Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(Kamilė123 @ 2008 02 08, 00:30)
Labas vakaras mielos moterys, baikime verkslenti ! suprantu ,kad sunku ir man tai teko isgyventi ,paguodos zodziai gerai....bet pabukime kovotojos....nebukime aukos! Iskresk NIEKSUI VYRUI sunybe! pvz.: kreipkis i TV detektyvus ir parodykl  visai LIETUVAI  jo tikra veida  ! zinoma ir moters ,kuri jam suteikia galimybes buti neistikimam...gaileti nereik !
pateiktam pvz. reik drasos! smile.gif
Mielosios ,siulau pasidalinti savo patirtimi....pasiulykite subtilesniu budu atsikersinti NIEKSUI....

doh.gif doh.gif doh.gif Na ir kam dar savo energiją eikvoti kviečiant detektyvus ir kitas žiniasklaidos priemones ir kas tada bus kai visa Lietuva pamatys tą vyrelį???????????????????????????? priemonės nieko vertos,tegu tas vyras ramiai sau gyvena-viskas baigėsi meilė ir ate, kokie čia dar kerštai ir ką tai duos?Tegu "neištikimasis"vyras tik vaikų nepamiršta , o visa kita užgis laikui bėgant .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske 8: 08 vasario 2008 - 08:52
Iskresk NIEKSUI VYRUI sunybe! pvz.: kreipkis i TV detektyvus ir parodykl  visai LIETUVAI  jo tikra veida  ! zinoma ir moters ,kuri jam suteikia galimybes buti neistikimam...gaileti nereik !

O aš manau, kad tam reikia kvailumo unsure.gif Nereikia pamiršti, kad per tą patį TV ir pačią parodys biggrin.gif

O ir šiaip. Kam ta šunybė? Ką ja pakeistumėt? Geriau jau tikrai, kaip sako Medinis, - būkite laiminga. Tada ir kalbos apie kažkokius mistinius "buvimus aukomis" nebeteks prasmės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sonataulba @ 2008 02 07, 19:47)
jei nuolatine meiluze tai reiskia kad jis ja myli o ne mane

Seksas ir meilė atskiriami dalykai ir nebūtinai jie eina vienas šalia kito rolleyes.gif
QUOTE(Kamilė123 @ 2008 02 07, 23:30)
Labas vakaras mielos moterys, baikime verkslenti ! suprantu ,kad sunku ir man tai teko isgyventi ,paguodos zodziai gerai....bet pabukime kovotojos....nebukime aukos! Iskresk NIEKSUI VYRUI sunybe! pvz.: kreipkis i TV detektyvus ir parodykl  visai LIETUVAI  jo tikra veida  ! zinoma ir moters ,kuri jam suteikia galimybes buti neistikimam...gaileti nereik !
Mielosios ,siulau pasidalinti savo patirtimi....pasiulykite subtilesniu budu atsikersinti NIEKSUI....

Papraciai cool.gif
Atsakyti

Na, aciu uz patarima... galvojau, apie detektyvus, bet saves viesinti tikrai nenoriu. Labiausiai noreciau, kad suzinotu, jos, tos k...vos vyras, ir paliktu ja issiprestu mano problema, galetu jie tada kartu gyvent, manau turetu, kur dingt... Tai va.
O kazkaip kitaip net nesiruosiu vargintis, kam man to reikia gyvenimas pats atlygins... Noreciau tik vieno teisingumo per skirybas, bent, kad dukryte islaikyt padetu, o daugiau, nevertas, kad del jo net mazaji pirstuka judinciau. Jeigu, jau sitaip sugebejo pasielgt, ka cia zinai, ko dar is tokio gali tiketis... Manau, jis gali buti ziaurus. O ir mano irodimai apie jo neistikimybe, tai tik telefone irasyti musu pokalbiai apie juos, nezinau ar tai irodymas. Detektyvai brangiai kainuoja, o ir nezinau, kur kreiptis. Taciau zinau, norint, kad neissisuktu su savo nieksybemis, turiu turet irodymu... kitaip skirybos gali buti sunkios... Na isivaizduokit, jei turiu iki vedybu savo vardu pirkta sklypa (zinoma uz savo santaupas ir tevu), tai dabar jis mano, kad ir jam si zeme priklauso. Kaip jums tai??? Tad be svariu irodymu, negaliu galvot apie skirybas. Gal kas turit patirties su tais irodymais apie kito neistikimybe? Ar uztektu telefone irasytu musu pokalbiu??? Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiuke @ 2008 02 08, 10:22)
Na, aciu uz patarima... galvojau, apie detektyvus, bet saves viesinti tikrai nenoriu. Na isivaizduokit, jei turiu iki vedybu savo vardu pirkta sklypa (zinoma uz savo santaupas ir tevu), tai dabar jis mano, kad ir jam si zeme priklauso. Kaip jums tai???

Visas turtas igytas iki vedybu, sutuoktiniui nepriklauso. Toki turta geriausia apsiforminti kaip asmenine nuosavybe, tuomet jokiu sansu kitai pusei pretenduoti i ji.
Atsakyti
čia ištrauka iš Delfi straipsnio, informacija pamastymui

Sugautas į kairę sukantis vyras prisiekinės, kad tai buvo tik seksas ir jokios meilės, o moteris tvirtins, kad tai buvo tik meilė, tačiau jokio sekso. Moterys meluoja; vyrai iš tikrųjų nesupranta, buvo ta meilė ar ne. Šiuo atveju jie atrodo sąžiningesni.

Moterys nėra romantiškesnės už vyrus. Priešingai, įsimylėję vyrai kur kas labiau pameta galvas ir rizikuoja. Pavyzdžiui, jie gali išsižadėti savo vaikų vardan tos, kurią pamilo, atsisakyti mėgstamos veiklos, draugų, o visą minčių srautą nukreipti tik į ją – tą vienintelę. Kita vertus, tai tėra būdas apsisaugoti nuo minčių apie kasdienybės chaosą, kurį vienaip ar kitaip reikėtų iškuopti.

Savo neištikimoms žmonoms vyrai atleidžia taip pat dažnai, kaip ir moterys neištikimiems sutuoktiniams. Ir nors prieš sužinodami neištikimybės faktą abu gali prisiekinėti, kad niekada to neatleistų, jam paaiškėjus kaip tigrai ima kovoti, kad išgelbėtų ir išsaugotų išduotą santuoką. Pastaroji neištikimybę ištveria; tačiau tik tuo atveju, jei apie paaiškėjusį nuodėmės faktą kalbama be melo, o nuodėmingas elgesys baigiasi.

Bet kokiu atveju neištikimybė – prastas būdas susikurti naują gyvenimą ar susirasti geresnį partnerį. Ji – blogas vaistas nuo depresijos, nuobodulio ir nenusisekusios santuokos. Neištikimybė primena ekstremalų sportą – bulių kautynes ar ryklių šėrimą – kuris gražus pažiūrėti, tačiau pavojingas dalyvauti. Kad ir kaip jus šis sportas viliotų, kad ir koks įdomus atrodytų, patikėkite: saugiau stebėti. Yra kur kas mažiau skausmingų būdų pasidaryti gyvenimą įdomesnį.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 02 08, 09:53)
O aš manau, kad tam reikia kvailumo unsure.gif Nereikia pamiršti, kad per tą patį TV ir pačią parodys biggrin.gif

O ir šiaip. Kam ta šunybė? Ką ja pakeistumėt? Geriau jau tikrai, kaip sako Medinis, - būkite laiminga. Tada ir kalbos apie kažkokius mistinius "buvimus aukomis" nebeteks prasmės  cool.gif

kvailumo pakanka tam vyrui ,kuris palikes zmona su mazu vaikeliu laksto pas meiluzes....ir kiek supratau dar nesugeba nuslepti....!!!!-J ei esi ,,ligonis" TURI super nepilnavertiskumo kompleksa ,kuri gali atsikratyti tik lekdamas per bobas ir irodinedamas savo vyriskuma SAU...TAI BENT ISSAUGOG DALELYTE ZMOGISKUMO, SUGEBEK PALEISTUVAUTI TAIP ,KAD ZMONA JAUSTUSI LAIMINGA IR NIEKO NESUPRASTU !!!!! Nereik gaileti ir nieko nedaryti...tokia busena paciai ivarys nepilnavertiskumo kompleksa.... g.gif SEKMES!
Atsakyti
As manau, kad teisinga sprendima padetu priimti psichologas.Is savo patirties galiu pasakyti, kad artimi zmones i nutikusias situacijas ziuri nesalaiskai ir visada (praktiskai visada0 buna mano puseje.
Kreipkis i soc. tarnyba,issiklausinek savo teises.Gal jie tau ka patars.
tik neleisk vyrui saves zeminti-nori-tegul eina, leisk jam paciam nuspresti, duok jam pasirinkima.Matai, nebesulibdysi jau nieko.
Atsakyti
Po 6 metu galiu pasakyti, yra geru vyru, yra, tik mes pacios nepaliekame BLOGUJU, kazko bijodamos, kartais geriau pabut vienai menesi, bet surast nepaprasta zmogu...
Atsakyti
QUOTE(vanesiuke @ 2008 02 08, 09:22)
Na, aciu uz patarima... galvojau, apie detektyvus, bet saves viesinti tikrai nenoriu. Labiausiai  noreciau, kad suzinotu, jos, tos k...vos vyras, ir paliktu ja issiprestu mano problema, galetu jie tada kartu gyvent, manau turetu, kur dingt... Tai va.
O kazkaip kitaip net nesiruosiu vargintis, kam man to reikia gyvenimas pats atlygins... Noreciau tik vieno teisingumo per skirybas, bent, kad dukryte islaikyt padetu, o daugiau, nevertas, kad del jo net mazaji pirstuka judinciau. mirksiukas.gif

stiprybes tau 4u.gif Gerbiu tave kad priimi sprendimus o ne verksleni ir lauki pagalbos.Esi stipri asmenybe ir verta geresnio gyvenimo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiuke @ 2008 02 08, 10:22)
Ar uztektu telefone irasytu musu pokalbiu??? Aciu mirksiukas.gif

Už telefoninių pokalbių įrašinėjimą be kito žmogaus žinios, jei tai buvo padaryta be teismo leidimo galima gauti baudą arba iki metų nelaisvės, jei gerai prisimenu. Prašom.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 09, 12:25)
Už telefoninių pokalbių įrašinėjimą be kito žmogaus žinios, jei tai buvo padaryta be teismo leidimo galima gauti baudą arba iki metų nelaisvės, jei gerai prisimenu. Prašom.

As tai supratau, kad pas ja i telefona irasytas judvieju pokalbis (pasinaudojant diktofono funkcija), o ne telefoninis jos vyro ir kito asmens pokalbis.
Atsakyti