Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(Maidenana @ 2008 12 02, 15:22)
Davai, jau darbo dieną į pabaigą. Į sveikatą.  alc.gif

davaiii bigsmile.gif alc.gif alc.gif alc.gif
kai nebera zodziu-belieka tik pakelt bigsmile.gif
kam ka kas nori bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 02, 16:33)
davaiii  bigsmile.gif  alc.gif  alc.gif  alc.gif
kai nebera zodziu-belieka tik pakelt  bigsmile.gif
kam ka kas nori  bis.gif

nu pagaliau. nors kas nors ne-abstinentas.. davaj. keliu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 02, 15:35)
nu pagaliau. nors kas nors ne-abstinentas.. davaj. keliu.

pries sventes organizma mankstint reik..kad paskui nuo didelio kiekio neuzsilenktu drinks_cheers.gif showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 02, 16:37)
pries sventes organizma mankstint reik..kad paskui nuo didelio kiekio neuzsilenktu  drinks_cheers.gif  showoff.gif

tu teisi. repeticijos yra sėkmės per pasirodymą garantas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 02, 15:22)
nebandyk. bent jau be 50gr tikrai nesuprasi. Davai, jau darbo dieną į pabaigą. Į sveikatą.  alc.gif

hihihi.gif nu jūs ir duodat...aš čia bandau abstinencijos dietą , o jūs mane vedate į pagundą mielosios cool.gif ...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 02, 19:12)
hihihi.gif nu jūs ir duodat...aš čia bandau abstinencijos dietą , o jūs mane vedate į pagundą mielosios  cool.gif ...

kartas pagundai reikia pasiduoti - pazinti nuodemes saldybe, taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 02, 18:23)
kartas pagundai reikia pasiduoti - pazinti nuodemes saldybe, taip sakant  biggrin.gif

na va ir gryžtame prie temos esmės...pagundai reikia pasiduoti ax.gif , nea nenoriu šiuo metu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 02 gruodžio 2008 - 18:32
Matau, ir cia geriate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 02, 18:44)

schmoll.gif nea, diskutuojam apie pagundas, susilaikymą ir visas iš to išeinančias pasekmes...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 02, 21:54)
schmoll.gif nea, diskutuojam apie pagundas, susilaikymą ir visas iš to išeinančias pasekmes...

Susilaikymas-dorybė,bet-ne sveikata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 02, 19:44)

Bliamba, plepute. O kas belieka. Juk zinai, kad genialiausios mintys gimsta ikalus 50 ar net 150 gramu. Juk pries egzus kaldavai? Ir islaikydavai.
O siuo metu gyvenimas kriziskas tad belieka tik lakti. Kad toliau nuo tu saskaitu, politiku nusisnekejimu, piktu bosu ir pinigu trukumo...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 04, 11:50)
Bliamba, plepute. O kas belieka. Juk zinai, kad genialiausios mintys gimsta ikalus 50 ar net 150 gramu. Juk pries egzus kaldavai? Ir islaikydavai.
O siuo metu gyvenimas kriziskas tad belieka tik lakti. Kad toliau nuo tu saskaitu, politiku nusisnekejimu, piktu bosu ir pinigu trukumo...

Nea, nekaldavau. Man egzai buvo svente, i kuria ejau blaiviom akim biggrin.gif
Kartais pagalvoju, kaip gerai, kad neskaitau laikrasciu ir neziuriu TV - net nepastebiu, kad Lietuvoje kazkokia krize... sokiai.gif
Atsakyti