QUOTE(14BAISU @ 2008 01 05, 19:33)
Gyvenam jau 10 metų, atrodo viskas labai gerai.Tačiau sužinojau, kad mano vyras man neištikimas.Ir ne vieną kartą, o daug. Tai patvirtino ir jis pats. Skirtis jis nenori.Sako, kad mane myli ir nori gyventi kartu. Kad pats nesuvokia kodėl taip daro. Šiuo metu lankosi pas psichologą.
Sakykit ar galiu tikėtis, kad jis pasikeis, taip nebesielgs. Nieškos naujų pažinčių.
Is tikruju niekas negali pasakyti, ar jis pasikeis, ar ne. Tik laikas parodys. Kitas klausimas, ar tu (atsiprasau, kad taip is karto "tu", nes kaip ir taip mes cia tarpusavyje bendraujame

) pasiruosusi jam atleisti, ar sugebesi su juo gyventi toliau, ar pasitikesi juo, ar myli si zmogu...
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 07, 11:38)
manau, gali tiketis. juk jis tave myli.
Nezinau, bet man zodis "myli" reiskia visai kitus dalykus - kad mane mylintis zmogus NIEKADA manes neisduos - mano jausmu jam. Ar siuo atveju tas tinka? Abejuoju

Matyt, yra kazkokiu problemu santykiuose, as neturiu omenyje intymiu santykiu, santykiuose vyro ir moters svarbu ne tik tai. Gal jie atitolo vienas nuo kito ir to net nepajuto

Sioje situacijoje labai daug klausimu, o atsakymus tikrai reikia ieskoti sia porai paciai, jei jie nori nesugriauti seimos ir viska susigrazinti. Istvermes jusu seimai