QUOTE(Kamilė123 @ 2008 02 08, 00:30)
Labas vakaras mielos moterys, baikime verkslenti ! suprantu ,kad sunku ir man tai teko isgyventi ,paguodos zodziai gerai....bet pabukime kovotojos....nebukime aukos! Iskresk NIEKSUI VYRUI sunybe! pvz.: kreipkis i TV detektyvus ir parodykl visai LIETUVAI jo tikra veida ! zinoma ir moters ,kuri jam suteikia galimybes buti neistikimam...gaileti nereik !
pateiktam pvz. reik drasos!
Mielosios ,siulau pasidalinti savo patirtimi....pasiulykite subtilesniu budu atsikersinti NIEKSUI....
Na, aciu uz patarima... galvojau, apie detektyvus, bet saves viesinti tikrai nenoriu. Labiausiai noreciau, kad suzinotu, jos, tos k...vos vyras, ir paliktu ja issiprestu mano problema, galetu jie tada kartu gyvent, manau turetu, kur dingt... Tai va.
O kazkaip kitaip net nesiruosiu vargintis, kam man to reikia gyvenimas pats atlygins... Noreciau tik vieno teisingumo per skirybas, bent, kad dukryte islaikyt padetu, o daugiau, nevertas, kad del jo net mazaji pirstuka judinciau. Jeigu, jau sitaip sugebejo pasielgt, ka cia zinai, ko dar is tokio gali tiketis... Manau, jis gali buti ziaurus. O ir mano irodimai apie jo neistikimybe, tai tik telefone irasyti musu pokalbiai apie juos, nezinau ar tai irodymas. Detektyvai brangiai kainuoja, o ir nezinau, kur kreiptis. Taciau zinau, norint, kad neissisuktu su savo nieksybemis, turiu turet irodymu... kitaip skirybos gali buti sunkios... Na isivaizduokit, jei turiu iki vedybu savo vardu pirkta sklypa (zinoma uz savo santaupas ir tevu), tai dabar jis mano, kad ir jam si zeme priklauso. Kaip jums tai??? Tad be svariu irodymu, negaliu galvot apie skirybas. Gal kas turit patirties su tais irodymais apie kito neistikimybe? Ar uztektu telefone irasytu musu pokalbiu??? Aciu