Paskaičiau daug panašaus pobūdžio temų ir visose dauguma pataria pasinaudoti vyro pinigais-leisti juos sau. Klausimas-ar moteris taip imdama vyro pinigus nenuvertina savęs t.y. parodo vyrui, kad yra priklausoma nuo jo finansinės padėties?
QUOTE(budeliai @ 2007 12 27, 11:40)
svarbiausia ir yra kad reikia isigyti specialybe mokytis o nelaukt kad kazkoks ten ismes kelis litus kad turetumet uz ka valgyt nusipirkt ar dar ka nors o faktas tas tuo jis ir gi naudojasi bene neaisku darbo ner specialybes ner pinigu ner tai ir daro visokius fejerverkus juk zino kad niekur nedingsi namie sedesi ir lauksi lauksi,,,,,
Lenva kalbet
Yra ir specialybe, yra ir issilavinimas - aukstasis + magistrantura! Nemanau, kad gyvenime tai turi reiksmes, kaip su tavimi gali pasielgti, kitas gyvulys, as savo vyro net nebevadinu zmogumi! Ir nieko as nesiruosiu laukti, bet patikek manim, kol neatsidurei tokioje situacijoje, net nezinai, kaip as jauciuosi, kaip man plysta sirdis, po tiek prabuto laiko, po kudikio gimimo. Niekada nebuvau islaikytine, nors jau greit 8 metai kartu... Ir db isllaiko tik kudiki, o ne mane. Patikek, nebutu vaiko, tai butu lengvas ir greitas sprendimas, o db situacija kitokia. As net nzn nuo pradeti (kalbu apie skyrybas), o ir kudikio neturiu kam palikti, zinau tik tiek kad daug popieriu reikia sutvarkyti. Darba as tikrai gausiu, bet iki kol vaikas eis i darzeli dar pusantru metu turesiu paaugint. Tevai dirbantys, o ir gyvena kitame mieste... Atrodo viskas idealu tam gyvuliui, naudotis nepavydetina mano padetimi... Prasiau dingti is mano gyvenimo, nebegaliu i ji ziuret, bet kur jis dings, ta jo sliundra irgi seima turi, toks tokiam! Bet gyvenimas jam jau atlygina, as niekada neabejojau, kad lazda turi 2 galus. Nuo vestuviu dar metai nepraejo - o jau 2 avarijos, ir tikrai nesimbolines - pirma kart vertesi su motociklu; antra kart - i jo masina nuo vilkiko nukrito vezama medienos dalis... As niekada niekam blogo nelinkejau, bet manau zaisti kito zmogaus jausmais, ir jausti malonuma kai kitas kencia to jau per daug!!! Kiekvienam savo! As ziauriai kenciu del isdavystes, as ji mylejau, bet tikiu esu verta geresnio gyvenimo, o jis tegul uzsi...

Tik nereikia teist, kiekvienam savos bedos yra baisiausios, juk svetimo skausmo nebuna. Lengviausia pasakyt, ko tu lauki??? GERIAU PATARTUMET GERA SKIRYBU ADVOKATA IR DAR NEBRANGU, TAI PADEKOCIAU!!!
Kitas raso trecia tema kuria skaitau, kvailu moteru partija,- gal teisingiau butu gyvuliu partija, as saves klausiu, kas uzaugina tokius vyrus, kurie visiski galvijai!!! Jei tau netinka ta moteris mesk, palik, taves niekas priristo nelaiko! Ne, is pradziu veda, paskui vaikelis, o tada tu lieki siuksle, kuria galima stumdyti, izeidineti... Man truksta zodziu, darykit isvadas, apie save, o ne kvailus komentarus rasykit!!!
Papildyta:
Aciu mamytems, kurios supranta ir bando patarti, tikrai aciu!!!

paguosiu gal.... va taip tokia pati pas mane situacija buvo, vyras isitaise meiluze kai mano dukrytei buvo tik 3 men. irgi ta k... turejo seima susitikinedavo viesbuti... bet va jis sugryzo po dar 3 men .... pasvarsciau.... dukrytei reikia tevo ..priimiau vistik buvom 6 metus idealiai isgyvene...vel viskas buvo gerai tik skausmas sirdi liko....dabar vel laukiuosi ir ka....prasidejo virsvalandziais gal ir tikrai virsvalandziai, bet kazkokia fobija isliko, o jei ir vel....
sunerimus laukiu gimstant antram vaikui...gal per mazai laiko praejo... bet isvada tokia jie kartais nukrypsta ir grizta nors ir kokie IDEALAI buna, o tau rinktis priimsi ji ar ne.........

Pas mus jau viskas sugriauta, nebera ka atkurinet... Ir koks gali buti gyvenimas kartu, po sitiek skausmo ir melo, ir... as nezinau. Suprantu droka, kaip tau db sunku, as po vyro isdavystes, kito vaiko jam niekada negimdyciau, jau pasimokiau, kokie jie veidmainiai ir, kaip sumaniai naudojasi, kad tu su pilvu, ar, kad vaikas dar mazas... Nezinau, as nenustebciau, jei tavasis vel suka i sona, karta paragaves - negali sustot!!! Kalbu apie savo vyra. Laikykis!!!

QUOTE(Droka @ 2008 02 02, 23:36)
paguosiu gal.... va taip tokia pati pas mane situacija buvo, vyras isitaise meiluze kai mano dukrytei buvo tik 3 men. irgi ta k... turejo seima susitikinedavo viesbuti... bet va jis sugryzo po dar 3 men .... pasvarsciau.... dukrytei reikia tevo ..priimiau vistik buvom 6 metus idealiai isgyvene...vel viskas buvo gerai tik skausmas sirdi liko....dabar vel laukiuosi ir ka....prasidejo virsvalandziais gal ir tikrai virsvalandziai, bet kazkokia fobija isliko, o jei ir vel....
sunerimus laukiu gimstant antram vaikui...gal per mazai laiko praejo... bet isvada tokia jie kartais nukrypsta ir grizta nors ir kokie IDEALAI buna, o tau rinktis priimsi ji ar ne.........

QUOTE(vanesiuke @ 2008 02 03, 13:51)
Pas mus jau viskas sugriauta, nebera ka atkurinet... Ir koks gali buti gyvenimas kartu, po sitiek skausmo ir melo, ir... as nezinau. Suprantu droka, kaip tau db sunku, as po vyro isdavystes, kito vaiko jam niekada negimdyciau, jau pasimokiau, kokie jie veidmainiai ir, kaip sumaniai naudojasi, kad tu su pilvu, ar, kad vaikas dar mazas... Nezinau, as nenustebciau, jei tavasis vel suka i sona, karta paragaves - negali sustot!!! Kalbu apie savo vyra. Laikykis!!! 

Labai jus uzjauciu, patirti isdavyste tuomet, kai esi pati pazeidziamiausia

Svarbu zinoti ko nori TU, jei pajegi atleisti, susitaikyti, nusiraminti, nes tiki, kad taip bus gerai tau ir tavo seimai, tuomet nurimk, bet jei zinai, kad TU pernelyg isdidi ir nusipelniusi kito gyvenimo ir istikimo vyro, spjauk i ji ir siusk VELNIOP!
Bet kokiu atveju: SEKMES

aš pati tik išgyvenu tą dramą. Tik tiek, kad man susilaukus antrosios dukrytes sužinojau naujieną. As savajam atleidau... ir dabar gailiuosi, kad atleidau... Pusę metų jis gyveno dvigubą gyvenimą... Dabr maža problema ta, kad negaliu prisikviest pokalbiui dėl skyrybų... neatvyksta net pasikalbėt.. Aš jam dar siūlau išsiskirt abipusiu susitarimu,... Ko jis vengia net nesuvokiu... Jau trys savaitės kaip išėjęs, bet nei skambina, nei teiraujasi kaip mes laikomes. O as gyvenu pas jo tėvus, Jo tėvui vėžys.. dabar atliekama chemoterapija.. tad dėl jų dar nebenoriu karo..
Sėkmės tau , laikykis.. Sakoma, jei uždaromos durys, tai atveriamas langas... O gyvenimas pats atlygina...
Sėkmės tau , laikykis.. Sakoma, jei uždaromos durys, tai atveriamas langas... O gyvenimas pats atlygina...
Šiaip jo tėvai manęs nevaro, netgi prašo, kad pasilikčiau gyventi. Nes mano tėvai gyvena pajūryje, o aš nutekėjau į šiaurės Lietuvos kaimeliuką. Jo tėvas net pasakė, kad prie mano karsto jo nebūtų. Sūnus yra vienturtis. Tad viską jie žada?9 bent dabar) palikti anūkėms.. Nors laikas parodys.. Aš kažkaip ir gi nenoriu lėkti atgal, jau čia beveik aštuoni metai, mėgstamas darbas, pažintys.. Ir uošviai dar labai padeda... Keista? bet visko gyvenime būna.. Na negaliu pranašauti, kas bus toliau, gal pyktis išgaruos, gal matys, kad jam geriau sekasi, nebegeria.. gal.. Tada ir darysiu sprendimus..
P>S. Turėjo maniškis šiandien atvažiuot, bet ir vėl reikalai.. vis rytoj.. Jau nusibodo laukti.. Nu, ar jis durnas ar ką? Jau aš kviečiu susitart, mkad ir jam dar būtų gerai...Turi l. daug paskolų, Juk žino,kad jeigu paduosiu ieškinį, kad jis kaltas- as daug ko išreikalaut galiu..Nu nesuvokiu... Ar tiek jį ten paveikusi, net kartais pagalvoji, kad čia kokia juodąja magija ji naudojasi..
P>S. Turėjo maniškis šiandien atvažiuot, bet ir vėl reikalai.. vis rytoj.. Jau nusibodo laukti.. Nu, ar jis durnas ar ką? Jau aš kviečiu susitart, mkad ir jam dar būtų gerai...Turi l. daug paskolų, Juk žino,kad jeigu paduosiu ieškinį, kad jis kaltas- as daug ko išreikalaut galiu..Nu nesuvokiu... Ar tiek jį ten paveikusi, net kartais pagalvoji, kad čia kokia juodąja magija ji naudojasi..
Vanesiuke, mano situacija irgi primena tavaja. draugavom 3 metus, pastojau, jis pradejo salti, vis maziau praleisdavo laiko su manimi. as gyvenau pas ji. gime dukra. o jis nepasikeite ne kiek, budavo kad ir naktim negrizta, pradejom gyvent kaip suo su kate. galiausiai truko kantrybe ir isejau su mergaite pas tevus, jis dar bande viska taisyt bet tai buvo tik pazadai. kiek zinau tai jis dar kai as laukiausi susirado meiluze ir iki siol su ja susitikineja. dabar jau viskas tapo aisku. gaila kad tik tokiu budu pamatai koks tas zmogus yra is tikro
gerai, kad dar nesugalvojau zenytis, nors ir siule. o tau vanesiuke stiprybes!!! visiem tokiem reik parodyt kad moterys stiprios