Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(Medinis @ 2007 11 16, 17:36)
Trečia tema, kurią skaitau. Pradėta naujos dalyvės, visų vaikai gimę 2007 metais, kalbos stilius panašus. Kaži ar čia tiesiog kvailų moterų partiją padavė ar viena(s) linksminasi?

Nu taip,taip-vyriska psichologija umn.gif slap.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2008 12 05, 12:13)
Nu taip,taip-vyriska psichologija  umn.gif  slap.gif

lotuliukas.gif o iš kur pas vyrą gali būti moteriška psichologija, a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 05, 12:27)
lotuliukas.gif o iš kur pas vyrą gali būti moteriška psichologija, a? g.gif

ka tu gali suprast.."nesubrendele" nail.gif
einam knyguciu paskaityt brunette.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 05, 12:30)
ka tu gali suprast.."nesubrendele"  nail.gif
einam knyguciu paskaityt  brunette.gif  drinks_cheers.gif

doh.gif teisingai, ir kaip aš pamiršau tai....nu einam, vistiek man reikia skaityt, tik gaila ne psichologiją, o verslo strategiją cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 05, 13:32)
doh.gif teisingai, ir kaip aš pamiršau tai....nu einam, vistiek man reikia skaityt, tik gaila ne psichologiją, o verslo strategiją  cool.gif

man reikia skaityti aukštąją matematiką, pavojingų krovinių chemiją, teisę ir dar visokio šlamšto. neprisiverčiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 05 gruodžio 2008 - 12:34
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 05, 12:32)
:ne psichologiją, o verslo strategiją  cool.gif

o siandien pozicijos ir strategijos..man patinka didis.gif ...kuom vakaras baigsis-as jau zinau.. hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 05, 12:34)
man reikia skaityti aukštąją matematiką, pavojingų krovinių chemiją, teisę ir dar visokio šlamšto. neprisiverčiu.

O jokala karsta.gif ....
nu po tokiu skaityniu "lengvu" litriukas kaip niekas sueis help.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 05, 12:34)

mastau.gif jo, matematika firnia-lengvas skaitalas. Chemija ne man-raides matau, žodžių neperskaitau doh.gif . Va teisė tai įdomu, ale laiko man nepakanka, juristas dėl to biesinasi, bet nepasius-toks jo darbas. cool.gif
O kodėl tau vienai viskas užkrauta? g.gif

QUOTE(Afroditte @ 2008 12 05, 12:36)
o siandien pozicijos ir strategijos..man patinka  didis.gif ...kuom vakaras baigsis-as jau zinau..  hihihi.gif

O jokala  karsta.gif ....
nu po tokiu skaityniu "lengvu" litriukas kaip niekas sueis  help.gif

lotuliukas.gif nu vakaro strategija man irgi aiški daug maž....tik deja to neužtenka, kad strategas įskaitą parašytų univere lotuliukas.gif ...nebent tą vakaro strategiją su juo pravest mastau.gif
Jo, ir aš ruošiuos po skaitymų lengvai atsipalaiduot alc.gif: ... bo nervina kai teorija visai nesiriša su praktika, o strategas kūkuoja aš teoretikas, teoretikas.....na o aš praktikė, tai kaip mums susikūkuot su juo unsure.gif
Atsakyti
Ale tikrai girtuokles. Kiekviena vakara geria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 05, 13:36)
O jokala  karsta.gif ....
nu po tokiu skaityniu "lengvu" litriukas kaip niekas sueis  help.gif

bliamba, aš be vyno nesuprontu tų vektorų, matricų, ir dioksidų... bet kai pradedu suprasti tampa įdomiau tas vat vynas... užburtas ratas... o, gal padaryk už mane matematiką???? nu plyyyyyyyyzzzzzzzzzzzz...... aj, dar programavimas.. pesec, pamiršau apie jį.
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 05, 13:41)
mastau.gif jo, matematika firnia-lengvas skaitalas. Chemija ne man-raides matau, žodžių neperskaitau doh.gif . Va teisė tai įdomu, ale laiko man nepakanka, juristas dėl to biesinasi, bet nepasius-toks jo darbas. cool.gif
O kodėl tau vienai viskas užkrauta? g.gif

tipo, univerkėj kitaip negalima... kiekvienas turi skaityti viską.. matai, aš irgi maniau, kad vat aš paskaitysiu teisę, solo draugas paskaitys matematiką, nu, tipo, taip greičiau. o ale, tap negamala, dekons pasakė... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 05 gruodžio 2008 - 12:53
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 05, 12:46)
Ale tikrai girtuokles. Kiekviena vakara geria biggrin.gif

smile.gif sąrašiuką vedat, žymitės? Na juk ne kiekvieną, tik beveik kiekvieną...ir ne visi(-os), o tik beveik visi (-os) biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2008 12 05, 12:49)
bliamba, aš be vyno nesuprontu tų vektorų, matricų, ir dioksidų... bet kai pradedu suprasti tampa įdomiau tas vat vynas... užburtas ratas...

biggrin.gif na jau ne...matricos sau, vynas sau-dviejų gerų dalykų į vieną krūvą nereikia plakti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 05, 12:52)
tipo, univerkėj kitaip negalima... kiekvienas turi skaityti viską.. matai, aš irgi maniau, kad vat aš paskaitysiu teisę, solo draugas paskaitys matematiką, nu, tipo, taip greičiau. o ale, tap negamala, dekons pasakė...  blink.gif

a, nu šitas tai jo....mūsų univere tas pats....kaip sakiau jiems ten mano praktika firnia, nieko neverta, jiems reikia teorijos rolleyes.gif ....kažkaip pamislijau, kad darbe tave čia taip spaudžia tapt visų galų meistre unsure.gif
Atsakyti
o, gal padaryk už mane matematiką????

eik tu svilpt lotuliukas.gif as su skaiciais nedraugauju.. biggrin.gif esu humanitare uzkietejus..man kalbos,skaitalai visokie,vejai kaip va antai filosofija,psichologija,etika,estetika...a tie skaiciukai-man mirtis... lotuliukas.gif
a isgert visada pasiruosus... biggrin.gif
moraliskai padesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o, gal padaryk už mane matematiką???? nu plyyyyyyyyzzzzzzzzzzzz......

g.gif mmmjo, ką pastatysi už tai? biggrin.gif

QUOTE(Afroditte @ 2008 12 05, 13:05)
eik tu svilpt  lotuliukas.gif as su skaiciais nedraugauju..  biggrin.gif esu humanitare uzkietejus..man kalbos,skaitalai visokie,vejai kaip va antai filosofija,psichologija,etika,estetika...a tie skaiciukai-man mirtis...  lotuliukas.gif
a isgert visada pasiruosus...  biggrin.gif
moraliskai padesiu  drinks_cheers.gif

tu matai kaip, nu aš tai tiksliukė-tiesiai į tikslą taip sakant alc.gif:
Atsakyti