Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(alter ego @ 2008 03 21, 14:01)
Yra instrukcija:

Tavo vyras : savininkės instrukcija / Martin Baxendale ; [iš anglų k. vertė Kęstutis Šidiškis]. - Vilnius : Egmont Lietuva, [2005] (Vilnius : Standartų sp.). - 32 p.

labai jau neaiski ji neikales nesuprasi
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 03 21, 14:03)
labai jau neaiski ji neikales nesuprasi

Aiškinu, kad įkalt nereikėtų:
Čia visa info apie išleistą instrukciją, knygynuose paieškokit, kainuoja apie 5 Lt.
Atsakyti
Tavo vyras: savininkes instrukcija. Pavadinimas krutas biggrin.gif Tiksliai kaip kokio aparato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ManteRi @ 2008 03 21, 14:48)
Tavo vyras: savininkes instrukcija. Pavadinimas krutas  biggrin.gif Tiksliai kaip kokio aparato  biggrin.gif

Lietuviškai yra ir "Tavo moteris: naudojimosi instrukcija vyrams" ir "Tavo naujas kūdikis" smile.gif

O daugiau čia:
http://books.kelkoo...._c18856730.html
Atsakyti
kazin ar tos knygos vertos demesio g.gif ?
intstukcija reikalinga atskirai kiekvienam vyriokui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwvilma: 21 kovo 2008 - 14:57
lotuliukas.gif instrukcijos kaip elgtis su vyru doh.gif gerai kad tai humoristine knyga,nes kitaip pagalvociau kur ritasi pasaulis,kad bendravimui su vyru instrukciju reik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Blonde* @ 2008 03 21, 15:47)
lotuliukas.gif instrukcijos kaip elgtis su vyru doh.gif gerai kad tai humoristine knyga,nes kitaip pagalvociau kur ritasi pasaulis,kad bendravimui su vyru instrukciju reik bigsmile.gif

Ojetus, taigi iš to biznį kokį daro, nu va pvz., čia įvedus vienam i-netiniam knygų portale "vyras/vyrai", prašom kiek instrukcijų ir įtariu nehumoristinių:

"David Copeland, Ron Louis Kaip sutarti su vyrais"
"Allan ir Barbara Pease Kodėl vyrai meluoja, o moterys verkia"
"Lina Budrytė. Ko nežino net vyrai. Vertingi patarimai save mylintiems"
"Beatrice Poschenrieder Niekam tikę vyrai : dvylika vyrų tipų, su kuriais neverta gaišti laiko"
"Kerstin Matthies, Mariann Ludewig Vyras. Kaip išsirinkti, prižiūrėti ir auklėti"

nu ir t.t. ir panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 21 kovo 2008 - 16:02
QUOTE(alter ego @ 2008 03 21, 16:58)
nu ir t.t. ir panašiai.

Nu ja...kiek yr literatūros...bet jie vis neištikimi...neskaito moteros...nesiprusina...vat ir nežino,kaip juos prižiūrėti,auklėti ir dresiruoti...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 03 21, 19:06)
Nu ja...kiek yr literatūros...bet jie vis neištikimi...neskaito moteros...nesiprusina...vat ir nežino,kaip juos prižiūrėti,auklėti ir dresiruoti...

Ne del to neistikimi, kad moterys ju nesutvarko. Yra dalyku, tokiu kaip prigimtis, morales nebuvimas ar siaip palaidumas, kuriu jokia moteris nesuvaldys. O knygutes gerai pasiskaitymui, pajuokavimui, visgi daug jose tiesos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(14BAISU @ 2008 01 05, 19:33)
Gyvenam jau 10 metų, atrodo viskas labai gerai.Tačiau sužinojau, kad mano vyras man neištikimas.Ir ne vieną kartą, o daug. Tai patvirtino ir jis pats. Skirtis jis nenori.Sako, kad mane myli ir nori gyventi kartu. Kad pats nesuvokia kodėl taip daro. Šiuo metu lankosi pas psichologą.
Sakykit ar galiu tikėtis, kad jis pasikeis, taip nebesielgs. Nieškos  naujų pažinčių.

Is tikruju niekas negali pasakyti, ar jis pasikeis, ar ne. Tik laikas parodys. Kitas klausimas, ar tu (atsiprasau, kad taip is karto "tu", nes kaip ir taip mes cia tarpusavyje bendraujame blush2.gif ) pasiruosusi jam atleisti, ar sugebesi su juo gyventi toliau, ar pasitikesi juo, ar myli si zmogu...

QUOTE(Maidenana @ 2008 01 07, 11:38)
manau, gali tiketis. juk jis tave myli.

Nezinau, bet man zodis "myli" reiskia visai kitus dalykus - kad mane mylintis zmogus NIEKADA manes neisduos - mano jausmu jam. Ar siuo atveju tas tinka? Abejuoju g.gif Matyt, yra kazkokiu problemu santykiuose, as neturiu omenyje intymiu santykiu, santykiuose vyro ir moters svarbu ne tik tai. Gal jie atitolo vienas nuo kito ir to net nepajuto unsure.gif Sioje situacijoje labai daug klausimu, o atsakymus tikrai reikia ieskoti sia porai paciai, jei jie nori nesugriauti seimos ir viska susigrazinti. Istvermes jusu seimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalie: 24 kovo 2008 - 20:45
QUOTE(Natalie @ 2008 03 24, 21:44)
Nezinau, bet man zodis "myli" reiskia visai kitus dalykus - kad mane mylintis zmogus NIEKADA manes neisduos - mano jausmu jam. Ar siuo atveju tas tinka? Abejuoju g.gif Matyt, yra kazkokiu problemu santykiuose, as neturiu omenyje intymiu santykiu, santykiuose vyro ir moters svarbu ne tik tai. Gal jie atitolo vienas nuo kito ir to net nepajuto unsure.gif Sioje situacijoje labai daug klausimu, o atsakymus tikrai reikia ieskoti sia porai paciai, jei jie nori nesugriauti seimos ir viska susigrazinti. Istvermes jusu seimai smile.gif

Tikrai nematau problemos seimoje. tai vyro budas. na, kaip dauguma - galvojam su galvute. Eidamas kairen, jis neishduoda zmonos jausmu, jis ju tiesiog neturi pats, kad suprasti, kad kiti juos turi... jis eina kiaurai staciu per pasauli, zmona del to kankinasi, bet ji jo neprivers pasikeisti. ji pakeis tik laikas, kai jis nebegales tiek, kiek gali dabar..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 25, 11:23)
Tikrai nematau problemos seimoje. tai vyro budas. na, kaip dauguma - galvojam su galvute. Eidamas kairen, jis neishduoda zmonos jausmu, jis ju tiesiog neturi pats, kad suprasti, kad kiti juos turi... jis eina kiaurai staciu per pasauli, zmona del to kankinasi, bet ji jo neprivers pasikeisti. ji pakeis tik laikas, kai jis nebegales tiek, kiek gali dabar..

drinks_cheers.gif
Tiesiog daugelio "toks būdas, charakteris". Kai kurie gal ir nori pasikeisti, bet tiesiog negali. Dar genai daug ką lemia. Vieno tikslaus atsakymo nebus. Gali ir pasikeisti. O didesnė dauguma, jei jau taip darė tai ir daris. Nebent kas nors baisaus atsitinka, pvz., sutrinka sveikata...
Atsakyti