Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(buhaltere @ 2008 03 25, 12:30)
drinks_cheers.gif
Tiesiog daugelio "toks būdas, charakteris". Kai kurie gal ir nori pasikeisti, bet tiesiog negali. Dar genai daug ką lemia. Vieno tikslaus atsakymo nebus. Gali ir pasikeisti. O didesnė dauguma, jei jau taip darė tai ir daris. Nebent kas nors baisaus atsitinka, pvz., sutrinka sveikata...

dar manau nuo valios daug kas priklauso. ir nuo pacio vyro.. pazistu viena superini-auksini, dievina vaikus, ziauriai gerbia zmona, aprupina, atostogos jiems panorejus... bet vat nu nieko negali padaryti su savim, vat reikia jam gyventi su 2 moterim o pas anas siaip, seksui nueina.. ir ka paknysi? o zmona grazi, protinga, idomi... o vat jis tiesiog kitaip negali, kazkas jame juda-kruta, yla po uodega.. nu baisu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 03 25, 17:25)
dar manau nuo valios daug kas priklauso. ir nuo pacio vyro.. pazistu viena superini-auksini, dievina vaikus, ziauriai gerbia zmona, aprupina, atostogos jiems panorejus... bet vat nu nieko negali padaryti su savim, vat reikia jam gyventi su 2 moterim o pas anas siaip, seksui nueina.. ir ka paknysi? o zmona grazi, protinga, idomi... o vat jis tiesiog kitaip negali, kazkas jame juda-kruta, yla po uodega.. nu baisu.

Bet is tiesu baisu... Man bent jau labai baisu kiekviena karta matyti kaip elgiasi vede vyrai... Bet matyt, skirtingi poreikiai, skirtingas santykiu supratimas lemia tai, kad vyrai patenkinti gyvena dvigubus gyvenimus, o moterys (tiek zmonos, tiek meiluzes) del to kankinasi...
Atsakyti
Keista situaciją šiandien išgyvenau. Vienas ūsų draugas turi žmoną, bet prie mūsų (na draugų) grabinėjosi su kita pažįstama... Kai žinai jo žmoną, ir kai tą pažįstamą žinai, ir matai kokia čia nesąmonė. Tai šlykštu pasidarė... žmona skambina, tas meluoja, ta pavydi. Kažkoks apsurdas, dėl to kad jaunesnė panelė kariasi ant kaklo vyrukui, o tas tuo ir naudojasi užuot ... ai.
Atsakyti
bet mes moterys vis viena stipresnes tiek fiziskai tiek moraliskai!Visu vyru protas yra tame gale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 25, 23:29)
bet mes moterys vis viena stipresnes tiek fiziskai tiek moraliskai!Visu vyru protas yra tame gale lotuliukas.gif

Tik ir belieka save tuo paguosti laugh.gif

... o vyrai toliau sekmingai gyvena dvigubus gyvenimus, daro karjeras ir visai nesiskundzia del to, kad moterys yra uz juos stipresnes tiek fiziskai, tiek moraliskai... doh.gif
Atsakyti
Nieko svento nebeliko!Tai nafik tuoktis?
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 26, 14:03)

Kad nuotraukos gražios būtų. Na ir pasigirt gi reikia... Argi ne apie tai svajoja kiekviena mergaitė nuo 3 metų?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 14:56)
Negaliu sakyti, nes tai gali būti panaudota prieš mane teisme.

Tiksliai, Jusu zmona gi cia irgi lankosi...
Eh.... Iliuzija buti Vienintele griuna kas minute...
Papildyta:
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 26, 15:03)

as ta seniai sakiau...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 14:01)
Jei neturiu,

man patinka tas "jei" lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 14:04)
Kad nuotraukos gražios būtų. Na ir pasigirt gi reikia...

dar del pavardes vaikams bigsmile.gif nu ir aplamai del visuomenes poziurio..
reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 26, 14:06)
man patinka tas "jei"  lotuliukas.gif

Atsakyme panaudojau jūsų sakinio dalį.
Įdomiausia situacija yra kai nežinote ar jūsų vyras turi meilužę, bet jau nebesate šventai įsitikinusi, kad neturi. Tada gyvenimas daug spalvingesnis. Ir verčia nors kartais susimąstyti. O man patinka mąstantys žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 14:08)
Ir verčia nors kartais susimąstyti. O man patinka mąstantys žmonės.

jau ka ka bet mes moterys mokam prisimastyt apie tai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 26, 15:08)
Atsakyme panaudojau jūsų sakinio dalį.
Įdomiausia situacija yra kai nežinote ar jūsų vyras turi meilužę, bet jau nebesate šventai įsitikinusi, kad neturi. Tada gyvenimas daug spalvingesnis. Ir verčia nors kartais susimąstyti. O man patinka mąstantys žmonės.

Zodziu, meiluzes yra skatinamoji priemone smegenu vystymuisi? is serijos, Neurozan.... skatina smegenu veikla.... :hi
Atsakyti