Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(Afroditte @ 2007 11 23, 18:10)
nu aisku cia viskas ........apie ta gyvuli ir seimininka  lotuliukas.gif  4u.gif

Nu kas cia vyksta?
Kokie gyvuliai, kur gyvuliai? Ka daro gyvuliai? I skerdykla netikusius....mastau.gif ..Va, tik palik ilgesniam laikui be prieziuros SM ir galu nebesugaudau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 11 23, 18:10)
nu negi gyvulys kaltas kad seimininkas toleruoja jo kandimus biggrin.gif
klaida padaryta ties pirmu kartu-ikando-toleravo-dabar ir turi  tongue.gif

nu aisku cia viskas perkeltine prasme apie ta gyvuli ir seimininka  lotuliukas.gif  4u.gif

Nu tai čia viskas tinka abiem prasmėm tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik gero botagėlio reikia biggrin.gif biggrin.gif

(Beje kaip tavo šunėkas auga? Jau apsiprato su šeima (ar šeima su juo)? Batai dar visi sveiki? biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 24 lapkričio 2007 - 16:35
QUOTE(alter ego @ 2007 11 24, 16:08)
Nu tai čia viskas tinka abiem prasmėm  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Tik gero botagėlio reikia  biggrin.gif  biggrin.gif

(Beje kaip tavo šunėkas auga? Jau apsiprato su šeima (ar šeima su juo)? Batai dar visi sveiki?  biggrin.gif )

uz kupros gerai papurtyt lotuliukas.gif

oi sabakinas mano super thumbup.gif batu net nera macius,neduodam tam instinktui prabust biggrin.gif normoj namai,naktys tylios,daro ant laikrasciu..nu angelas mums nuskilo rolleyes.gif
Atsakyti
As manau, gyvulys liks gyvuliu kiek ji bedresuotum, is jo zmogaus nepadarysi unsure.gif
Suzinojau apie tai gal savaite po gimdymo, busena nestabili, jautiesi ir taip prastai ir dar tai...
Ir kas is to, kad jis pasakytu, viskas bus gerai, as nutrauksiu rysius, pasitikejimo juk nebebus, isdave karta isduos ir dar, juk pats savimi patenkintas thumbup.gif
As juk ne jo seselis, nematau, ka jis veikia darbe, po darbo, ir laisvalaikiu: "Kreivo ir lazda neistiesins". Tiesiog turiu pripazinti, kad tai nutiko man, o tai sunkiausia. verysad.gif
Sakiau ne karta palik ramybej, tvarkyk dokumentus skirkis, as neturiu jegu taip gyvent, rubus buvau sukrovusi is spintos... Buvo nutraukes santykius trim dienom verysad.gif Juokas per asaras, buvau apstumdziusi, bet ka gali zvirblis pries ereli g.gif
Keltis as niekur neketinu, cia man teta surado buta, cia mano baldai, tiesiog jei jis butu vyras, tai nesielgtu, kaip kiaule, bet to nera, as tai suvokiau!!!! drinks_cheers.gif
Is salies viskas atrodo, turbut lengva, bet taip nera. Man tai buvo, kaip perkunas is giedro dangaus, po 7 metu!!! Ir nemanau, kad tai pirmas nuklydimas, dabar jau taip nemanau verysad.gif
Dieve padek rolleyes.gif
Atsakyti
Ech, baisu. Dar ta meiluze butu netekejusi - priverstu ji skirtis, vesti ja, o tu galetum ramiai gyventi. Viena karta isejes, nebegaletu lyg niekur nieko grizt. O dabar... niekur jis neis, nes jam taip patogu - ir pries ana jokiu isipareigojimu ar pazadu, ir tu tai toleruoji. Suprantu - sunku ismest, niekur neina gyvate ir viskas. O tu gal dar turi vilciu, kad jis susiprotes, nusvis jam akys ir pan. - jis ir tuo naudojasi. Na isvis nesuvokiama - bjaurus patinas ir tiek.
Mano situacija kitokia - nors is pradziu buvau finansiskai priklausoma, labai greit atsistojau ant koju ir dabar pries nieka del pinigu neturiu zemintis. Alimentus paspaudziu moket, bet cia kad jam refleksas pasidarytu - gavai alga - mokek. O moketi teks laaaaabai dar ilgai. Beje tavajam dar ilgiau lotuliukas.gif Ir ka gi - vidutine alga+alimentai+valstybes grasiai = gaunasi, kad issiverciu ir sumoj mano pajamos didesnes uz ex (kai jam nuskaiciuojami alimentai). Taigi nepergyvenk - drasiai mesk kiaule is buto (juk nenori dar ilgiau kiaulidej gyvent?) ir pamatysi, kaip ateis ramybe i tavo namus. As gyvenu viena su sunum jau puse metu, ir esu labai laiminga, ir zinok man uzteko 2 menesiu, kad pajausciau issilaisvinusi is manipuliatoriaus gniauztu - dabar dziaugiuosi, kad tai ivyko dabar, o ne po 20 metu. Dziaugiuosi, kad nesugaisau brangaus laiko. Ir vaikas dabar ramus, o ex su juo buna daugiau, negu kai gyvenom kartu, taigi ir dirbu, ir linksminuosi, ir gerbeju turiu cool.gif
Atsakyti
VYK JĮ LAUK ir kuo greičiau, pati nuo to greičiau ramybę atgausi. Akivaizdus faktas kad žmogus įsitaisė kaip inkstas taukuose-žmona virtuvėje, kekšė dėl įvairumo pašonėje.Norėtų gyventi tikrai bandytų kažką keisti, o dabar kaip supratau net neatsiprašė.Patvirtino faktą ir viskas -daryk kaip nori -nori bėk, nori taikykis su padėtim.O taikytis tikrai ne patarčiau, nėra pas žmogų pagarbos, nei vaiko motinai, nei sau.Išlaikymą prisiteisi skirdamosi, jeigu turi galimybę susirask veiklos (bent namuose, kol su dukryte būni).Jeigu tu pati nieko nekeisi jis tikrai nieko nedarys(negi jam ir taip blogai).Vaikai paaugę viską supranta ir tavo dukrai tokia padėtis tikrai nebus ideali(sakau tai iš savo vaikystės patyrimo).ŠIS ŽMOGUS NEVERTAS TAVO JAUNYSTĖS IR LAIKO.
Atsakyti
Labai sunku man atrodo apsispresti, nes vistik yra vaikas, o vaikas juk nekaltas, kad tetis toks...
bet ir kenteti visa gyvenima irgi man atrodo neverta.
Atsakyti
Taip, vaikai isvis niekuo deti. Bet va kai mamai blogai, jiems irgi blogai, kiek susigadini nervu sau, dar tiek pat vaikui - is savo patirties zinau. O "teveliams" visa tai vienodai paiso, jiems svarbu "jausmai" - kitaip sakant, igimtas adrenalino dozes poreikis, kurio jie nesugeba suvaldyt, nes yra nesubrendusios asmenybes (cia ne apie visus vyrus sakau, tik apie specifine infantilu grupe. Siaip yra fantastisku teveliu, kuriems ju vaikai ir ju zmona yra svarbiausia pasaulyje).

Tam, kad vaikai galetu augti ramus, laimingi ir psichiskai sveiki, jiems reikia ramios namu aplinkos, be itampos, be barniu. Ir jei namuose apsigyvenes ne vyras, o patinas, tai jam bus visiskai vienodai, kas vyksta zmonos sirdy ar vaiku sirdelese. Brr, net nupurto pagalvojus apie paskutines Kaledas - dar gyvenom kartu: buvo grazi Kuciu vakariene, grazus Kaledu rytas - su vaisemis, dovanomis, o paskui jis isleke pas savo "meile", su kuria atseit nebendraudavo, bet reikejo ten kazka nuvezti - taip ir prasedejau Kaledu diena viena, sunu apsikabinusi. Ar mano vaikui nuo to geriau buvo?Ar jis su dziaugsmu atsimins Kaledas, kai mama visa diena verke, o tevelis isejo? Tai jau geriau vaikui Kaledos be tevelio, bet su ramia ir neisdraskytais nervais mama, su sypsenom ir pasakom.
Atsakyti
Realiai suvokiu, kad santykiai neturi ateities!!! verysad.gif
Sprendimo nepriimu, nors nera, ko cia laukti. Db truputeli lengviau, nes apie tai jau zino ir pussesere, kuri gyvena Kaune, ir geriausia drauge... Zinau, kad jos padetu, ir padeda ir isklauso, ir ...
Anksciau tylejau, nes nesu tas zmogus, kuris lengvai issipasakoja savo bedas, as lengviau isklausau... Bet ir gerai, kad issikalbejau, o anksciau tik ir verkdavau vien, tyliai, vyrui matyt buvo malonu... verysad.gif
Db asaru akyse neber, ir del sito "zmogaus" tikiuosi nebebus... Tik, kai jis geras man sunku, sunku prabilti apie skirybas, nors ne karta kalbeta... As is vis nebezinau kas geriau vaikui... Man geriau viska nutraukti, kazkaip noriu issivaduoti is tu gniaustu, bet vis pagalvoju apie leliuka, ar ji man atleis, kai paaugs... Kaip manot mamos??? g.gif
Jis ja myli, bet man aukoti savo gyvenima... Taip pat suvokiu, kad as nenoreciau augti su pateviu, dziaugiuosi, kad turiu normalia seima... Nelinkiu to ir savo vaikui. As taip ja myliu, kas geriausia jai, ji deja dar pasakyti negali... Man teks priimti sprendima, tikrai teks, nes visio mintys tik ir sukasi apie tai, kaip jis laika leidzia su ja, as negaliu atsiriboti, negaliu apie tai negalvoti, kai grysta mane tas jos kvapas zudo, ir jauciuosi taip slyksciai...
Ar as susitvarkysiu viena??? Vaikas - didele atsakomybe, bet as stengsiuos!!!
Atsakyti
[Ar as susitvarkysiu viena??? Vaikas - didele atsakomybe, bet as stengsiuos!!!
[/quote]
Susitvarkysi. 4u.gif
Nes jei jis numirtų, tu vis tiek liktum gyventi. ir gyventum kaip išgalėtum. Taip bus ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(vivana @ 2007 11 28, 01:40)
Taip, vaikai isvis niekuo deti. Bet va kai mamai blogai, jiems irgi blogai, kiek susigadini nervu sau, dar tiek pat vaikui - is savo patirties zinau. O "teveliams" visa tai vienodai paiso, jiems svarbu "jausmai" - kitaip sakant, igimtas adrenalino dozes poreikis, kurio jie nesugeba suvaldyt, nes yra nesubrendusios asmenybes (cia ne apie visus vyrus sakau, tik apie specifine infantilu grupe. Siaip yra fantastisku teveliu, kuriems ju vaikai ir ju zmona yra svarbiausia pasaulyje).

Tam, kad vaikai galetu augti ramus, laimingi ir psichiskai sveiki, jiems reikia ramios namu aplinkos, be itampos, be barniu. Ir jei namuose apsigyvenes ne vyras, o patinas, tai jam bus visiskai vienodai, kas vyksta zmonos sirdy ar vaiku sirdelese. Brr, net nupurto pagalvojus apie paskutines Kaledas - dar gyvenom kartu: buvo grazi Kuciu vakariene, grazus Kaledu rytas - su vaisemis, dovanomis, o paskui jis isleke pas savo "meile", su kuria atseit nebendraudavo, bet reikejo ten kazka nuvezti - taip ir prasedejau Kaledu diena viena, sunu apsikabinusi. Ar mano vaikui nuo to geriau buvo?Ar jis su dziaugsmu atsimins Kaledas, kai mama visa diena verke, o tevelis isejo? Tai jau geriau vaikui Kaledos be tevelio, bet su ramia ir neisdraskytais nervais mama, su sypsenom ir pasakom.

Patikėk, kai paaugs tavo mergaite, ji tikrai supras koki skausma priverte tevas tave iskesti ir tikrai tikrai tave pateisins, nes juk ji irgi bus moteris, manau ji vertins taip pat tas pacias vertybes: seima, siltus ir jaukius namus, vaikus. Ji niekada taves nepasmerks ir tik pasakys aciu mama, kad taip padarei, kad susitvarkei savo gyvenima ir nepaaukojai jo skausmui ir nevilciai. Ji uz tai tave labai gerbs ir tu busi jai didziulis pavyzdys kaip nereikia elgtis.
Papildyta:
sumaisiau citata, bet cia gi visi supranta apie ka kalbame
Atsakyti
Man atrodo , kad vyras neįvertina ką turi, ir ką prarastų. Nesvarbu kiek metų pragyveni su žmogumi 5 ar 10 , jei jis taip elgiasi, reiškia nevertas tavęs. Aišku lengva pasakyti, ištrinti 7 metus nėra taip lengva, bet juk negyvensi visą gyvenimą taip. Moterys paprastai bijo žengti tą žingsnį, bijo, kad liks vienos, be pinigų ir dar su vaiku. Bet patikėkit gyvenime tiek nuostabių vyrų, kurie mylėdami moterį veda ją ir 2 ir su 3 vaikais, ir nešioja ją ant rankų neapgaudinėdami su kitu. Reikia tik padaryti žingsnį, nebijoti ir po kiek laiko gyvenimas pats viską sudėlios į vietas. Be to nemanau, kad vyro meilužė išdrįs palikti vyrą ir vaikus. tai jūsų vyras liktų ir be meilužės ir be žmonos. Gerbike save tada ir vyrai ims gerbti mus. Galiu tik pasakyti kad dauguma lietuvių moterų (ne visos ax.gif ) per daug apie vyrą šokinėja, o pvz.amerikietės niekada to nedaro, vyrai aplink jas šokinėja ir apie meilužes negalvoja g.gif biggrin.gif o kodėl? Ats aiškus, aplink 2 šokinėti jau butų sunkiau mirksiukas.gif čia tik taip parašiau pamastymui g.gif
Atsakyti