingomis pustomis suknelemis, labai idomu budavo ziureti  smile.gif Ten vaidino labai grazi aktore Grecia Colmenares  smile.gif

Susiradau pagal pavadinimą internete nuotraukų ir prisiminiau, kad šitą irgi žiūrėjau lotuliukas.gif
Šiaip tai tiek gerų serialų ši tema priminė... wub.gif Atrodo, kad nieko neveikiau, tik serialus žiūrėjau doh.gif Dėl manęs jokių laidų, išskyrus žinias, gali nebūti, bet serialų ir filmų būtinai reikia wub.gif Pasižiūriu kartais kokią įdomesnę laidą, bet jau greičiau ne per Lietuvos televizijas, pas mus tas pats per tą patį, su rusų ar amerikiečių laidomis ar šou net nėra ko lyginti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cleo_25: 23 spalio 2009 - 07:45
Tikrai turiu kelis serialus, kuriu niekada nepamirsiu, nes padare labai gilu ispudi ir visus juos noreciau pamatyti dar karta. Vienas is ju yra Laukinis angelas su Natalia Oreiro. Serialas su humoru ir uzkabines mane savo ideja, bet jau tuo metu. Kitas serialas butu Judo zmona. Neimanoma pamirsti jo. O jau siuzetas....nei vienam kitam seriale nieko panasaus nebuvo, todel buvau taip uzsikabinus, kad keldavausi anksti ryte tik del sio serialo. Ir treciasi butu, neprisimenu jo pavadinimo, bet jau buvo apie ji rasyta ir ideta nuotrauka, kur pagrindine aktore pasikeite ir kuri rode du kartus.
Atsakyti
Sugrįžimas į Edeną labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
As tai kogero dar noreciau paziureti VERGE IZAURA blush2.gif Arba toki seriala VISOS UPES TEKA... 4u.gif
Papildyta:
Cia dabar toks klausmas ne i tema: o tai SANTA BARBARA baige jau filmuoti?Nes kiek pamenu tai maciau kokia 600-aja serija ir dar galo toli grazu nebuvo matyti doh.gif
Atsakyti
As niekada nepraleisdavau BE NAMŲ NEGERAI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2009 10 25, 20:15)
As tai kogero dar noreciau paziureti VERGE IZAURA blush2.gif  Arba toki seriala VISOS UPES TEKA... 4u.gif
Papildyta:
Cia dabar toks klausmas ne i tema: o tai SANTA BARBARA baige jau filmuoti?Nes kiek pamenu tai maciau kokia 600-aja serija ir dar galo toli grazu nebuvo matyti doh.gif

Radau kad iš viso buvo 2137 Santa Barbaros serijos blink.gif Pradėjo rodyti 1983 ir baigė 1994 metais, man kažkodėl atrodo, kad pas mus iki pat galo parodė visas serijas g.gif bet tiksliai tikrai nepamenu, galiu ir klysti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inarazina @ 2009 10 25, 22:54)
Radau kad iš viso buvo 2137 Santa Barbaros serijos blink.gif Pradėjo rodyti 1983 ir baigė 1994 metais, man kažkodėl atrodo, kad pas mus iki pat galo parodė visas serijas  g.gif bet tiksliai tikrai nepamenu, galiu ir klysti  ax.gif

Aš tai vaikas buvau, kai Santa Barbarą rodė, tai įstrigo Sisi su Sofija, advokatė Džiulija ir Meisonas su Džina blush2.gif Juos atsimenu, ai aišku, Keli ir Iden su Kruzu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2009 10 25, 19:15)
Arba toki seriala VISOS UPES TEKA... 4u.gif

as taip pat noreciau drinks_cheers.gif

QUOTE(Cleo_25 @ 2009 10 26, 13:37)
Aš tai vaikas buvau, kai Santa Barbarą rodė, tai įstrigo Sisi su Sofija, advokatė Džiulija ir Meisonas su Džina  blush2.gif Juos atsimenu, ai aišku, Keli ir Iden su Kruzu  bigsmile.gif

Dzina ir as gerai atsimenu ,o pora graziausia buvo Iden su Kruzu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 03 16, 14:33)
"Beverly Hills 90210" mačius visas serijas, ne po vieną kartą.

yra nauja versija sio serialo ,beje 1 sezonas 2008m ,o 2 sezonas 2009 m drinks_cheers.gif thumbup.gif

as ziurejau online sio serialo serijas ,ir laukiu kitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 10 30, 14:55)
yra nauja versija sio serialo ,beje 1 sezonas 2008m ,o 2 sezonas 2009 m  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

as ziurejau online sio serialo serijas ,ir laukiu kitu  biggrin.gif

Mačiau naršydama www.imdb.com, kad yra ir senasis, ir kažkoks naujas serialas. O siužetas tas pats, ar tik idėja ta pati?
Atsakyti
Ten viskas skirtingai, 90210 jau su kitais veikejais, is senuju ilgesniam laikui liko tik Kelly. Na ir paaugliai kitokie, be jokiu tabu sakyciau, senoj versijoj to nebuvo. Is pradziu ziurejau skeptiskai, bet apskritai sugeba mane tas serialas suintriguot.
Atsakyti